Hata yaptırdık ama devamı gelmeyecek gibi
Ne güzel 0-1 di :S
Bu maçı GS rahat alır maalesef
İkili mücadeleye ne zamandan beri faul çalınıyor.Galatasaray'ın golünde faul var. GS bunu yese iptal edilirdi çok büyük ihtimalle.
Hiç olur muuuu ne saçmalıyorsun sen federasyon Fener'i şampiyon yapmaya çalıştı.Galatasaray'ın golünde faul var. GS bunu yese iptal edilirdi çok büyük ihtimalle.
Kucaklayıp kafa vurmasını engellediğinden beri.İkili mücadeleye ne zamandan beri faul çalınıyor.
İkili mücadeleye çalınmıyor ama güreşe çalınması lazım.İkili mücadeleye ne zamandan beri faul çalınıyor.
Bu eleştirimiydi?Emre Akbaba... Sen futbolcu değilsin! ###!%#!##%#!#’
Bizim mesajlarımız hep totemdi zaten...Cimbom’un çocuğu Emre Akbaba ulan!
Emre Akbaba’yı yerden yere vurduk ve devam ediyor eleştiri ama güzel gol attı, hakkını vermek lazım. Söz konusu GS’nin çıkarı ise her türlü eleştiri teferruat.Bu eleştirimiydi?
Belliydi zaten alacağınız.
İltifat olarak algıladım onu. Emin olmak için sordumEmre Akbaba’yı yerden yere vurduk ve devam ediyor eleştiri ama güzel gol attı, hakkını vermek lazım. Söz konusu GS’nin çıkarı ise her türlü eleştiri teferruat.
Tam tersine gömmüştük baya ama hemen üzerine jeneriklik gol atınca e haliyle şey olduk.İltifat olarak algıladım onu. Emin olmak için sordum