FF Oscar Takımı 2014 | Yılın En İyilerini Hep Beraber İzliyoruz...

@OzaN bence yıl olmuş 2015 Yüzüklerin Efendisi'ni hiç izlememiş sinemasever varsa işte orası da tuhaf :)

Tabi Hobbit 1 ve 2 yi izlememişler doğal olarak olabilir ona lafım yok da, C ağır kaçtı sanki. Merak ettiğim nokta eğer Oscar kazanan C veyahut B grubu bir film olursa o A ya mı transfer olur? :D
Sinemaya geç başlamışsa olabilir. Eminim etkinlikte pek çok arkadaş vardır Gandalf'ı tanımayan. :D

Oscar kazanana kadar etkinlik bitecek o nedenle önemi yok. :D

C grubundakiler kötü film diye bir şey yok ki zaten. Benim çok sevdiğim bazı filmler de C olacak mecburen. X-Men'i Guardians of the Galaxy'yi falan da C'ye koyacağım Hobbit ile benzer tarzdaki.

@OzaN bence yıl olmuş 2015 Yüzüklerin Efendisi'ni hiç izlememiş sinemasever varsa işte orası da tuhaf :)

Tabi Hobbit 1 ve 2 yi izlememişler doğal olarak olabilir ona lafım yok da, C ağır kaçtı sanki. Merak ettiğim nokta eğer Oscar kazanan C veyahut B grubu bir film olursa o A ya mı transfer olur tabloda ? :D
ben mesela hiç izlemedim serinin ne başından nede sonundan haberim var:)

@destere haydaa peki düşünüyor musun izlemeyi yoksa sırf çok övülüyor diye eylem yapıp hiç izlemeyenlerden misin? Eğer öyleysen çok şey kaybedersin. :) Süresi de kısa, 3 film sadece 11 küsür saatçik. Göz açıp kapama süresi gece uyurken. :)

Gerçi ben de LOTR ı hiç erken izlemedim, 1.5- 2 yıl olmuştur en fazla, yeni yeni filmlere ilgi gösterdiğim zamanlar. Ben de izlemeden önce bu kadar destansı bir film beklemiyordum. O yüzden halen izlememiş olanları ölmeden önce bu şaheseri dünya gözüyle görmelerini öneriyorum. :)

@destere haydaa peki düşünüyor musun izlemeyi yoksa sırf çok övülüyor diye eylem yapıp hiç izlemeyenlerden misin? Eğer öyleysen çok şey kaybedersin. :) Süresi de kısa, 3 film sadece 11 küsür saatçik. Göz açıp kapama süresi gece uyurken. :)

Gerçi ben de LOTR ı hiç erken izlemedim, 1.5- 2 yıl olmuştur en fazla, yeni yeni filmlere ilgi gösterdiğim zamanlar. Ben de izlemeden önce bu kadar destansı bir film beklemiyordum. O yüzden halen izlememiş olanları ölmeden önce bu şaheseri dünya gözüyle görmelerini öneriyorum. :)
izlemeyi düşünüyorum neden izlemedim ? tam bir sebebide yok sadece içi boş aksiyon tarzı filmleri çağrıştırmış olabilir o yüzden başlamadım sanırım ? ama izlemeyi düşünüyorum ... izleyip öyle karar vereyim şimdi ne desem boş :)

Geçen seneki gibi filmler hakkında ''neden izlemeli'' diye 1-2 cümle açıklama yapacakmısın :D

@OzaN

Gone Girl'i izledim @OzaN puanim 8.5 oldu. Firsatin oldugunda listeye eklersin. :)

Lakin A grubundaki diger filmlerin fragmanlarina baktim ve ilgimi ceken sadece Nightcrawler oldu. Zor bir etkinlik olacak benim acimdan. Özellikle Boyhood hic ilgimi cekmiyor ve filmin uzunlugu da beni acikcasi korkutuyor. :D

Gone Girl'i izledim @OzaN puanim 8.5 oldu. Firsatin oldugunda listeye eklersin. :)

Lakin A grubundaki diger filmlerin fragmanlarina baktim ve ilgimi ceken sadece Nightcrawler oldu. Zor bir etkinlik olacak benim acimdan. Özellikle Boyhood hic ilgimi cekmiyor ve filmin uzunlugu da beni acikcasi korkutuyor. :D
A grubuna daha da iyi filmler gelecek Birdman ve Interstellar gibi.Boyhood izlerken çok sıkıcı bir film değil ama filmden hiçbir beklentin olmasın zira filmin içi bomboş.:)

O kadar seçiciysen film izlemek pek sana göre değil. Filmleri izlemeden önce değil izledikten sonra değerlendirmek daha mantıklı. :):)

@OzaN Two Days One Night filmini izledim, tabloya eklersin puanım 8.5 :D
Yorum konusuna yazınca eklerim zaten buradan sipariş almıyorum. :D