Ben yify'den izliyorum, oraya gelene kadar beklerim tınımda değil.Filmleri nereden izliyorsunuz ben bulamadim cogunu.
Filmleri nereden izliyorsunuz ben bulamadim cogunu.
Ben yify'den izliyorum, oraya gelene kadar beklerim tınımda değil.
unutulmazfilmler.com veya filmfullizle.com 'da buluyorum ben çoğunu.
https://yts.re/browse-movie.comTürkce dublaj mi alt yazi mi bunlar?
Eyvallah. Alt yazi bunlar da gördügüm kadariyla?
Fark etmez aslinda ama Dublaj tercihim.
YIFY ya da kickass.to'dan bulabilirsin. Altyazı tercihin olsun. Sonuçta dublaj hemen düşmüyor. Bir de orjinalinden izlemek ayrı bir keyif.Filmleri nereden izliyorsunuz ben bulamadim cogunu.
Altyazi sevmiyorum pek aslinda. Filme konsantre olmuyorsun o zaman.YIFY ya da kickass.to'dan bulabilirsin. Altyazı tercihin olsun. Sonuçta dublaj hemen düşmüyor. Bir de orjinalinden izlemek ayrı bir keyif.
Alıştığın zaman sıkıntı olmuyor. Ben mesela 1 Haziran'dan bu yana 130 altyazılı film izledim. Gece saatlerinde sessizlik eşliğinde kulaklığımı takıyorum, konsantre oluyorum. Daha önce altyazı izlemişliğim vardı, alışkanlığım yoktu, şimdi alışkanlığım var. İşin ilginç tarafı, şimdi dublaj bana çok saçma geliyor. Bazılarında mesela dublajla uyumsuzluk oluyor mesela, olmuyor. Oyuncu konuşurken dikkat etmeye kalk mesela, uyumsuzluk sezersin. O açıdan orjinal iyidir, altyazı izlemek. Sakin kafayla, dikkatlice izlemek şart tabi. Diğer türlü küçük bir yazı kaçırmak, filmi anlama yönünde büyük ölçüde etkiliyor.Altyazi sevmiyorum pek aslinda. Filme konsantre olmuyorsun o zaman.
C grubundaki Noah filmine puanim 4.0 oldu @OzaN bir ara tabloyu yenilediginde eklersin.
zaten tek tük izliyorum bari izlediklerim yazilsin diye.
Tarih 27 aralık sabah saatlerini işaret ediyordu.
Ben Cuma akşamı sınavdan kurtuluşun şerefine izleyeceğim.Whiplash'i indirmeye başladım ama leech çok fazla. 2 MB ile indirirken şimdi 200 kb ile indiriyor.
Benim yarın çok zor bir sınavım yok.O yüzden gece 1 gibi falan gelirse mutlaka izlerim.Ben Cuma akşamı sınavdan kurtuluşun şerefine izleyeceğim.
Benim de yok ama Cuma gününe yatırım yapmak lazım.Benim yarın çok zor bir sınavım yok.O yüzden gece 1 gibi falan gelirse mutlaka izlerim.
Hele bir Perşembe olsun da Cuma'yı düşünürüm.Benim de yok ama Cuma gününe yatırım yapmak lazım.