FF Oscar Takımı 2014 | Yılın En İyilerini Hep Beraber İzliyoruz...

Interstellar, John Wick, Hobbit ? :X
Interstellar A olacak zaten dedim daha önce de. Oscar'da ana kategorilerde çok iddialı olmasa da birkaç Oscar alacak bir film. :)

John Wick gişe filmi C grubu olur izlenip beğenilirse yükselir. Hobbit de C grubu olur seri filmi sonuçta. Öncesinde iki film izlenmesini gerektirecek kadar önemli bir film değil. Seriyi izleyen izleyecektir yine isterse F grubunda olsun. :):)

Interstellar A olacak zaten dedim daha önce de. Oscar'da ana kategorilerde çok iddialı olmasa da birkaç Oscar alacak bir film. :)

John Wick gişe filmi C grubu olur izlenip beğenilirse yükselir. Hobbit de C grubu olur seri filmi sonuçta. Öncesinde iki film izlenmesini gerektirecek kadar önemli bir film değil. Seriyi izleyen izleyecektir yine isterse F grubunda olsun. :):)
Akademi'nin fantastik filmlere alerjisi var, normalde kesinlikle hak ediyor ana kategori adaylıklarını Interstellar..
John Wick'i bugün izleyip izlememek arasında kararsızım, yarın sınavım var, sinemaya gidersem çalışamam...

@OzaN Oyunculukların iddialı olduğu filmler hangi gruba dahil? Mesela Robert Duvall'ın The Judge ve Jennifer Aniston'un Cake filmleri.:)

Herkese selam, size yeni filmler getirdim. :):)

A grubu tablosunu güncelledim. Nightcrawler tabloya eklendi.

Bundan sonra eklediğim filmlerin öneminden de bahsedeceğim. Nightcrawler en iyi film kategorisinde aday olma ihtimali bulunan önemli bir film. Jake Gyllenhaal de bu filmle Oscar adaylığına yakın konumda...

B grubuna da ilk güncelleme geldi. Filmleri tanıtayım kısaca:

The Fault in Our Stars: Oscar ile pek alakası olmayacak gibi ama yılın en popüler filmlerinden bir tanesi. Beşten fazla kişi izlediği için otomatik olarak B grubunda oluyor zaten. Shailene Woodley'nin en iyi kadın oyuncu kategorisinde adı geçiyordu ama aday olmayacak çok büyük sürpriz olmazsa...

The Judge: Robert Duvall büyük ihtimalle yardımcı erkek oyuncu kategorisinde Oscar adaylığı alacak bu filmle. Pek çoğunuzun sevdiğini tahmin ettiğim Robert Downey Jr. başrol.

Ida: Yabancı film kategorisindeki en büyük favori, Oscar'ı kesin gibi... (Polonya filmi)

Two Days, One Night: Filmin başrolündeki Marion Cotillard'ın Oscar adaylığı ihtimali var. Pek çok ödül kazandı bu filmle. Yılın önemli filmlerinden biri her ne kadar yabancı film kategorisinde tıpkı Kış Uykusu gibi ilk 9'u sürpriz şekilde kaçırsa da... (Belçika filmi)

The Lego Movie: Animasyon kategorisinin en büyük favorisi. Başka kategorilerde de adını görebiliriz, yılın beğenilen filmlerinden.

How to Train Your Dragon 2: Serinin ikinci filmi olduğu için C'ye mi eklesem B'ye mi diye kararsız kaldım ama şimdilik B olsun.

B grubuna eklenecek pek bir film kalmadı gibi. Gerisi C'ye kalacak ama ilgi görenleri B'ye aktarabiliriz tabii. :):)

@destere
@Tolstoyevski
@Yakamoz-Asi
@kaan955
@Danger UA!
@Maskeli Fedai
@-potterhead-
@sokak sanati
@Yiğitt
@cevaa
@aserat54
@Forumdash
@berkann
@Tzira
@Arslan Bey
@gundix123

Son düzenleme:
Hobbit bence C grubunu haketmiyor, tamam A grubu da olmayabilir ama C :) Her şeyden önce son Orta Dünya filmi. Ve de seri filmi olması? Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü de seri filmiydi, aldığı oscarlar malum. Tabi elbette Hobbit Lotr kalitesinde değil ama Noah ve diğer Türk filmleri düzeyinde de değil.

İMDB'de 8.0 gibi azımsanmayacak bir puanı var C düzeyine oranla.

Her şeyden önce küçümsenen Hobbit serisinin bir ve ikinci filminin 3 er Oscar Adaylığı var, hiç şüphesiz 5 Ordular Savaşı'da üçten aşağı Oscar Adaylığı olmayacak.

Hatta en iyi görsel Efekt dalında bu yıl Oscarı Hobbit'in almasını bekliyorum. :)

Hobbit bence C grubunu haketmiyor, tamam A grubu da olmayabilir ama C :) Her şeyden önce son Orta Dünya filmi. Ve de seri filmi olması? Yüzüklerin Efendisi Kralın Dönüşü de seri filmiydi, aldığı oscarlar malum. Tabi elbette Hobbit Lotr kalitesinde değil ama Noah ve diğer Türk filmleri düzeyinde de değil.

İMDB'de 8.0 gibi azımsanmayacak bir puanı var C düzeyine oranla.

Her şeyden önce küçümsenen Hobbit serisinin bir ve ikinci filminin 3 er Oscar Adaylığı var, hiç şüphesiz 5 Ordular Savaşı'da üçten aşağı Oscar Adayı olmayacak.

Hatta en iyi görsel Efekt dalında bu yıl Oscarı Hobbit'in almasını bekliyorum. :)
5 kişi izlerse direkt B grubuna yükseliyor zaten. :)

Dediğim gibi seriyi izleyenler zaten izleyecek de seriyi hiç izlememiş bir adama da 5 film izle demek biraz tuhaf olur. :):)

@OzaN bence yıl olmuş 2015 Yüzüklerin Efendisi'ni hiç izlememiş sinemasever varsa işte orası da tuhaf :)

Tabi Hobbit 1 ve 2 yi izlememişler doğal olarak olabilir ona lafım yok da, C ağır kaçtı sanki. Merak ettiğim nokta eğer Oscar kazanan C veyahut B grubu bir film olursa o A ya mı transfer olur tabloda ? :D