Galatasaray 3-4 Rizespor | Süper Lig 20-21 Sezonu - 31.Hafta Maçı

Katılmıyorum ama yapacak bir şey yok, taraftarlık bunu gerektirir siz GS'li biz FB'li olsak da değişen şey olmazdı taraflar hariç. :A

"Şu an" ile de bir yere varamayız. O halde bugünkü pozisyonları da Pazar gününe unutalım, Pazar günü FB lehine hatalar yapılırsa ve birileri de GS maçında da böyle böyle oldu derse o halde dün dündür bugün bugün deriz, şimdiyi konuşuruz. :A
Bu maçı izlediğim için yani pozisyonlara hakim olduğum için bunu dillendirebilirim :A
Şuanı sordum ve faul değil dedin uzatmaya gerek yok :A

• Güldürdün
Reactions: Tolstoyevski
Fenerbahçe lehine hata yapılınca Rıdvan Dilmen'in atadığı MHK Başkan'ı var ne bekliyorsunuz herkes Fener'i şampiyon yapmaya çalışıyor diyorlar kendileri lehine hata olunca herkese rağmen şampiyon olacağız diyorlar. :A
O kadar büyük takım ki her sene mart ayında bu hakemler bizi şampiyon yapmayacak derler sonrasında aynı hakemlerle şampiyon olurlar :A
Nihat Özdemir'e rağmen şampiyon olurlar bir de tarihin ilk takım tutan federasyon başkanına karşı yani :A

• Güldürdün
Reactions: HeisenBerg
O kadar büyük takım ki her sene mart ayında bu hakemler bizi şampiyon yapmayacak derler sonrasında aynı hakemlerle şampiyon olurlar :A
Nihat Özdemir'e rağmen şampiyon olurlar bir de tarihin ilk takım tutan federasyon başkanına karşı yani :A
Elimizde VAR kayıtları var lig bitince açıklayacağız demişlerdi... Noldu ya o kayıtlara? :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and xdragxx
Yazıklar olsun böyle penaltı mı olur ya Yedlin elini kesip mi atacak yazıklar olsun adalet lazım adaleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeet.
Neyse çok da sevinmeyelim 5-3 yener Galatasaray Rize kötü baya.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Öyle deme bu hakemlere rağmen şampiyon olacaklar olursalar. :A
Kime sorsam "biz hariç her takıma kıyak geçiyorlar" der, o yüzden bu polemiklere girmeme gerek yok, kendimi sadece pozisyon yorumculuğuna adadım. Gösterin pozisyonları, hepsine yorum yapıp hüküm vereyim. ✍️✍️

• Beğendim
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and HeisenBerg
Maçtan sonra GS'nin defans hattına promil testi yapılsın.

FT tam ya herro ya merro değişikliği yaptı ancak takımın ihtiyacı Feghouli'ydi.

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Hayatımda gördüğüm en absürt kendi kalesine gol olabilir :A
5-3 demiştim hala da iddialıyım :A Rize fişi çekecekti çekemedi.

Yiğenim maçı izliyor ve çıldırmış durumda :A
Penaltı durumu var galiba :A

Edit: frikik deyip sevinç naraları attı şimdide :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,960
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan