Eklemeleri anlık olarak yapmıyorum belirli aralıklarla toplu olarak yapıyorum. Bir sonraki güncellemede ekleyeceğim.@OzaN, Kış Uykusu ile birlikte Boyhood ve Gone Girl'in yorum ve puanlamalarımı da yaptım. Tabloya ekleyebilirsin, tekrar hatırlatayım...
Tamam o zaman, bekliyorum...Eklemeleri anlık olarak yapmıyorum belirli aralıklarla toplu olarak yapıyorum. Bir sonraki güncellemede ekleyeceğim.
İzleyemezsem çok üzüleceğim ya. Seneye izleyemeyeceğim zaten de bari bu sene izleyebilseydim. Adaylar açıklanmadan önce başlamazsan zevk alınmaz ki.
Bilmiyorum zamanım olmuyor. Canım istemiyor. Farklı şeyler. 15 Ocak'tan önce bitirmek isterdim eldekileri.Filmleri izleyemeyecekmisin. Nasıl neden ki. Sınav falan mı.ss
Bilmiyorum zamanım olmuyor. Canım istemiyor. Farklı şeyler. 15 Ocak'tan önce bitirmek isterdim eldekileri.
Sıfır yapmam tabi de geçen sene gibi olamayacak maalesef.Neyse. Sensiz geçirmek kötü olacak ama diyecekte bri şey yok.
Sıfır yapmam tabi de geçen sene gibi olamayacak maalesef.
Umarım yetinmem de gaza basarım artık. (İkizler çıktı fena gaza geldim şu an. )İzlediklerin var zaten takip ediyorum. Bence haftada 1 tane izleyebilsen ilk bölümü tamamlarsın ama ben hala 1 tane ile etineceğine inanmıyorum.ss
Umarım yetinmem de gaza basarım artık. (İkizler çıktı fena gaza geldim şu an. )
Çok bakmıyorum da bugün takıldım biraz. Konusu yok mu bu programın oradan konuşsak ya? Ne Ayşenur'u ya.Umarım. Bu arada İzliyormusun yarıışmayı. Ben yarın netten bakacağım umarım Ayşenur kazanır.
Niye izleyemiyorsun ki hiç değilse A Grubunu izlersin.Nur Reyiz'den sonra yarışma etkisini yitirdi bende ya.Nur Bozar çok iyiydi.Umarım yetinmem de gaza basarım artık. (İkizler çıktı fena gaza geldim şu an. )
Ya Oscar'a yetiştir ama ben 15 Ocak'tan -adaylar açıklanmadan önce- internete düşen filmlerin çoğunu izlemek isterdim.Niye izleyemiyorsun ki hiç değilse A Grubunu izlersin.Nur Reyiz'den sonra yarışma etkisini yitirdi bende ya.Nur Bozar çok iyiydi.
Ha iyi o zaman.Ya Oscar'a yetiştir ama ben 15 Ocak'tan -adaylar açıklanmadan önce- internete düşen filmlerin çoğunu izlemek isterdim.
Nur iyiydi de biraz çirkefti sanırım.
Aynen öyle.Ha iyi o zaman.
Ya bence Ayşegül kezbanı yüzünden çirkefleşiyordu ama biraz egoluydu sanırım.Gizem de çok salak birisiydi ama çok güzel kızdı.
Kızlar Avrupa falan görmüş tabi.Gerçekten kendi tarzları var diğerleri gibi 1 gün iyi 1 gün kötü değil her zaman belli bir tarz.Aynen öyle.
Bence de Gizem en güzelleri ama en tarz olanı açık ara ikizler.
nerdeyse 3 hafta oldu görünürde yoksun unutulman normal@OzaN'ın aklına gelmemişim Oysa ben Oscar'ı ıkına sıkına izlemeye çalişirm ki dizilerde noel arefesinde
Boyhood'u izlemiştim, düzenli filmleri izlermiyim bilemedim şimdi( ) ama ekleyin gariban film gözümde şuan