Klasik Game of Thrones 6. Sezon Yorumları

6x4
Khalesi muhteşemdi, haddinizi bilin ulen :)
Sansa ile Snow kardeşlerin buluşmasına sevindim.
Arya'nın da ne olduğu belli değil onda bu sezon iş yok gibi.
Kartallar memleketinin hükümdarı olacağını tahmin ettiğim çocuktan umutluyum ağaçtaki dede onu bir yerlere getirecek gibi :)
Benim bildiğim Cersei yüce rahipten öcünü almadan bırakmaz,atak bekliyorum kendisinden.
Khalesi muhteşemdi zaten haddinizi bilin ulen :)
Kalaslar boyun eğdi nasıl da şaşkınlar :)
13626532_1033989136686116_6519767498568358304_n.jpg

13607006_1033989036686126_9188822142502551118_n.jpg

13645166_1033989103352786_2364221004332617206_n.jpg

6x10

Cercei'nin intikamı fena oldu, dincileri sevmiyordum zaten :D

Khaalesi orduyu kurdu, büyük ihtimal gelecek sezon Jon'la birlikte işi bitirirler.

9/10

Serse(r)i ne yaptı öyle kadın, pire için yorganı değil Westeroksu yaktı :F Sonunda Shame Shame diyerek de aldı intikamını :Z
Tyrion Lannester'a da sevindim.
Leydi Sansa'm sonunda üzerindeki nazarı attı gibi, geleceğin Queen'i :Z

Muhteşem bir sezon finaliydi gel de 8-9 ay bekle :anguished:

Game of Thrones'u biriktirip izlemek de büyük cesaret valla :D Baya spoiler yemişsindir herhalde?
Bende bu ayın ortalarına bitirdim izlemeyi.15 günde falan bitti bitün bölümler :) az buz konuyu biliyodum ama sizin yazdıklarınızdan veya haberlerdekinden bişi anlamıyodum :) pek spoi yemii gibi olmadım yani :)

Ay ama süperdi be :love1:

6.10. bölüm

nihayet izleyebildim :)
güzel bir final oldu özellikle khalesi bölümleri çok iyiydi cercie li yerlerde güzel olmasına rağmen beklentimi pek karşılamadı mesela high sparrow moruğuna kazık saplayıp şatonun tepesinde bayrak niyetine sallandırabilirdi olmadı :) acı çekmeden öldü veledi zina :))
işkence yapan rahibeyle dağı halvetemi soktu cercie o kısmı tam anlamadım @MEnes ?:) kadın niye bağırdıki dağ kötü muamelemi yaptı noldu orda ?

cüce khalesi nin eli olunca yarım metre havalandı tabi mutlu olmasında napsın adam? eli değil khalesinin şeyi bile olunur :))

6.10. bölüm

güzel bir final oldu özellikle khalesi bölümleri çok iyiydi cercie li yerlerde güzel olmasına rağmen beklentimi pek karşılamadı mesela high sparrow moruğuna kazık saplayıp şatonun tepesinde bayrak niyetine sallandırabilirdi olmadı :) acı çekmeden öldü veledi zina :))
işkence yapan rahibeyle dağı halvetemi soktu cercie o kısmı tam anlamadım @MEnes ?:) kadın niye bağırdıki dağ kötü muamelemi yaptı noldu orda ?

cüce khalesi nin eli olunca yarım metre havalandı tabi mutlu olmasında napsın adam? eli değil khalesinin şeyi bile olunur :))
O kısım gösterilmedi ama işkence yapılan rahibenin sonu pek iyi olmadı gibi. :A

bişey görmek için ekranı yaklaştırmayı denedim yine bişey göremedim :) demekki o kısmı hayal dünyamıza bırakmışlar :)
bran karpuzuda yavaş yavaş jony bravo nun sırrını çözdü sanırım:) snow çipi anadan stark babadan targaryen çıktı bu durumda khalesi ile snow elti mi oluyor görümcemi orası karışık :)

6.10. bölüm

Sonunda Shame Shame diyerek de aldı intikamını serse(r)i :Z

tamam da işte cercie shame shame diyip kapıyı üstlerinde kapatırken içerde ne tür aksiyon dönüyordu ben asıl orayı merak ettim :))

bu arada arya nın intikamı feci oldu helal olsun kıza dizide zaten sevdiğim üç karakterden biri bodur kız :)

tamam da işte cercie shame shame diyip kapıyı üstlerinde kapatırken içerde ne tür aksiyon dönüyordu ben asıl orayı merak ettim :))

bu arada arya nın intikamı feci oldu helal olsun kıza dizide zaten sevdiğim üç karakterden biri bodur kız :)
Orada rahibenin hayrına işaret edecek bir şey olmadığı kesin :))
Arya ile karga çocuk bütün sülaleyi kurtaracak bak görürsün :)

6.10. bölüm

güzel yapmışlar :D better than sıla @denizz19 :A @OzaN @Tolstoyevski @cookies @yatutarsa @Forumdash