HeisenBerg
Favori Üye
Öyle deme bu hakemlere rağmen şampiyon olacaklar olursalar.Netler neti bir faul. Buna faul çalınmazsa istisnasız hiçbir takım hava topu ile gol atamaz çünkü hepsi düşürülür.
3. dakikadan itibaren.
Öyle deme bu hakemlere rağmen şampiyon olacaklar olursalar.Netler neti bir faul. Buna faul çalınmazsa istisnasız hiçbir takım hava topu ile gol atamaz çünkü hepsi düşürülür.
3. dakikadan itibaren.
Bu maçı izlediğim için yani pozisyonlara hakim olduğum için bunu dillendirebilirimKatılmıyorum ama yapacak bir şey yok, taraftarlık bunu gerektirir siz GS'li biz FB'li olsak da değişen şey olmazdı taraflar hariç.
"Şu an" ile de bir yere varamayız. O halde bugünkü pozisyonları da Pazar gününe unutalım, Pazar günü FB lehine hatalar yapılırsa ve birileri de GS maçında da böyle böyle oldu derse o halde dün dündür bugün bugün deriz, şimdiyi konuşuruz.
O kadar büyük takım ki her sene mart ayında bu hakemler bizi şampiyon yapmayacak derler sonrasında aynı hakemlerle şampiyon olurlarFenerbahçe lehine hata yapılınca Rıdvan Dilmen'in atadığı MHK Başkan'ı var ne bekliyorsunuz herkes Fener'i şampiyon yapmaya çalışıyor diyorlar kendileri lehine hata olunca herkese rağmen şampiyon olacağız diyorlar.
Elimizde VAR kayıtları var lig bitince açıklayacağız demişlerdi... Noldu ya o kayıtlara?O kadar büyük takım ki her sene mart ayında bu hakemler bizi şampiyon yapmayacak derler sonrasında aynı hakemlerle şampiyon olurlar
Nihat Özdemir'e rağmen şampiyon olurlar bir de tarihin ilk takım tutan federasyon başkanına karşı yani
Rize maçından sonra uçtu gittiElimizde VAR kayıtları var lig bitince açıklayacağız demişlerdi... Noldu ya o kayıtlara?
@xdragxx Tezgahı aylar öncesinden hazırlamışlardır. 😉Fenerbahçe lehine hata yapılınca Rıdvan Dilmen'in atadığı MHK Başkan'ı var ne bekliyorsunuz herkes Fener'i şampiyon yapmaya çalışıyor diyorlar kendileri lehine hata olunca herkese rağmen şampiyon olacağız diyorlar.
O maçın hakemine nolmuştu sahi? Hatırladım görevden alınmıştı yaptığı operasyon yüzünden.Rize maçından sonra uçtu gitti
Yok ya zaten emekli olacağı vardı ne alakası var?O maçın hakemine nolmuştu sahi? Hatırladım görevden alınmıştı yaptığı operasyon yüzünden.
Kime sorsam "biz hariç her takıma kıyak geçiyorlar" der, o yüzden bu polemiklere girmeme gerek yok, kendimi sadece pozisyon yorumculuğuna adadım. Gösterin pozisyonları, hepsine yorum yapıp hüküm vereyim. ✍️✍️Öyle deme bu hakemlere rağmen şampiyon olacaklar olursalar.
Yok o Bülent Yıldırım değil mi?Yok ya zaten emekli olacağı vardı ne alakası var?
Bilmiyorum takip etmekte zorlanıyorum artıkYok o Bülent Yıldırım değil mi?