100yıl geriye gitmek onlar bizdeki 5-10 yıl öncesine denk gelmiştir.Hayır anlaşamadıkSana diyorum ki dizi o kadar geçmişte geçmek zorunda değil
100 yıl kadar öncesi yeterli olur, onu da yine aynı oyuncu canlandırır
![]()
100yıl geriye gitmek onlar bizdeki 5-10 yıl öncesine denk gelmiştir.Hayır anlaşamadıkSana diyorum ki dizi o kadar geçmişte geçmek zorunda değil
100 yıl kadar öncesi yeterli olur, onu da yine aynı oyuncu canlandırır
![]()
Babası yokmuydu bu Klausun yaşlıVampirler yaşlanmazlar. Isırıldıkları yaşta kalırlar. LOKİ'yı buyuten adam ve karısı neden yaşlıydı![]()
Sen daha iyi bilirsin tabi vampirleri hepsinin memesinden geçmişine her şeyini biliyinBabası yokmuydu bu Klausun yaşlı![]()
Bu adamın oynayacağa şekle getirirler zaten bu oynamayacaksa yapılmasın bu arada kütük bey haklı bu sefer ?A@MasacRE
Vampirimdir belki Allah isterse olurSen daha iyi bilirsin tabi vampirleri hepsinin memesinden geçmişine her şeyini biliyin5 yılda 1 yaş yaşlanıyon sen de bir garipsin onlar gibi
@Forumdash @MasacRE @Sherlock @serhatt
kusma emojisi nerde ya kaybolmuş
Ohh olsun oraya kendini koymuşsun emoji diye kullanıyordunkusma emojisi nerde ya kaybolmuş![]()
Klause'un babası o yaşta ne halt yapıyorsa ısırılmış işteBabası yokmuydu bu Klausun yaşlı![]()
Bu adamın oynayacağa şekle getirirler zaten bu oynamayacaksa yapılmasın bu arada kütük bey haklı bu sefer ?A@MasacRE
Ayy tamam ayoll ben beklemede kalacam kim yanılırsa onla dalga geçerizKlause'un babası o yaşta ne halt yapıyorsa ısırılmış işte![]()
En rahatı sensin zaten bu konudaAyy tamam ayoll ben beklemede kalacam kim yanılırsa onla dalga geçeriz ?A@MasacRE
Evet
Babası yokmuydu bu Klausun yaşlı![]()
En rahatı sensin zaten bu konudaBaşkası oynasa da seversin
![]()
Önceki gece başkasını istemem diyen hogatha, genç parlak oğlanı duyunca 180 derece dönmüş hemen. Kuduruklukta son nokta 😱 @xemrexxx @serhatt
benim adım çıkmış benden daha beter bu kartoloz@xemrexxx
Aaa abiciğim @Forumdash nasıl ikna edeceğini biliyor
KARDEŞLİĞİNİZ BATSIN
Yine ne karıştırıyorsun sen yokluğumda.