Klasik Game of Thrones 6. Sezon Yorumları

5x8 ile kıyaslamak bir yana, totalde ilk 5'e bile giremez bu bölüm. 6x5'in son 5 dakikası bu bölümün 40 dakikasına bedel. Kanlı düğün olsun, Ned Stark kellesi bölümü olsun, 4x9 vs. bu bölümler çok daha iyiydi.

Dediğim gibi körlerin ülkesinde tek gözlü adam anında kral olurmuş. Ortada dizi olmadığı için adamların kalite anlayışı düştü, sonuçta bu diziden daha kalitelisi şuan yok. Bir de görülmemiş bir popilite var sosyal medyada, 2009-2013 yılına göre aktif kullanıcı çok daha fazla olduğu için haliyle puanı de her geçen gün artacaktır. Şüphe yok ki 7.sezonda da filanca bölüm en iyi bölüm olacaktır, popilite sebebiyle. The Walking Dead'in de en iyi sezonları ilk 2 sezon olmasına rağmen yanlışım yoksa 4.sezon ve sonralarındaki bölümler daha yüksek puan alıyor? Her geçen gün artan bir kitle sonuçta. Yanında 1 milyona ulaşacak GOT. :)

Ozymandies'i geçecek olması yazık fakat popüler kültür sonuçta, engellenemez. Çok şükür ki Breaking Bad popüler kültürün oyuncağı haline gelmedi GoT gibi. :)
Gerçekten de öyle. Popüler kültür ve sosyal medya konusu başlı başına bir araştırma konusu. :) Şu dönemde böyle popüler bir dizinin olması kitleleri çok fazla etkiliyor. Rakipsiz tek dizi olunca da uçurum oluyor diğer dizilerle arasında. Ozymandies'i geçecek olması da gerçek anlamda sinir bozucu. Sonuçta dediğin gibi GoT'un bile ilk 5'ine anca girecek belki de giremeyecek bir bölüm sonuçta. Neyse en azından 9.9 veya 9.8'e düşürsünler de Hardhome asıl yerini alsın. :)

6x9

Beklendiği muhteşem bir bölüm oldu. :)

Geçen sezon kuzeyde beklediğimiz o "büyük" savaş aslında buymuş. Savaş sahneleri gerçekten harikaydı. İzlerken birçok kısmını ağzım açık izledim. Kamera açıları, gösterilen sahneler, efektler falan kısacası başlı başına her şey kusursuz gibiydi. Sinema filmlerinde göremeyeceğimiz düzeyde başarılıydı savaş sahnesi. Jon Snow'un çaresizliğini oturduğum yerden hissettim. Onun izdiham arasında kaldığında yaşadığı bunalmayı yine oturduğum yerden ben de yaşadım. Bunu yaşatmak, hissettirmek gerçekten büyük iş. Başta yönetmen olmak üzere emeği geçen herkesin eline sağlık. Teknik açıdan mükemmel iş çıkarmışlar.

Her dizide iyi karakterlere ihtiyaç olduğu gibi kötü karakterlere de ihtiyaç var. Ramsay de muhtemelen en kötülerinden birisiydi. Ancak dizinin ilerisi için baktığımızda onun için herhangi bir gelecek gözükmüyordu. Bu yüzden de Ramsay'in ölümü bekleniyordu. Bu konuda bir sürpriz yaşamamış olmak mutluluk verdi. Ancak bölümde zeka seviyesinin ne kadar ileri olduğunu da görmüş olduk. Askeri açıdan her ne kadar üstün olsa da taktiksel olarak da baya başarılıydı. :) Karakteri canlandıran Iwan Rheon'da da büyük yetenek var. Bence bölümün en iyisiydi. Başka projelerde görürüz umarım kendisini. Yolu açık olsun. :)

Khaleesi'nin sahnelerini ben de beğendim. Taht mücadelesindeki görünürdeki tek rakibi de Lannister'lar kaldı. Onların da Tywin'in ölümünden sonra düştüğü durum düşünülünce Khaleesi'ye karşı koyması çok zor. O değil de dizi bu şekilde devam ederse her şey bittiğinde Westeros'a tamamen kadınlar hakim olacak gibi gözüküyor. Tahtta Khaleesi, Greyjoy'ların başında Yara, Kuzey'de Sansa, Tyrell'lerin başında Margaery, Martell'lerde zaten kadınların darbesi ve hakimiyeti söz konusu. İlginç. :D

Dediğim gibi muhteşem bir bölüm ama Hardhome'da yaşadığım o hazzı bu bölümde tam olarak yaşamadım. O bölüm bence çok daha ayrı bir dünyaydı. :D O yüzden her ne kadar 10'luk bir bölüm olsa da bence de dizinin en iyi bölümü değildi.

Puanım: 10/10

uzun yorumu akşama yaparım şu an sadece sezon finaliyle @Tolstoyevski ye naniğin kralını yapmış diyorum dizi:A
bizim dizilere kadın entrikası ucuz derkene al sana game of thrones şimdi 3 kadının (cersei-khaleesi-sansa) nın taht savaşını izle dur:A

@xemrexxx O avatarı kaldır bence daha izlemeyenler var. Ben şahsen izlememiş olup da girseydim buraya ve şu manzarayla karşılaşsam yaygarayı koparırdım. :A Bence kaldırmalısın.

Bölümün gazıyla mı yazıyorum bilmiyorum ama sanki benim için dizi tarihinin en iyi bölümüydü. 9 ay sabretmek çok güç olacak.

İlk 20 dakika tek kelimeyle nefisti. Arkadan çalan müzik o kadar hoştu ki kaptırdım kendimi. Cersei zekasını konuşturdu ve duruşma salonunu Wildfire ile patlattı ve herkes öldü. En çok ölmesine üzüldüğüm kesinlikle Margaery oldu. :( Natalie Dormer güzellik katıyordu diziye yazık oldu. Öte yandan yobazlardan temizlenmemiz iyi oldu. :D Cersei işkence etti kendisine işkence eden rahibeye. İntikamını aldı. Tommen öldü ve hiçbir şey hissettirmedi, kral öldü ve hiçbir şey hissedemedik ne kadar vasıfsız bir kraldı yahu.

Jaime ile Walder Frey'in sahneleri iyiydi, Jaime lafı koyup gitti. :)

Sam'in sahnelere gerek var mıydı diye kendime sorarken o muhteşem kütüphaneyi gördükten sonra evet varmış dedim, harika manzaraydı.

Jon, Melisandre'ye güneye git dedi, Melisandre ayrıldı ama olaylara daha sonradan dahil olacaktır. Öte yandan Sansa ile Jon'un diyalogları çok hoştu. S:"Winter is here." J:"Well, father always promised, didn't he?

Dorne'da Tyrell ve Martell hanedanlıkları Lannisterlar'a karşı güçlerini birleştirdi. Varys'i görmek şaşırtıcı ve güzel oldu.

Daenerys ayrıldı Naharis'den. Kolay oldu onun için bu ayrılık iyi de oldu. :A Daenerys ile Tyrion'un konuşması çok güzeldi. Tyrion, Kraliçe'nin eli oldu, çok da yakıştı reyize.

Arya yine yaptı yapacağını ve Walder Frey'i gebertti. Listeden biri daha eksildi. :)

Baelish iyice sinir etti kuzeyde Civil War çıkarmaya çalışıyor adam ve maalesef Sansa oyununa gelecek gibi.

Tower of Joy'da beklenen oldu. Jon, Lyanna Stark ve Rhaegar Targaryen'in oğlu. O sahneler de çok iyiydi. Sahnelerin ardından Jon'u görmemiz falan çok güzeldi.

Lyanna Mormont'un konuşması biraz zorlamaydı ve klişeydi. Geçen bölümde millet çok sevince kızı aynı görevi vermişler, neyse biz asıl meselemize gelelim, Jon Snow King in the North!

King's Landing'de tacı Cersei taktı ve Jaime çok pis bir bakış attı bakalım neler olacak.

Sezonu Daenerys ile kapattık. Ordusunu, gemilerini ve ejderhalarını gördük ve böyle bir şeyi kimse durduramaz. :) Mother of Dragons geliyor bekle Westeros, bekle Cersei...

10/10

Son düzenleme:
6x10

Aslında beklenmeyen ama benim beklediğim bir bölümdü. Normal şartlarda sezon finalleri bu kadar büyük olaylara sahne olmaz derdik o yüzden bunu söyledim. Ama ben sezon başında son 2 bölümün Miguel Sapochnik'e yani 5x8'in yönetmenine verildiğini gördüğümde bu 2 bölümün patlayacağını düşünmüştüm. Nitekim öyle oldu ve beni çok da mutlu etti. :) Çok gaz sahnelerin yer aldığı ve bir çok harika olayın yaşandığı müthiş bir bölümdü. Ve yeni sezona tamı tamına 43 hafta var. Allah sabır versin bizlere. :)

Bölümün uzun bir kısmı sezonun başından beri beklediğimiz King's Landing katliamına ve sonrasına verilmiş. İlk dakikalarda çalan müzikle beraber girdiğimiz atmosfer muazzamdı. Lancel'ın ölüşü ve sonrasında yaşananlar... 2x9'daki Wildfire yine kullanıldı ve Yıl A.S (aegon fethinden sonra) bilmemkaç King's Landing katliami olarak tarihe geçti. :A Ne sahneydi be. Cercei'nin intikamı çok acı oldu. Tahta da geçti. Lakin Jaime geldi ve tepkisi çok sert oldu. Orada işler daha da karışacak onu söyleyeyim. Bir teori var onun gerçekleşme ihtimali olabilir. :) Margeary Tyrell tek üzüldüğüm oldu. R.i.p :( Bir planı olduğunu sanmıştım annesini yolladığında ama Cercei'nin yapacaklarından habersizdi muhtemelen. Planı da yalan oldu bu sayede.

Melisandre sahnesi güzeldi. Jon sağlam durdu Stannis gibi kadının etkisine kapılmadı, takdir ettim. Bakalım ne zaman göreceğiz bir daha. Ama yaklaşan büyük savaşta işe yarayacaktır bence.

Walder Frey'in boşuna gözükmeyeceği belliydi. Tek takıldığım Arya ben gidiyorum dedi ama Faceless olarak nasıl gelebildi. Jaqen H'gar la anlaşmış olamaz sonuçta. Açıklarlar umarım önümüzdeki sezon. Ama tabi çok gaz sahneydi. Ona bir şey denmez. :) Arya da Winterfell'e gelirse tadından yenmez ki gelecektir de. Savaşın haberi yayılacak bölümde dendiği gibi.

Dorne'u hepten silmeden tekrar gösterdiler sonunda. House Tyrell sağlam bir orduya sahip dendi. Dorne'la birleştiklerinde önümüzdeki sezon büyük bir güç daha olacaktır. Yani King's Landing daha çook olaya gebe. :)

Tyrion Khaleesi sahnesi çok iyiydi ya. İkilinin diyaloglarına bayıldım. Kimyaları tutmuş karakterlerin belli yani. Eski Kral'ın eli olan Tyrion reyiz şimdi de Kraliçe'nin eli oldu. Orada bir duygulandı eskileri hatırlayıp. :) Ama Khaleesi'nin ne kadar umursamaz olduğunu Naharis'i yollarken gördük. Güven olmayacağını da anladık. Tyrion'u satarsa onu ben de satarım. :A

Bran sahnesi ve Tower of Joy bitirildi sonunda. Jon'un Lyanna'nın oğlu olduğu ve Targeryan soyundan olduğu açığa çıktı. Bakalım Bran suru geçince gerçekleri söyleyince neler olacak. Bekliyorum merakla. :)

Kuzey sahneleri de genel olarak iyiydi. Sansa Jon konuşmaları çok iyiydi, duygulandırdı. :) Littlefinger'a güvenmedi Sansa haklı olarak. Ama rahat durmayacağını gördük Baelish'in. The King in the North ve North Remember... Bu sözleri duymak yetti zaten. Tam gaz bir sahneydi. Lady Mormont sağlam konuştu. Milleti de etkiledi ama pek inandırıcı olmuyor küçücük çocuğun böyle etkileyici olması. :)

Kuzey'de de işler umulduğu gibi gitmeyecek tabi. Bran'in suru geçmesi büyüyü kaldıracak ve ölüler suru geçebilecek. White Walkers görmek isterdim. Bölümde tek üzüntüm o oldu. :) Ama sorun yok Long Night is coming. Daha bol bol göreceğiz. :)

Son sahne de yine gaz bir sahne olmuş. Tüm haşmetiyle Khaleesi, ordusu, donanması ve tabi ki de ejderhalarla benden korkun mesajı. Çok sağlam bölümler daha göreceğiz çooook. :)

Yeni sezon 7 bölüm olacağına göre bu sezonki yavaş bölümlerden de arınacaktır dizi. Artık tüm önemli olaylar yaşanacak, tüm savaşlar olacaktır. Dizinin elini korkak alıştırmayacağından eminim. :)

10/10

6x10

İçim bi buruk ayrıldım ya, en son tam tavana ulaşmışken, süreye bakıyım kaç dakika kaldı derken 2dk kaldığını görmek. :( 1 saat daha giderdi ya...

2 yerde hafiften bir göz yaşı geldi hani, valla 9. bölümden sonra riskli bir bölümdü her zaman olduğu gibi. Yani tatmin etti gibi gibi, bazı yerler acayip uzundu.

Arya şeyini yine yedim, jeton anca parmaklardan sonra düştü. Ama bölüm içinde nedense arya kısmı hatırlayabileceğim bir kısım olmayacak.

Hele ki Jon hikayesinden sonra net hiçbirşekilde tahmin edilemezdi. Adamın kanında var hani ismi bilinmese bile Starklığımı yaparım hacı dayı der gibi halletti.

Küçük mormontumuz, ilk oyunculuk deneyimi valla helal olsun, kralicemizdir artık. Ciddiyim onun sahnesinde herkesin gözdem bi damla yaş gelmiştir, nefis gaza geldim hani.

SAM LANET OLSUN SAM, ya geçin arkadaşlar bu işleri dizi bitince mi bi işe yarayacak niye bu kadar uzattınız burda bitmeyecekse iş. Yok neymiş game of thrones simgesi koy kütüphaneye insanlar bişiler teoriler koysunda zaman geçsin de get.. Lanet olsun.

Ve Yeni kralicemiz, sinsi herzaman sinsidir sözünün vucut bulmuş hali, tam bu kadın bitti derken, tokatladı geçti herzaman ki gibi helal olsun.

6x10 (Sezon Finali)

İnanılmaz harika bir bölümdü ya söyleyecek çok kelime var belki bu bölüm için ama bölümün yanına hangi sıfatı koysak yeterli gelmez bence. Bana göre dizinin şu ana kadarki en iyi bölümü olmasının yanında izlediğim diğer tüm diziler içinde de gördüğüm en iyi bölümdü.

Bölümdeki müzikler gerçekten harikaydı. Özellikle ilk 15 dakikada kullanılan müzik durumu çok güzel açıklar nitelikteydi. Muhteşemdi tek kelimeyle.

Cersei'nin intikamı bekleniyordu da böylesine bir şeyi kimse beklememiştir herhalde. Tüm septin çılgınateşle yok olması tüyler ürperticiydi. Cersei'nin soğukkanlılığına ise diyecek bir kelime bulamıyorum bu kadından gerçekten korkulur.

Tommen'ın intiharı da şaşırttı. Gerçekten vasıfsız bir karakterdi yokluğu hissedilmeyecek ancak Cersei'nin oğlunun ölümüne rağmen soğukkanlı duruşunu yine bozmaması ve kraliçe olarak tahta oturması da yine hayret ettirdi. Her şeyi geçtim oğlu yani. Bilemiyorum ilginç. :D

Arya'nın listesinden bir isim daha eksildi. Parmağı görene kadar ben de Arya olduğunu anlamamıştım açıkçası. :D

Jon Snow'un, Jon Targaryen olduğu da resmileşmiş oldu. Teoriyi bilenler için pek sürpriz olmadı bu durum ama -azınlık da olsa- bilmeyenlerin yaşadığı şaşırmayı tahmin bile edemiyorum. Bunu bizimle birlikte üç gözlü karganın yani Bran'in öğrenmesinin de mutlaka bir sebebi var. Jon, Rhaegar ve Lyanna'nın oğlu olmasının yanında savaşın da kaderini değiştirecek kişi. Burada da bu vurgulanmış bence.

"King in the North!" Vay be bu sözü en son Robb Stark dizideyken duymuştuk. Umarım kuzeyliler bu sefer gerçekten sözünü tutar da önceki gibi Starklar'a sırtını dönmezler. Lyanna Mormont da diziye büyük renk kattı. Bu yaşta bu özgüven ve yetenek... Valla helal olsun. :D Bu arada Baelish yine ortalığı karıştıracak gibi duruyor. Sansa'yla o bakışmaları pek iyiye işaret değil. O değil de Sansa'nın böyle bir salaklık yapması maalesef pek de şaşırtmaz. :(

Sezonun kapanışını Khaleesi ile yapmasalar gerçekten şaşırırdım. :D Dizi tarihinin açık ara en fazla propagandası yapılan karakteri zaten. İnşallah bu sefer gerçekten somut şeyler olur da biz de bu sefer bu güç gösterisini haklı buluruz. :)

Puanım: 10/10

6x10

Ulan o neydi be. Tarihe tanıklık ettik resmen. Televizyonda bir devrim yaşandı. Offf süper bölümdü. Çok şükür spoilersız, kazasız belasız atlattık.

Başındaki müzik neydi öyle? Mükemmel olmuş. Cersei biz bitti demeden bitmez dedi. LAİKLİK KAZANDI. Yobazları gebertmesine sevindim ama Margaery'e üzüldüm. Natalie Dormer süper kadındı kötü oldu. :( Cersei'ye helal olsun tak tak vurdu resmen. Tahtı da hak etti bence. Vasıfsız reis Tommen'in ölümü ise üzdü. :D Naptın be vasıfsız reis, krallık çöktü resmen. :D Cersei'nin SHAME reisten aldığı intikam da muazzamdı. Daha çekeceği var. :D

Dizinin kilit karakterlerinden Samwell'i görünce yine küfrü bastım ama kütüphane sahnesi mükemmeldi gerçekten. Müthiş prodüksiyon yapmış adamlar.

Arya güzel öldürdü Frey'i. Onu da gelecek sezon kuzeyde görürüz artık.

Jon Targaryen olayını zaten çoğu kişi biliyordur ama hem uzun süre beklemeden dolayı hem de sahnenin müthiş olmasından dolayı çok etkilendim. Jon'a King In The North dediler ama Baelish çok şerefsiz bir adam. Sansa'da da pek beyin yok. Sıkıntı olabilir. Bu arada Lyanna Mormont'un "ulan hepiniz oradaydınız be" çıkışı müthişti. Mormont Hanesi dizideki en delikanlı hane olabilir.

Daenerys ile kapanışı yaptık. Baya etkileyici sahneydi. Hedefe adım adım gidiyor artık ve iyice yaklaştı.

TV tarihinin en iyi bölümlerinden biriydi.

10/10

Son düzenleme:
@xemrexxx O avatarı kaldır bence daha izlemeyenler var. Ben şahsen izlememiş olup da girseydim buraya ve şu manzarayla karşılaşsam yaygarayı koparırdım. :A Bence kaldırmalısın.

Bölümün gazıyla mı yazıyorum bilmiyorum ama sanki benim için dizi tarihinin en iyi bölümüydü. 9 ay sabretmek çok güç olacak.

İlk 20 dakika tek kelimeyle nefisti. Arkadan çalan müzik o kadar hoştu ki kaptırdım kendimi. Cersei zekasını konuşturdu ve duruşma salonunu Wildfire ile patlattı ve herkes öldü. En çok ölmesine üzüldüğüm kesinlikle Margaery oldu. :( Natalie Dormer güzellik katıyordu diziye yazık oldu. Öte yandan yobazlardan temizlenmemiz iyi oldu. :D Cersei işkence etti kendisine işkence eden rahibeye. İntikamını aldı. Tommen öldü ve hiçbir şey hissettirmedi, kral öldü ve hiçbir şey hissedemedik ne kadar vasıfsız bir kraldı yahu.

Jaime ile Walder Frey'in sahneleri iyiydi, Jaime lafı koyup gitti. :)

Sam'in sahnelere gerek var mıydı diye kendime sorarken o muhteşem kütüphaneyi gördükten sonra evet varmış dedim, harika manzaraydı.

Jon, Melisandre'ye güneye git dedi, Melisandre ayrıldı ama olaylara daha sonradan dahil olacaktır. Öte yandan Sansa ile Jon'un diyalogları çok hoştu. S:"Winter is here." J:"Well, father always promised, didn't he?

Dorne'da Tyrell ve Martell hanedanlıkları Lannisterlar'a karşı güçlerini birleştirdi. Varys'i görmek şaşırtıcı ve güzel oldu.

Daenerys ayrıldı Naharis'den. Kolay oldu onun için bu ayrılık iyi de oldu. :A Daenerys ile Tyrion'un konuşması çok güzeldi. Tyrion, Kraliçe'nin eli oldu, çok da yakıştı reyize.

Arya yine yaptı yapacağını ve Walder Frey'i gebertti. Listeden biri daha eksildi. :)

Baelish iyice sinir etti kuzeyde Civil War çıkarmaya çalışıyor adam ve maalesef Sansa oyununa gelecek gibi.

Tower of Joy'da beklenen oldu. Jon, Lyanna Stark ve Rhaegar Targaryen'in oğlu. O sahneler de çok iyiydi. Sahnelerin ardından Jon'u görmemiz falan çok güzeldi.

Lyanna Mormont'un konuşması biraz zorlamaydı ve klişeydi. Geçen bölümde millet çok sevince kızı aynı görevi vermişler, neyse biz asıl meselemize gelelim, Jon Snow King in the North!

King's Landing'de tacı Cersei taktı ve Jaime çok pis bir bakış attı bakalım neler olacak.

Sezonu Daenerys ile kapattık. Ordusunu, gemilerini ve ejderhalarını gördük ve böyle bir şeyi kimse durduramaz. :) Mother of Dragons geliyor bekle Westeros, bekle Cersei...

10/10
niye kaldırayım avatarı :F

Şaka mı bu ya. :D

Ben onu Cersei zannettim. :A :A

Ahahahah. :D
şu ikisini karıştıran ilk insansın panpa:A @destere @Harunnn60 @Doğu @MEnes
dfsdf.jpg
sdfsdfsd.jpg

Resimler son içerikte gözüküyor. Gece Copa Amerika konusunda da spoiler verdin, yeter. @xemrexxx
diziden bir resim paylaşmadım panpa:D

Gece Cersei'nin çocukluk resmini paylaştın, az önce de paylaştın.

Verdiğin spoiler'dan anladığım şu: Cersei gericileri öldürüp tahta oturdu.
geceki resim günümüzde çekilmiş bir resim diziyle alakası yok :A

Beren Saat kızımızın oturma izni var mı ? :A
tabisi de hatta @destere burada that olmak istemiş:A

6x10 (Sezon Finali)

Vay arkadaş ya geçen bölümün üstüne çıkamazlar uzun süre derken ertesi haftası çıktılar. Geçen bölümden de iyiydi. Dizi tarihinin en iyi 2-3 bölümünden biri olabilir. Game of Thrones'un ise en iyi bölümüydü muhtemelen.

Sevinç, hüzün, öfke, gaza gelme vs akla gelebilecek her türlü duyguyu yaşattı bölüm. :) Belki farkında değiliz ama Game of Thrones'u haftası haftasına izleme şansına sahip inanılmaz şanslı bir nesiliz. Çok uzun yıllar boyunca bu seviyede dizi çıkabileceğini sanmıyorum. Çıksa bile Game of Thrones her zaman en büyük klasiklerden olacak.

Cersei'den inanılmaz nefret ediyorum ama sahneleri çok iyiydi. Çok kişinin de bahsettiği gibi arkadan çalan müzik inanılmazdı. Dizi tarihinin en iyi müzik seçimlerinden biri şüphesiz.

Margaery'nin ölümü üzdü. Büyük oyunu fark etse de dinciler meseleye geç uyandı. :(

Tommen reyisi kimse sevmiyordu belki ama en azından iyiydi. Diğer Lannisterlara hiç çekmemiş. Belki biraz babasının iyi yanlarını almış olabilir. Cersei'nin üç çocuğunun da ölümünü göreceği kehaneti gerçekleştiğine göre inşallah Cersei'nin de rahmetli olduğu günleri görürüz tez zamanda. :):)

Khaleesi gümbür gümbür geliyor. Tyrion ile olan sahneleri çok güzeldi ama en son sahne efsaneydi. O nasıl bir gaza getirmedir. :)

Gaza getirme demişken Lady Mormont'a geçelim. Dizinin en delikanlı karakterlerinden biri şüphesiz. Efsane çıkışıyla ağlattı. North Remembers!!! Ardından gelen sahneler de mükemmeldi. Ben de ayağa kalkıp Jon Snow lehine tezahürat yapacaktım az daha. :)

Jon ve Sansa'nın sahnesi de muhteşemdi. Ned Stark'tan bahsettikleri yer gözleri doldurdu. Littlefinger'a karşı koyması sevindirdi ama sondaki bakışma şüpheye düşürdü. İnşallah bir aptallık yapmaz Sansa. :( Jon'dan da o destek gördüğü sahnede Sansa'yı da ayağa kaldırmasını beklerdim ama bilemedim de.

Meşhur teorinin gerçekleştiği Tower of Joy sahnesi de mükemmeldi.

Melisandre'nin ölmemesine sevindim. Güneye gidişi ise pek iyi olmadı.

Son olarak Arya'nın çıkışıyla ben şok, ben iptal. Walder Frey'den Robb ve Catelyn'in intikamını o şekilde alması süper oldu. Gelecek sezon Jon Snow ile buluşmalarını sabırsızlıkla bekliyorum. Tabii Sansa ile buluşmaları da bir hayli ilginç olacak...

IMDb'deki 10 tam puanını hak ediyor. Daha nasıl öveyim heyecanımı nasıl paylaşayım bilmiyorum. :)

10+ /10