Cersei'den inanılmaz nefret ediyorum ama sahneleri çok iyiydi. Çok kişinin de bahsettiği gibi arkadan çalan müzik inanılmazdı. Dizi tarihinin en iyi müzik seçimlerinden biri şüphesiz.
Margaery'nin ölümü üzdü. Büyük oyunu fark etse de dinciler meseleye geç uyandı.
Tommen reyisi kimse sevmiyordu belki ama en azından iyiydi. Diğer Lannisterlara hiç çekmemiş. Belki biraz babasının iyi yanlarını almış olabilir. Cersei'nin üç çocuğunun da ölümünü göreceği kehaneti gerçekleştiğine göre inşallah Cersei'nin de rahmetli olduğu günleri görürüz tez zamanda.
Khaleesi gümbür gümbür geliyor. Tyrion ile olan sahneleri çok güzeldi ama en son sahne efsaneydi. O nasıl bir gaza getirmedir.
Gaza getirme demişken Lady Mormont'a geçelim. Dizinin en delikanlı karakterlerinden biri şüphesiz. Efsane çıkışıyla ağlattı. North Remembers!!! Ardından gelen sahneler de mükemmeldi. Ben de ayağa kalkıp Jon Snow lehine tezahürat yapacaktım az daha.
Jon ve Sansa'nın sahnesi de muhteşemdi. Ned Stark'tan bahsettikleri yer gözleri doldurdu. Littlefinger'a karşı koyması sevindirdi ama sondaki bakışma şüpheye düşürdü. İnşallah bir aptallık yapmaz Sansa.
Jon'dan da o destek gördüğü sahnede Sansa'yı da ayağa kaldırmasını beklerdim ama bilemedim de.
Meşhur teorinin gerçekleştiği Tower of Joy sahnesi de mükemmeldi.
Melisandre'nin ölmemesine sevindim. Güneye gidişi ise pek iyi olmadı.
Son olarak Arya'nın çıkışıyla ben şok, ben iptal. Walder Frey'den Robb ve Catelyn'in intikamını o şekilde alması süper oldu. Gelecek sezon Jon Snow ile buluşmalarını sabırsızlıkla bekliyorum. Tabii Sansa ile buluşmaları da bir hayli ilginç olacak...