@berkann izlememiş yoksa bulmazdı çirkef. O Ayşenur ve ya Ayşegül sanmıştır.
Ida için B grubu iyidir. Sadece yabancı film kategorisinde olacak sonuçta.nerdeyse 3 hafta oldu görünürde yoksun unutulman normal
the grand budapest hoteli izlemeyi unutma sakın
@OzaN ida yı a grubunda görmek isteriz
Interstellar, John Wick, Hobbit ?Ida için B grubu iyidir. Sadece yabancı film kategorisinde olacak sonuçta.
Interstellar A olacak zaten dedim daha önce de. Oscar'da ana kategorilerde çok iddialı olmasa da birkaç Oscar alacak bir film.Interstellar, John Wick, Hobbit ?
Akademi'nin fantastik filmlere alerjisi var, normalde kesinlikle hak ediyor ana kategori adaylıklarını Interstellar..Interstellar A olacak zaten dedim daha önce de. Oscar'da ana kategorilerde çok iddialı olmasa da birkaç Oscar alacak bir film.
John Wick gişe filmi C grubu olur izlenip beğenilirse yükselir. Hobbit de C grubu olur seri filmi sonuçta. Öncesinde iki film izlenmesini gerektirecek kadar önemli bir film değil. Seriyi izleyen izleyecektir yine isterse F grubunda olsun.
tamam ama o kategoriye bile girmeyi başaramayan kış baykuşu adlı filmi A grubuna almışsınIda için B grubu iyidir. Sadece yabancı film kategorisinde olacak sonuçta.
Onu izlememek ayıptır yani Altın Palmiye kazanmış gururumuz.tamam ama o kategoriye bile girmeyi başaramayan kış baykuşu adlı filmi A grubuna almışsın
izlemeden yorum yapmayacağım sadece oscar açısından ida daha başarılı olmuş diyebilirizOnu izlememek ayıptır yani Altın Palmiye kazanmış gururumuz.
İkisi de B olacak.@OzaN Oyunculukların iddialı olduğu filmler hangi gruba dahil? Mesela Robert Duvall'ın The Judge ve Jennifer Aniston'un Cake filmleri.
5 kişi izlerse direkt B grubuna yükseliyor zaten.Hobbit bence C grubunu haketmiyor, tamam A grubu da olmayabilir ama C Her şeyden önce son Orta Dünya filmi. Ve de seri filmi olması? Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü de seri filmiydi, aldığı oscarlar malum. Tabi elbette Hobbit Lotr kalitesinde değil ama Noah ve diğer Türk filmleri düzeyinde de değil.
İMDB'de 8.0 gibi azımsanmayacak bir puanı var C düzeyine oranla.
Her şeyden önce küçümsenen Hobbit serisinin bir ve ikinci filminin 3 er Oscar Adaylığı var, hiç şüphesiz 5 Ordular Savaşı'da üçten aşağı Oscar Adayı olmayacak.
Hatta en iyi görsel Efekt dalında bu yıl Oscarı Hobbit'in almasını bekliyorum.