Herkese merhaba, yine ben.
Arkadaşlar Oscar'a sadece 11 gün kaldı. Bu da etkinliğin sonuna 11 gün kaldığı anlamına geliyor. Herhangi bir uzatma yapılmayacak.
Etkinlik sonrası ödül etkinliğine katılmak için A ve B gruplarından en azından 10 tane film izlemiş olmanız gerekiyor.
A grubundan Unbroken'ı kaldırdım. Filmi izleyenler beğenmedi zaten Oscar'da da önemli kategorilerde yok. Anladığım kadarıyla pek izlemeye niyetli olan da yoktu.
Çıkmayan sadece Selma ve Foxcatcher'ın altyazıları kaldı. Çıkar mı çıkmaz mı bilinmez umalım ki çıksın eksik kalmamış olsun.
(Aynı dileklerimiz Leviathan, Inherent Vice ve Mr. Turner için de geçerli.
)
A grubunda çoğu kişinin durumu çok iyi. Son eksiklerinizi de tamamlayıp fullerseniz harika olur.
Bazı arkadaşlar ne yazık ki çok az film izlemişler, en azından en önemlileri, en sevilenleri izlerseniz çok güzel olur.
B grubunda saatlerce uğraşarak yeni düzenleme yaptım ve konusu açılıp en az iki kişinin izlediği tüm 2014 filmlerini ekledim. Eklerken listeyi ortalamaya göre sıraladım. A grubunu fulleyen veya fullemeye yaklaşan arkadaşlar B grubundan da en azından en üstteki filmleri izlerlerse harika olur. B grubunda özellikle Tangerines şu anda 9.0 ortalamada ve A grubunda bile o kadar yüksek ortalamaya sahip film yok. Aynı şekilde The Judge, The Fault in Our Stars, Begin Again, Big Eyes gibi filmleri de izleyip beğenmeyen yok. Belki de o filmlerin etkinliğin şampiyonluğa oynama ihtimalleri sizin elinizde.
Güncel tablolar ilk mesajda, artık son günler, bol bol 2014 filmi izlemeyi unutmayın.
@Danger UA! @destere @aserat54 @berkann @Tolstoyevski @Yakamoz-Asi @gundix123 @sokak sanati @kaan955 @Yiğitt @-potterhead- @Maskeli Fedai @cevaa @Tzira @xdragxx @Arslan Bey @Forumdash