Kısa Kısa Yabancı Dizi Haberleri

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Önceki gece başkasını istemem diyen hogatha, genç parlak oğlanı duyunca 180 derece dönmüş hemen. Kuduruklukta son nokta 😱 @xemrexxx @serhatt
Zaten baştan beridir söyluyor. Kim kazanırsa onun tarafında olacam diyordu:A Şimdilik benden yana bana da bi döneklik bekliyorum :A @Çiğdem

Genç parlak oğlanlar @Çiğdem leri çekecekler tabi :FBAK @serhatt ları çekmek için de harekete geçmişler:F Belki seneye oscarda en iyi film bile alırlar :F
47CNDIE2hd5n2jpzaJd-G91tBUPoTEMZJwgvotpFWSf_Trm7M186k7iDx3qipjGSJos2xtR6E4xDFbcY5r5ws_iQtTWmoGmwlH5-3Q=w245-h200-nc

• Harika
Reactions: Forumdash
Son sezondamısın? 2x hızda izliyorum alt yazı hızlı geçiyor ama olsun en azından sahne atlamıyorum @Çiğdem gibi :A
Arrow'u iyice saldım yalnız ben. :A Kaçıncı bölümde kaldığımı bile unuttum. :A @Çiğdem
Son sezondamısın? 2x hızda izliyorum alt yazı hızlı geçiyor ama olsun en azından sahne atlamıyorum @Çiğdem gibi :A
10.Bölümden sonra sanırım bende izlemedim :F Geçen sezon Foorumdash ile son bölümleri izleyip tamalamıştık yine 20 den itibaren izlesem yeter :A :A :A

Hapishane dısında diğer kalanlar geçen senenin aynısı :F