Fatih'e de kırmızı veremedi Gel burada göster diyor hakeme sarı kartıİkinci sarı nerede? Dalga geçiyor hakem.
Fatih'e de kırmızı veremedi Gel burada göster diyor hakeme sarı kartıİkinci sarı nerede? Dalga geçiyor hakem.
Zorla attırdı kendini Yedlin.Fatih'e de kırmızı veremedi Gel burada göster diyor hakeme sarı kartı
Cuma günü öyle bir zaman varmış ki edinilen dualar gerçek oluyormuş. Acaba doğru zamanda mı diledim bunu 😱 haftaya aynı vakitte kendime özel birşeyler dileyeceğimAh ne olur şu maç 3-4 bitse Rizespor kazansa
Ah ne olur şu maç 3-4 bitse Rizespor kazansa
O maç ile Galatasaray maçı mukayese kabul edilmez.Ekli dosyayı görüntüle 100629
------
Bu arada maçın ikinci yarısının 20-25 dakikasını izlemedim geri kalanında 12 dakikalık ne oldu anlamadım 2005-2006 Denizli-Fener maçı bile 16 dakika uzamıştı
Yok bu akşamBu akşam Beyaz Futbol izlemek şart oldu
Fener ve BJK maçında BJK alırsa şampiyonluğu garanti eder.
7 gol oldu bu maçta ve o faul olayını görmezden geldikleri için bu maçın böyle sonuçlanmasına çok sevindim
Tüh, neyse yarın olunca illaki yorum yaparlarYok bu akşam
Sadece o değil Fatih'e de kırmızı kart göster(e)medi
Hakeme rağmen kazanıyorlar çünkü hakemin karşılarında olması lazım önce...Hakem gollerini iptal etmedi, Yedlin'i zamanında atmadı, 12 dakika uzatma verdi, Terim'i oyundan atmadı tüm bunlara rağmen yenildiler. Karagümrük maçında da benzeri olmuştu o maçta da yenilmişlerdi. Kollandıkları maçları bile kazanmıyorlar.
Pazar ve pazartesi günleri Cumartesi de var ama Sinan Engin hiç çekilmiyor tavsiye etmem.Rok olmasa o günlerde çekilmez olur Öyle değil mi? @xdragxxBu akşam Beyaz Futbol izlemek şart oldu
Fener ve BJK maçında BJK alırsa şampiyonluğu garanti eder.
7 gol oldu bu maçta ve o faul olayını görmezden geldikleri için bu maçın böyle sonuçlanmasına çok sevindim
ÖylePazar ve pazartesi günleri Cumartesi de var ama Sinan Engin hiç çekilmiyor tavsiye etmem.Rok olmasa o günlerde çekilmez olur Öyle değil mi? @xdragxx
heves etmistim ama yokmus, yapacak birsey yok