Kısa Kısa Yabancı Dizi Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ne alaka tanrı olmasıyla? Babası sahiplenirken çocuktu sonucta :F Anasının karnindan şu haliyle fırlamamiştir (film için diyorum):A
Gençlik deyince o kadar da küçüklüğü olmak zorunda değil sen de abartma :A Bilmem kaç yüz yıl öncesini konu alır dizi mesela ve yine Tom Hiddleston canlandırabilir :D

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
Gençlik deyince o kadar da küçüklüğü olmak zorunda değil sen de abartma :A Bilmem kaç yüz yıl öncesini konu alır dizi mesela ve yine Tom Hiddleston canlandırabilir :D
Gençlik/kücük deyince aklıma 11-19 yaş arası geliyor yani:X sinema/dizi kültüründe de böyledir:A Loki insan yaşına göre 35-40 arasında görünümünde değil mi? ona göre gençlik denildiğinde de en fazla 21 yaş göunumunde birini bulurlar:X

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Gençlik/kücük deyince aklıma 11-19 yaş arası geliyor yani:X sinema/dizi kültüründe de böyledir:A Loki insan yaşına göre 35-40 arasında görünümünde değil mi? ona göre gençlik denildiğinde de en fazla 21 yaş göunumunde birini bulurlar:X
Bence o kadar küçüklüğü olmayacak :D Şimdi baktım Loki yaklaşık 1050 yaşındaymış. Bu MCU evreninde en eski tarihi anlatan film Kaptan Amerika o da 2. dünya savaşı yıllarında yani 1940 civarı. Bence o zamanlarda olur dizide veya biraz daha öncesi işte. Loki de 970 yaşında falan arz-ı endam eder böylece :A

• Güldürdün
Bence o kadar küçüklüğü olmayacak :D Şimdi baktım Loki yaklaşık 1050 yaşındaymış. Bu MCU evreninde en eski tarihi anlatan film Kaptan Amerika o da 2. dünya savaşı yıllarında yani 1940 civarı. Bence o zamanlarda olur dizide veya biraz daha öncesi işte. Loki de 970 yaşında falan arz-ı endam eder böylece :A
Yaa bizim dünya yaşımı olarak hesapla :F Loki'nin tipi 30-40 arası değilmi? Gençliği bile çekilse en fazla 21 olur heralde diyorum:F

• Güldürdün
Reactions: MasacRE
Nasıl oynama ihtimali arttı:X Gençlik yılları da cekilebilirmiş diyor @MasacRE :A Mesela Batman'i düşün. Çocukluk yılları TV'de büyüklük yılları sinemada:X
Gençlik de olsa aynı kişi canlandırabilir, Loki insan değil tanrı :A
@Forumdash ne istiyorsun bu adamdan ayoll :F Kendi zibidini oynatmayı düşünmüyorsundur herhalde o 1 kerelik birşeydi daha kapıdan içeri giremez malum sahış :A :A :A @xemrexxx

Yaş konusunda gerçekten anlaşamadık:F 1050 yaşi 35-40 gibi görünüyorsa 525 yaşi 17-20 yaş arası görünür. İnş bu sefer anlaştik :F
Sadece geçmişte olacağı belli dizinin, o kadar geriye gitmezler diyorum ben de işte :A
Aaa kaç yıl önce olursa olsun adamı azıcık gencleştirip aynı adamla devam ederler :F Okadar vampir dizisi izlyorsun abiciğim Klauslar taaa ilk insan dönemlerine nerdeyse dönüyorlar şuankı halleriyle :A :A :A

Aaa kaç yıl önce olursa olsun adamı azıcık gencleştirip aynı adamla devam ederler :F Okadar vampir dizisi izlyorsun abiciğim Klauslar taaa ilk insan dönemlerine nerdeyse dönüyorlar şuankı halleriyle ?A:A
Vampirler yaşlanmazlar. Isırıldıkları yaşta kalırlar. LOKİ'yı buyuten adam ve karısı neden yaşlıydı :F

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Yaş konusunda gerçekten anlaşamadık:F 1050 yaşi 35-40 gibi görünüyorsa 525 yaşi 17-20 yaş arası görünür. İnş bu sefer anlaştik :F
Hayır anlaşamadık :A Sana diyorum ki dizi o kadar geçmişte geçmek zorunda değil :A 100 yıl kadar öncesi yeterli olur, onu da yine aynı oyuncu canlandırır :A

• Güldürdün