FF Oscar Takımı 2014 | Yılın En İyilerini Hep Beraber İzliyoruz...

@OzaN, Kış Uykusu ile birlikte Boyhood ve Gone Girl'in yorum ve puanlamalarımı da yaptım. Tabloya ekleyebilirsin, tekrar hatırlatayım... :)

İzleyemezsem çok üzüleceğim ya. Seneye izleyemeyeceğim zaten de bari bu sene izleyebilseydim. Adaylar açıklanmadan önce başlamazsan zevk alınmaz ki. :(

Niye izleyemiyorsun ki hiç değilse A Grubunu izlersin.Nur Reyiz'den sonra yarışma etkisini yitirdi bende ya.Nur Bozar çok iyiydi.:D
Ya Oscar'a yetiştir ama ben 15 Ocak'tan -adaylar açıklanmadan önce- internete düşen filmlerin çoğunu izlemek isterdim.

Nur iyiydi de biraz çirkefti sanırım. :D

Ya Oscar'a yetiştir ama ben 15 Ocak'tan -adaylar açıklanmadan önce- internete düşen filmlerin çoğunu izlemek isterdim.

Nur iyiydi de biraz çirkefti sanırım. :D
Ha iyi o zaman.:)

Ya bence Ayşegül kezbanı yüzünden çirkefleşiyordu ama biraz egoluydu sanırım.Gizem de çok salak birisiydi ama çok güzel kızdı.:D

@OzaN'ın aklına gelmemişim:T Oysa ben Oscar'ı ıkına sıkına izlemeye çalişirm ki dizilerde noel arefesinde :(

Boyhood'u izlemiştim, düzenli filmleri izlermiyim bilemedim şimdi( :X ) ama ekleyin gariban film gözümde şuan:F
nerdeyse 3 hafta oldu görünürde yoksun unutulman normal :)
the grand budapest hoteli izlemeyi unutma sakın :)

@OzaN ida yı a grubunda görmek isteriz :)

Son düzenleme: