FF Oscar Takımı 2014 | Yılın En İyilerini Hep Beraber İzliyoruz...

@OzaN bu sayfada güncelleme şart bence :)

Yarın Oscar adayları açıklanacak. Yarın gece güncelleyip filmlerin Oscar adayı olduğu dalları da yazabilirim belki daha iyi olur. :):)
açıklandıktan sonra izleyeceğim filmleri daha net seçebileceğim süper olur ..
böyle hiç olmadık filmlere başlamak zorunda kalıyorum :)

açıklandıktan sonra izleyeceğim dizileri daha net seçebileceğim süper olur ..
böyle hiç olmadık filmlere başlamak zorunda kalıyorum :)
Aslında belli sayılır aday olacak filmler. Anca 1-2 tane oynama olur. Şu ana kadar izlediklerinin hemen hepsi iddialı. :) (Son dönemdekiler tabii Homesman, Tracks dönemindekiler değil. :))

Aslında belli sayılır aday olacak filmler. Anca 1-2 tane oynama olur. Şu ana kadar izlediklerinin hemen hepsi iddialı. :) (Son dönemdekiler tabii Homesman, Tracks dönemindekiler değil. :))
şu teory li olan film çok itici geliyor bana? dün başlamak için kendimi çok zorladımda olmadı :) eğer en iyi film listesinde ismi geçmese izlemek zorunda kalmam, süper olur :)

şu teory li olan film çok itici geliyor bana? dün başlamak için kendimi çok zorladımda olmadı :) eğer en iyi film listesinde ismi geçmese izlemek zorunda kalmam, süper olur :)
Onu izlemen lazım kesin. En iyi film adaylığı %95. O olmasa bile en iyi erkek oyuncu dalındaki favorilerden biri bu filmde. :):)

Öyle korkulacak bir film değil ya sevmesen bile sıkılmazsın pek. :):)

Onu izlemen lazım kesin. En iyi film adaylığı %95. O olmasa bile en iyi erkek oyuncu dalındaki favorilerden biri bu filmde. :):)

Öyle korkulacak bir film değil ya sevmesen bile sıkılmazsın pek. :):)
18. dakikaya kadar gelebildim harbiden film gitmiyor ya bu kadar itici bir başlangıcı yaptıktan sonra 2 saat buna katlanmam imkansız kestirmeden 5 puan verip aradan çıksam sayılmazmı ? :)

18. dakikaya kadar gelebildim harbiden film gitmiyor ya bu kadar itici bir başlangıcı yaptıktan sonra 2 saat buna katlanmam imkansız kestirmeden 5 puan verip aradan çıksam sayılmazmı ? :)
Ön yargılı başladığından öyle gelmiştir niye filme daha başlamadan sevmeyeceğin hissine kapılıyorsun ki. :):)

Ön yargılı başladığından öyle gelmiştir niye filme daha başlamadan sevmeyeceğin hissine kapılıyorsun ki. :):)
hawking e alerjim var birde adam yatalak olmuştu şimdi filmin başlangıcında zaten kertenkele gibi bir oyuncu bulmuşlar o da yatalak olursa zaten hiç çekilmez baştaki hawkingle bağlantı kuramadımki devamındaki yatalak hawkingle bir bağ kurayım :) birde seçtiği kızdada haryır yok
bir diğer sebepte bu sanırım izlediğim bu sezonki üçüncü bir hayat hikayesi, turing hadi neyse yine güzeldi en azından adamın hayatını merak ediyordum, hawkingde merak ettiğim tek birşey yok :)

hawking e alerjim var birde adam yatalak olmuştu şimdi filmin başlangıcında zaten kertenkele gibi bir oyuncu bulmuşlar o da yatalak olursa zaten hiç çekilmez baştaki hawkingle bağlantı kuramadımki devamındaki yatalak hawkingle bir bağ kurayım :) birde seçtiği kızdada haryır yok
bir diğer sebepte bu sanırım izlediğim bu sezonki üçüncü bir hayat hikayesi, turing hadi neyse yine güzeldi en azından adamın hayatını merak ediyordum, hawkingde merak ettiğim tek birşey yok :)
İlginç aslında yaşayan en ilgi çekici kişilerden biridir. :) İzlersin artık yavaş yavaş da olsa. Eksik bırakma bence hiçbir önemli filmi. :):)

A grubundaki filmler güncellendi.

Oscar takımının üye sayısı genişlediği için tablolar sığmaz oldu ben de farklı bir yöntemle fotoğraf ekledim. Böyle daha düzenli görülüyor. Yalnız linkleri mecburen aşağıda paylaştım.

Linkleri paylaşırken filmlerin Oscar durumlarıyla ilgili bilgi de verdim...

Bazı filmlerin altyazısı yok henüz ama onları da yazdım. Bu filmlerden başka A grubuna başka film eklenmeyecek. Fakat B grubunda da izlenmesi gereken iyi filmler olacak şimdiden söyleyim. :)

Aslında B ve C grubunu falan hepsini hallederim diyordum ama baya vakit alıyor bu iş B grubu da yarın akşama kalsın. :):)

Dönem film izleme dönemi 1 aydan azıcık fazla bir zamanımız var, herkese iyi seyirler. Ben arada etiketleyerek rahatsız edeceğim sizi yine. :):)

@berkann @Danger UA! @Tolstoyevski @destere @gundix123 @sokak sanati @cevaa @xdragxx @Yiğitt @Forumdash @aserat54 @kaan955 @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @Tzira @-potterhead-

A grubundaki çoğu filmi izledim, yorumlarını yarın yazmaya çalışırım kısmet olursa. :)

A grubunu garanti bitiririm.Yarın Birdman altyazı da geliyor.B ve C'den de istediğim tarzıma uyan bir kaç film izlerim.:)

Ellerine saglik @OzaN :D
Subat ayinda yeni is'e basliyorum, o zamana kadar en azindan A grubu filmlerini bitirmeyi planliyorum bir sey girmezse araya. Hadi hayirlisi.
Boyhood ve Selma haric digerleri ilgimi cekiyor diyebilirim. :D

Dipnot: Kendimi listede görmek ne kadar güzel. :A :D

A grubundan toplam 10 film izlicem. Ayrı olarak Wild, The Judge ve Unbroken filmlerinide izleyip Oscar filmlerini tamamlamayı düşünüyorum.

Başka film eklenmeyecek dedim ama Unbroken'ı unutmuşum. O da A grubunda olur. O kadar tüm sene boyunca favorilerdendi. 3 dalda da Oscar adaylığı var. Bir de Mr. Turner'ı A grubuna alabiliriz. 4 dalda Oscar adaylığı var. Eğer onu da alırsak 3 ve üstü adaylık alan tüm filmler A grubunda olmuş olur. :)

Ben 1 hafta içerisinde indirdiklerim dahil izlemeye başlarım ama haftaya Perşembe'ye kadar film izleme lüksüm yok.:X Zaten A grubunda pek kalmamış.

Birde Jake'nin filmini zilemek istemiyorum. Geçen senede bu konu Nabraska'da olmuştu artık kısmet bee.:A 1 dalda adaylığı var diye 2 saat katlanmayayım.:Z

A grubundaki filmler güncellendi.

Oscar takımının üye sayısı genişlediği için tablolar sığmaz oldu ben de farklı bir yöntemle fotoğraf ekledim. Böyle daha düzenli görülüyor. Yalnız linkleri mecburen aşağıda paylaştım.

Linkleri paylaşırken filmlerin Oscar durumlarıyla ilgili bilgi de verdim...

Bazı filmlerin altyazısı yok henüz ama onları da yazdım. Bu filmlerden başka A grubuna başka film eklenmeyecek. Fakat B grubunda da izlenmesi gereken iyi filmler olacak şimdiden söyleyim. :)

Aslında B ve C grubunu falan hepsini hallederim diyordum ama baya vakit alıyor bu iş B grubu da yarın akşama kalsın. :):)

Dönem film izleme dönemi 1 aydan azıcık fazla bir zamanımız var, herkese iyi seyirler. Ben arada etiketleyerek rahatsız edeceğim sizi yine. :):)

@berkann @Danger UA! @Tolstoyevski @destere @gundix123 @sokak sanati @cevaa @xdragxx @Yiğitt @Forumdash @aserat54 @kaan955 @Maskeli Fedai @Yakamoz-Asi @Tzira @-potterhead-
güncelleme harika olmuş

bu arada @cevaa tek filmle rekor kırmış? onu izleyici olarak c grubuna almak lazım :))