Fatih'e de kırmızı veremediİkinci sarı nerede?Dalga geçiyor hakem.
Fatih'e de kırmızı veremediİkinci sarı nerede?Dalga geçiyor hakem.
Zorla attırdı kendini Yedlin.Fatih'e de kırmızı veremediGel burada göster diyor hakeme sarı kartı
![]()
Cuma günü öyle bir zaman varmış ki edinilen dualar gerçek oluyormuş. Acaba doğru zamanda mı diledim bunu 😱 haftaya aynı vakitte kendime özel birşeyler dileyeceğimAh ne olur şu maç 3-4 bitse Rizespor kazansa
Ah ne olur şu maç 3-4 bitse Rizespor kazansa
O maç ile Galatasaray maçı mukayese kabul edilmez.Ekli dosyayı görüntüle 100629
------
Bu arada maçın ikinci yarısının 20-25 dakikasını izlemedim geri kalanında 12 dakikalık ne oldu anlamadım2005-2006 Denizli-Fener maçı bile 16 dakika uzamıştı
![]()
Yok bu akşamBu akşam Beyaz Futbol izlemek şart oldu
Fener ve BJK maçında BJK alırsa şampiyonluğu garanti eder.
7 gol oldu bu maçta ve o faul olayını görmezden geldikleri için bu maçın böyle sonuçlanmasına çok sevindim![]()
Tüh, neyse yarın olunca illaki yorum yaparlarYok bu akşam
Sadece o değilFatih'e de kırmızı kart göster(e)medi
![]()
Hakeme rağmen kazanıyorlar çünkü hakemin karşılarında olması lazım önce...Hakem gollerini iptal etmedi, Yedlin'i zamanında atmadı, 12 dakika uzatma verdi, Terim'i oyundan atmadı tüm bunlara rağmen yenildiler.Karagümrük maçında da benzeri olmuştu o maçta da yenilmişlerdi.
Kollandıkları maçları bile kazanmıyorlar.
Pazar ve pazartesi günleri Cumartesi de var ama Sinan Engin hiç çekilmiyor tavsiye etmem.Rok olmasa o günlerde çekilmez olur Öyle değil mi? @xdragxxBu akşam Beyaz Futbol izlemek şart oldu
Fener ve BJK maçında BJK alırsa şampiyonluğu garanti eder.
7 gol oldu bu maçta ve o faul olayını görmezden geldikleri için bu maçın böyle sonuçlanmasına çok sevindim![]()
ÖylePazar ve pazartesi günleri Cumartesi de var ama Sinan Engin hiç çekilmiyor tavsiye etmem.Rok olmasa o günlerde çekilmez olur Öyle değil mi? @xdragxx
heves etmistim ama yokmus, yapacak birsey yok