Galatasaray 3-4 Rizespor | Süper Lig 20-21 Sezonu - 31.Hafta Maçı

Ben bugün bir şenlik görmedim?
'ha ha ha' gibi mesajlar, yad profilde şarkı paylaşmalar vs vs görmedim ama şimdi şu var, BJK - FB kapışsın rahatız gibi kafadaydınız ama bugün düştüğünüz durum komik oldu :A
Tüh onları unutmuşuz keşke onları da yapsaydık :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Üzülür müyüm hayır :A
Ben Ali Koç'un şu beleş sezonu bir stajyer inadına verdiği için rezil olmasını bile istiyorum. Zaten şampiyonluk hayal oldu gerisi önemli değil.
Şimdi dürüst ol. Bjk maçında kaybedersek, hissedeceğin sinir ve üzüntü mü, yoksa kazanırsak sevinç mi daha ağır basar? :A (Erol Bulut gitmeyecek ama kaybetsek bile)

• Güldürdün
Reactions: xdragxx
Şimdi dürüst ol. Bjk maçında kaybedersek, hissedeceğin sinir ve üzüntü mü, yoksa kazanırsak sevinç mi daha ağır basar? :A (Erol Bulut gitmeyecek ama kaybetsek bile)
Çok samimi bir şekilde söylüyorum :A Benim için lig geçen hafta bitti. Bjk'ı yenmek sadece puan farkını 5'e düşürür ve bu hocayla o fark asla inmez aksine geri çıkar. Bu sebeple yenersek rahmetli Kemal Sunal'ın bir filminde öleceğini düşünüp büyük ikramiye çıktığı vakit zamansız gelen paraya tüküreyim dediği modda olurum.
Yenilirsek de haklı çıkmanın hafif hüznü olur ama yönetim zora düşeceği için işime de gelir.

• Beğendim
Reactions: Dosi