Galatasaray 3-4 Rizespor | Süper Lig 20-21 Sezonu - 31.Hafta Maçı

Pozisyon dışarıda olabilir ama bu Yedlin'in beynini kullanmadığı gerçeğini değiştirmiyor.

Ah ne olur şu maç 3-4 bitse Rizespor kazansa
1616177028732.jpeg

------

Bu arada maçın ikinci yarısının 20-25 dakikasını izlemedim geri kalanında 12 dakikalık ne oldu anlamadım :A 2005-2006 Denizli-Fener maçı bile 16 dakika uzamıştı :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
GS düştü mü tam düşüyor bu akşam bitirdi her şeyi. Hem bu sefer kan da gövdeyi götürür.

Beşiktaş vs Fenerbahçe maçı için gün sayan Galatasaray'a Rizespor şoku!

Beşiktaş için en iyi senaryo: üç maçı da kazanıp 72 puana gelir, GS Hatayspor'a yenilir ve 61 puanda kalır, FB Denizlispor ve Malatyaspor ile berabere kalır 60 olur...

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Bir de sarısı olan Fatih Terim tribünlerle laf dalaşına girip ortalığı karıştırdıktan sonra nasıl 2.sarıyı almıyor dokunulmaz mı bu adam?
Derbide çizgiyi geçti diye anında sarı yiyen hocalar var bu ülkede.
------

Bu da var gerçi :A Hakem olsam burada 2.sarıyı gösterirdim :A

Bu akşam Beyaz Futbol izlemek şart oldu :A

Fener ve BJK maçında BJK alırsa şampiyonluğu garanti eder.

7 gol oldu bu maçta ve o faul olayını görmezden geldikleri için bu maçın böyle sonuçlanmasına çok sevindim :Z

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx

7 gol oldu bu maçta ve o faul olayını görmezden geldikleri için bu maçın böyle sonuçlanmasına çok sevindim :Z
Yok bu akşam :A
Sadece o değil :A Fatih'e de kırmızı kart göster(e)medi :A

• İlginç
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and Dosi
Yok bu akşam :A
Sadece o değil :A Fatih'e de kırmızı kart göster(e)medi :A
Tüh, neyse yarın olunca illaki yorum yaparlar :A
Fatih Terim'den çekinmişlerdir :A
bazinga geçen hafta gelmedi foruma durum ortada :A yalnız onun görsele başta güldürü atmadım diye yine atmadım totem devam etsin diye. İçimde kalıyor o heves:A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Hakem gollerini iptal etmedi, Yedlin'i zamanında atmadı, 12 dakika uzatma verdi, Terim'i oyundan atmadı tüm bunlara rağmen yenildiler. :A Karagümrük maçında da benzeri olmuştu o maçta da yenilmişlerdi. :A Kollandıkları maçları bile kazanamıyorlar.

Son düzenleme:
Hakem gollerini iptal etmedi, Yedlin'i zamanında atmadı, 12 dakika uzatma verdi, Terim'i oyundan atmadı tüm bunlara rağmen yenildiler. :A Karagümrük maçında da benzeri olmuştu o maçta da yenilmişlerdi. :A Kollandıkları maçları bile kazanmıyorlar.
Hakeme rağmen kazanıyorlar çünkü hakemin karşılarında olması lazım önce...

Pazar ve pazartesi günleri Cumartesi de var ama Sinan Engin hiç çekilmiyor tavsiye etmem.Rok olmasa o günlerde çekilmez olur Öyle değil mi? @xdragxx

• Beğendim
Reactions: Dosi and xdragxx

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan