Cahil.ss
Cahil.ss
Yine çıldırtmışsın adamı
Yine çıldırtmışsın adamı
Hhaha Aaa nebileyim ayoll oyuncu ismi gibi bir isim belirtmiş ben bunu gördüm diyince bu oynayacak gelir bence herkesin aklına @Forumdash @MasacRECahil.ss
Yine karıştırdığın ortalığı her zamanki gibi hiç şaşırmadımHhaha Aaa nebileyim ayoll oyuncu ismi gibi bir isim belirtmiş ben bunu gördüm diyince bu oynayacak gelir bence herkesin aklına @Forumdash @MasacRE
En azından bizim herif için tekrar umutlandk ?A
Hahah hayır Loki yerine şu yazıyordu diyor birde oyuncu adı gibi birşey yazmıs bu adam oynayacak dedi sandım @ForumdashYine karıştırdığın ortalığı her zamanki gibi hiç şaşırmadım
Nasıl oynama ihtimali arttı Gençlik yılları da cekilebilirmiş diyor @MasacRE Mesela Batman'i düşün. Çocukluk yılları TV'de büyüklük yılları sinemadaHahah hayır Loki yerine şu yazıyordu diyor birde oyuncu adı gibi birşey yazmıs bu adam oynayacak dedi sandım @Forumdash
Lokinin oynama ihtimali arttı şimdi en azından ?A @Harunnn60 @xemrexxx
Gençlik de olsa aynı kişi canlandırabilir, Loki insan değil tanrıNasıl oynama ihtimali arttı Gençlik yılları da cekilebilirmiş diyor @MasacRE Mesela Batman'i düşün. Çocukluk yılları TV'de büyüklük yılları sinemada
Ne alaka tanrı olmasıyla? Babası sahiplenirken çocuktu sonucta Anasının karnindan şu haliyle fırlamamiştir (film için diyorum)Gençlik de olsa aynı kişi canlandırabilir, Loki insan değil tanrı
Gençlik deyince o kadar da küçüklüğü olmak zorunda değil sen de abartma Bilmem kaç yüz yıl öncesini konu alır dizi mesela ve yine Tom Hiddleston canlandırabilirNe alaka tanrı olmasıyla? Babası sahiplenirken çocuktu sonucta Anasının karnindan şu haliyle fırlamamiştir (film için diyorum)
Gençlik/kücük deyince aklıma 11-19 yaş arası geliyor yani sinema/dizi kültüründe de böyledir Loki insan yaşına göre 35-40 arasında görünümünde değil mi? ona göre gençlik denildiğinde de en fazla 21 yaş göunumunde birini bulurlarGençlik deyince o kadar da küçüklüğü olmak zorunda değil sen de abartma Bilmem kaç yüz yıl öncesini konu alır dizi mesela ve yine Tom Hiddleston canlandırabilir
Bence o kadar küçüklüğü olmayacak Şimdi baktım Loki yaklaşık 1050 yaşındaymış. Bu MCU evreninde en eski tarihi anlatan film Kaptan Amerika o da 2. dünya savaşı yıllarında yani 1940 civarı. Bence o zamanlarda olur dizide veya biraz daha öncesi işte. Loki de 970 yaşında falan arz-ı endam eder böyleceGençlik/kücük deyince aklıma 11-19 yaş arası geliyor yani sinema/dizi kültüründe de böyledir Loki insan yaşına göre 35-40 arasında görünümünde değil mi? ona göre gençlik denildiğinde de en fazla 21 yaş göunumunde birini bulurlar
Yaa bizim dünya yaşımı olarak hesapla Loki'nin tipi 30-40 arası değilmi? Gençliği bile çekilse en fazla 21 olur heralde diyorumBence o kadar küçüklüğü olmayacak Şimdi baktım Loki yaklaşık 1050 yaşındaymış. Bu MCU evreninde en eski tarihi anlatan film Kaptan Amerika o da 2. dünya savaşı yıllarında yani 1940 civarı. Bence o zamanlarda olur dizide veya biraz daha öncesi işte. Loki de 970 yaşında falan arz-ı endam eder böylece
Nasıl oynama ihtimali arttı Gençlik yılları da cekilebilirmiş diyor @MasacRE Mesela Batman'i düşün. Çocukluk yılları TV'de büyüklük yılları sinemada
@Forumdash ne istiyorsun bu adamdan ayoll Kendi zibidini oynatmayı düşünmüyorsundur herhalde o 1 kerelik birşeydi daha kapıdan içeri giremez malum sahış @xemrexxxGençlik de olsa aynı kişi canlandırabilir, Loki insan değil tanrı
Hiç aklıma gelmemişti. Çok şeytansın karpuz kabugunu soktun yine@Forumdash ne istiyorsun bu adamdan ayoll Kendi zibidini oynatmayı düşünmüyorsundur herhalde o 1 kerelik birşeydi daha kapıdan içeri giremez malum sahış ?A @xemrexxx
Hahah estafurullah abiciğimHiç aklıma gelmemişti. Çok şeytansın karpuz kabugunu soktun yine
Sadece geçmişte olacağı belli dizinin, o kadar geriye gitmezler diyorum ben de işteYaa bizim dünya yaşımı olarak hesapla Loki'nin tipi 30-40 arası değilmi? Gençliği bile çekilse en fazla 21 olur heralde diyorum
Yaş konusunda gerçekten anlaşamadık 1050 yaşi 35-40 gibi görünüyorsa 525 yaşi 17-20 yaş arası görünür. İnş bu sefer anlaştikSadece geçmişte olacağı belli dizinin, o kadar geriye gitmezler diyorum ben de işte
Yaş konusunda gerçekten anlaşamadık 1050 yaşi 35-40 gibi görünüyorsa 525 yaşi 17-20 yaş arası görünür. İnş bu sefer anlaştik
Aaa kaç yıl önce olursa olsun adamı azıcık gencleştirip aynı adamla devam ederler Okadar vampir dizisi izlyorsun abiciğim Klauslar taaa ilk insan dönemlerine nerdeyse dönüyorlar şuankı halleriyleSadece geçmişte olacağı belli dizinin, o kadar geriye gitmezler diyorum ben de işte
Vampirler yaşlanmazlar. Isırıldıkları yaşta kalırlar. LOKİ'yı buyuten adam ve karısı neden yaşlıydıAaa kaç yıl önce olursa olsun adamı azıcık gencleştirip aynı adamla devam ederler Okadar vampir dizisi izlyorsun abiciğim Klauslar taaa ilk insan dönemlerine nerdeyse dönüyorlar şuankı halleriyle ?A
Hayır anlaşamadık Sana diyorum ki dizi o kadar geçmişte geçmek zorunda değil 100 yıl kadar öncesi yeterli olur, onu da yine aynı oyuncu canlandırırYaş konusunda gerçekten anlaşamadık 1050 yaşi 35-40 gibi görünüyorsa 525 yaşi 17-20 yaş arası görünür. İnş bu sefer anlaştik