Galatasaray 3-4 Rizespor | Süper Lig 20-21 Sezonu - 31.Hafta Maçı

Bir Gs'li olarak Şu pozisyon da faul yok diyebiliyormusunuz? :A bak bir BJK sayfasından aldım Fb değil :A @Tolstoyevski @MEnes GS li olarak tarafsız yorumunuzu alayım :A

Pozisyonda ikisi de karşılıklı olarak birbirlerini eliyle omuzlamış gibi görüyorum. Net bir şekilde faul var diyemem. Bence faul bu pozisyon için ağır bir karar olurdu. Ama bu mesaj eski bir mesaj ve bu dakikadan sonra bunların hiç bir önemi yok elbette...

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Pozisyonda ikisi de karşılıklı olarak birbirlerini eliyle omuzlamış gibi görüyorum. Net bir şekilde faul var diyemem. Bence faul bu pozisyon için ağır bir karar olurdu. Ama bu mesaj eski bir mesaj ve bu dakikadan sonra bunların hiç bir önemi yok elbette...
yenildiginiz icin evet artik bir önemi kalmadi :A:A
bir kac saat önceki mesaj eski sayilmaz ama tamamdir ben alacagim cevabi aldim:A böyle devam

• Güldürdün
  • Beğendim
Reactions: 12.Adam and MEnes
yenildiginiz icin evet artik bir önemi kalmadi :A:A
bir kac saat önceki mesaj eski sayilmaz ama tamamdir ben alacagim cevabi aldim:A böyle devam
Kesinlikle katılıyorum artık hiç bir önemi kalmadı. :A

Evet eski sayılmaz ama pozisyonun sıcaklığına ve maçın sonucuna göre eski sayılır... :A Pozisyon hakkındaki fikrim belli, karşı takım gol atsa ve çalınmasa aynısını derdim, faul çalmak ağır olurdu derdim... :A

• Güldürdün
Kesinlikle katılıyorum artık hiç bir önemi kalmadı. :A

Evet eski sayılmaz ama pozisyonun sıcaklığına ve maçın sonucuna göre eski sayılır... :A Pozisyon hakkındaki fikrim belli, karşı takım gol atsa ve çalınmasa aynısını derdim, faul çalmak ağır olurdu derdim... :A
suan Pc'deyim ve ismail abi gif attim say :A
bu mac icin daha 2 gün konusulmali, öyle hemen sonrasi bitti denmemeli ama tamamdir. Artik bu taktigi size karsi hep kullanacagim :A

• Güldürdün
Reactions: MEnes and 12.Adam
Derbide bizim yenilmemizi bekleyen GSlilere harbi sürpriz oldu bu maç. Derbiyi yenersek ciddi bir avantajımız olur kaybedersek bu fırsat kaçar ama hâlâ avantaj bizde olur.

• Beğendim
Reactions: Dosi
Derbide bizim yenilmemizi bekleyen GSlilere harbi sürpriz oldu bu maç. Derbiyi yenersek ciddi bir avantajımız olur kaybedersek bu fırsat kaçar ama hâlâ avantaj bizde olur.
Konu icin kapisacagim, eger kapan ben olursam biraz stres olurum :A BJK'ye yariyorum genelde :A
Şuana kadar toplam bu maç ile 8 BJK konusu açmışım.
6 galibiyet (GS de var burda :A )
1 beraberlik (Hatayspor)
1 yenilgi olmuş :A (Trabzonspor)

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24
Mobilden atayım bari :A
@MEnes tepkimiz
ismail-abi-gif-14.gif

• Güldürdün
Reactions: MEnes and 12.Adam
Fener icin totemlerimiz tutmuyor. Bence akisina birakalim :A
------

@The_Erinch yorumun nedir mac ile alakali? gol kismini cok tartistik faul mu degil mi diye. Senin izlenimin ne?
Bugün gs nin maçı olduğunu ve yenildiğini forumdan öğrendim desem :F :F :F

Milli maçlar arasına girdik sanıyordum , tek bildiğim tahmin oyununda gs den yattığım :A:A

• Güldürdün
Hakem gollerini iptal etmedi, Yedlin'i zamanında atmadı, 12 dakika uzatma verdi, Terim'i oyundan atmadı tüm bunlara rağmen yenildiler. :A Karagümrük maçında da benzeri olmuştu o maçta da yenilmişlerdi. :A Kollandıkları maçları bile kazanamıyorlar.

Hakeme rağmen kazanıyorlar çünkü hakemin karşılarında olması lazım önce...
Aynen hakemle.. :A