Hiç olur muuuu ne saçmalıyorsun sen federasyon Fener'i şampiyon yapmaya çalıştı.
Luyindama orda kardeşçe sarılıyor rakibine her şeyi abartmayın.
------
Kucaklayıp kafa vurmasını engellediğinden beri.
Keşke Etebo'yu düşüren son adama verilmesi gereken kırmızıyı da söyleseniz..İkili mücadeleye çalınmıyor ama güreşe çalınması lazım.
Bir Gs'li olarak Şu pozisyon da faul yok diyebiliyormusunuz? bak bir BJK sayfasından aldım Fb değil @Tolstoyevski @MEnes GS li olarak tarafsız yorumunuzu alayımResmen kendi elimizle adamları maça ortak ettik..
Sağ ve solda koşuyu devam ettiren futbolcular var çünkü. Aralarında çok da mesafe yoktu gördüğüm üzere.Keşke Etebo'yu düşüren son adama verilmesi gereken kırmızıyı da söyleseniz..
Buna faul çalıyorlarsa futbolu komple kaldıralımBir Gs'li olarak Şu pozisyon da faul yok diyebiliyormusunuz? bak bir BJK sayfasından aldım Fb değil @Tolstoyevski @MEnes GS li olarak tarafsız yorumunuzu alayım
Bir Gs'li olarak Şu pozisyon da faul yok diyebiliyormusunuz? bak bir BJK sayfasından aldım Fb değil @Tolstoyevski @MEnes GS li olarak tarafsız yorumunuzu alayım
Tabi gol sizin takıma geldi. FB bu pozisyonda gol atsaydı diyeceğiniz şeyler belli 'hakemler tarafından korunuyor vs vs vs' @Polat Şaşmaz seninde değerlendirmeni alalımBuna faul çalıyorlarsa futbolu komple kaldıralım
Bir Gs'li olarak Şu pozisyon da faul yok diyebiliyormusunuz? bak bir BJK sayfasından aldım Fb değil @Tolstoyevski @MEnes GS li olarak tarafsız yorumunuzu alayım
Luyindama , Talbi'yi az daha künye getirecekmiş. Net faul.Bir Gs'li olarak Şu pozisyon da faul yok diyebiliyormusunuz? bak bir BJK sayfasından aldım Fb değil @Tolstoyevski @MEnes GS li olarak tarafsız yorumunuzu alayım
Ben şu anki mevcut maçı yorumluyorum. Bakmayacağım ve zamanında sorsaydın cevap alırdın Gidip geçmişe ait tüm maçları konuşmak çok saçma. Ben şuan cevabını alamadım ama?Peki bir FB’li olarak şu gol pozisyonu öncesi faul yok diyebilir misiniz?
Tek tek ele alacaksak Fener’in de bu sezon bir dünya böyle olaylarını sıralarız. GS ve BJK keza öyle. Yani bunlar kaçınılmaz şeyler, bizi geçen haftalarda hakemler Ankaragücü karşısında katlederken ses çıkaran yoktu mesela.
Net bir faul kesinlikle değil. Tartışmalı belki ama yüzde 100 faul diyecek kaç futbol yorumcusu çıkacak maç sonrası görürüz gibi.Ben şu anki mevcut maçı yorumluyorum. Bakmayacağım ve zamanında sorsaydın cevap alırdın Gidip geçmişe ait tüm maçları konuşmak çok saçma. Ben şuan cevabını alamadım ama?
Tamamdır aldım cevabımı ama seninle hemfikir değilim Kabul et bu FB olsaydı aynı yorumu yapmazdınNet bir faul kesinlikle değil. Tartışmalı belki ama yüzde 100 faul diyecek kaç futbol yorumcusu çıkacak maç sonrası görürüz gibi.
Selçuk Dereli dedi bile.Net bir faul kesinlikle değil. Tartışmalı belki ama yüzde 100 faul diyecek kaç futbol yorumcusu çıkacak maç sonrası görürüz gibi.
Ben asla GS sütten çıkmış ak kaşık demem, ama FB de hiç değil. Benim olayım, FB'yi sütten çıkmuş ak kaşık görüp de GS'ye yüklenmelere. FB'nin bu sezon boyunca sayısız skandal karar sonucu golü oldu ya da maçı kırmızı kartsız tamamladı, GS maçında bile Caner'in yaptığı hareketin çok hafifini geçen haftalarda bizde Mostafa yaptı diye bize direkt kırmızı gösterdiler.Tamamdır aldım cevabımı ama seninle hemfikir değilim Kabul et bu FB olsaydı aynı yorumu yapmazdın
Netler neti bir faul. Buna faul çalınmazsa istisnasız hiçbir takım hava topu ile gol atamaz çünkü hepsi düşürülür.Buna faul çalıyorlarsa futbolu komple kaldıralım
Tekrarlayayım, ben şuan bu maçı baz alarak konuşuyorum ama açıkçası en çok sizin taraftarlar laf atıyorlar. Bizim takım yeniliyor hâlâ 'kayırılıyor' lafları biraz komik oluyor açıkçasıBen asla GS sütten çıkmış ak kaşık demem, ama FB de hiç değil. Benim olayım, FB'yi sütten çıkmuş ak kaşık görüp de GS'ye yüklenmelere. FB'nin bu sezon boyunca sayısız skandal karar sonucu golü oldu ya da maçı kırmızı kartsız tamamladı, GS maçında bile Caner'in yaptığı hareketin çok hafifini geçen haftalarda bizde Mostafa yaptı diye bize direkt kırmızı gösterdiler.
Yani bu sezon şampiyon olacaksak hakemleri de yenerek olacağız, kumpasları da... Federasyon başkanını da tabi.
Net bir faul kesinlikle değil. Tartışmalı belki ama yüzde 100 faul diyecek kaç futbol yorumcusu çıkacak maç sonrası görürüz gibi.
Bizim maçta yaşanmış olsaydı bazı skor yorumcuları ağızlarından salyalar akıtarak faul der kıyameti koparırlardı.Söz konusu siz olunca dilleri bir taraflarına kaçıyor. 😡Tamamdır aldım cevabımı ama seninle hemfikir değilim Kabul et bu FB olsaydı aynı yorumu yapmazdın
Fenerbahçe lehine hata yapılınca Rıdvan Dilmen'in atadığı MHK Başkan'ı var ne bekliyorsunuz herkes Fener'i şampiyon yapmaya çalışıyor diyorlar kendileri lehine hata olunca herkese rağmen şampiyon olacağız diyorlar.Bizim maçta yaşanmış olsaydı bazı skor yorumcuları ağızlarından salyalar akıtarak faul der kıyameti koparırlardı.Söz konusu siz olunca dilleri bir taraflarına kaçıyor. 😡
Katılmıyorum ama yapacak bir şey yok, taraftarlık bunu gerektirir siz GS'li biz FB'li olsak da değişen şey olmazdı taraflar hariç.Tekrarlayayım, ben şuan bu maçı baz alarak konuşuyorum ama açıkçası en çok sizin taraftarlar laf atıyorlar. Bizim takım yeniliyor hâlâ 'kayırılıyor' lafları biraz komik oluyor açıkçası
Ve sen hâlâ Hakemlerin size katı, Fener'e iyi davrandığını iddia ediyorsun 🤦🏻♀️ bu şekilde bir yere varamayız.
En çok tuhaf olan şey şuan sizden puan farkı olarak önde olan BJK değil ama geride olan FB'ye her fırsatta karalama vs yapmanız. Şuan FB 12. sırada olsaydı dahi her yenilgisinden sevinç naraları atmaya devam edersiniz. Ben genel olarak değil forumdaki GS taraftarlarını baz alarak konuşuyorum ve son 3 yıl özellikle takip ediyorum ve hep aynı şeyler.
Ben zaten tartışmalara giren biri değilim ve daha ilk kez bu sene FB'li taraftarlar aktif forumda. GS'liler rahat laf atmaya alışmışlar