FF Oscar Takımı 2014 | Yılın En İyilerini Hep Beraber İzliyoruz...

Bekliyordum zaten.:X B grubunda ki Aynı Yıldızın Altında ve C grubunda ki Noah'ı izlemiştim zaten.:X İkisinide beğenmemiştim.:A
Noah'a 3 vermişim.:X Boyhood'u izleyeceğim.:X

Bu arada @Forumdash sız gitmez yine bence.:Z
@OzaN'ın aklına gelmemişim:T Oysa ben Oscar'ı ıkına sıkına izlemeye çalişirm ki dizilerde noel arefesinde :(

Boyhood'u izlemiştim, düzenli filmleri izlermiyim bilemedim şimdi( :X ) ama ekleyin gariban film gözümde şuan:F

@OzaN'ın aklına gelmemişim:T Oysa ben Oscar'ı ıkına sıkına izlemeye çalişirm ki dizilerde noel arefesinde :(

Boyhood'u izlemiştim, düzenli filmleri izlermiyim bilemedim şimdi( :X ) ama ekleyin gariban film gözümde şuan:F

Aynen bende şaşırdım seni eklemeyince.:( @OzaN .:A Ama katılmalısın bence. Bazı filmlerdede olsa etkinliğini hissetmek iyi olacaktır.:X

Artık bu dönem akılda kalıcı bir performans sergilersin bir daha unutmam. :D

Konuyu sabitledim. Aralarda kayboluyordu.

Adaylar açıklanmadan önce (15 Ocak'tan önce) çok vakit ayıramayacağım kesin. Ondan sonra bir şeyler yapmaya çalışacağız bakalım.

Konuyu sabitledim. Aralarda kayboluyordu.

Adaylar açıklanmadan önce (15 Ocak'tan önce) çok vakit ayıramayacağım kesin. Ondan sonra bir şeyler yapmaya çalışacağız bakalım.

A grubu filmleri için puan durumu güncellendi. En az bir film izleyenleri tabloya dahil ettim. İlk mesaja bakabilirsiniz. :)

B grubu filmlerini de yavaş yavaş belki birkaç aşamada ekleyeceğim.

Şimdilik A grubunda sadece 5 film var. Zamanla elbette bu sayı artacak. Interstellar'ı vizyonda olmasına rağmen eklemedim, eğer sinema salonunda izlemek isterseniz Interstellar'ı da izleyebilirsiniz. Tabloya daha sonra eklenecek...

Tablodaki arkadaşlar: @berkann @Danger UA! @Tolstoyevski @destere @gundix123 @sokak sanati @cevaa @xdragxx @Yiğitt @Forumdash

Henüz A grubu filmlerinden izlemediği için tabloda olamayan ama etkinliğe katılacağını beyan eden arkadaşlar: @Yakamoz-Asi @kaan955 @Maskeli Fedai @aserat54 @-potterhead-

A grubunda Gone Girl ve Kış Uykusu dışında filmler pek yüksek puan alamamış. :) Kış Uykusunu izliyim 2-3 güne Türk film hobisini yenebilecek miyim bakalım. :)

A grubu filmleri için puan durumu güncellendi. En az bir film izleyenleri tabloya dahil ettim. İlk mesaja bakabilirsiniz. :)

Şimdilik A grubunda sadece 5 film var. Zamanla elbette bu sayı artacak. Interstellar'ı vizyonda olmasına rağmen eklemedim, eğer sinema salonunda izlemek isterseniz Interstellar'ı da izleyebilirsiniz. Tabloya daha sonra eklenecek...

Tablodaki arkadaşlar: @berkann @Danger UA! @Tolstoyevski @destere @gundix123 @sokak sanati @cevaa @xdragxx @Yiğitt @Forumdash

Henüz A grubu filmlerinden izlemediği için tabloda olamayan ama etkinliğe katılacağını beyan eden arkadaşlar: @Yakamoz-Asi @kaan955 @Maskeli Fedai @aserat54 @-potterhead-

Neyin hangi grupta olduğu hangi filmlerin iddialı olduğunu bilirsek daha bilinçli izleriz.Örnek vereyim mesela The Good Lie filmi malum ortamlara çıktı ama film ilgimi çekmedi fakat bu filmin bir iddiası varsa ben direk izlerim çünkü şuan 2015 Oscar filmleri dışında izleyebileceğim film yok.:)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi

Adaylardan açıklanmadan önce A grubunda kesin izleyeceğim 2-3 film var onları izlerim.

Adaylar açıklandıktan sonra da adaylık alan filmleri izlerim, fazlasına gerek yok :D

Adaylardan açıklanmadan önce A grubunda kesin izleyeceğim 2-3 film var onları izlerim.

Adaylar açıklandıktan sonra da adaylık alan filmleri izlerim, fazlasına gerek yok :D
Hepsini izleyeceğim diyordun şimdiden düşmeye başladın. :D A grubundakilerin hepsi kesin adaylık alacak. Sadece Kış Uykusu aday olmayabilir ama onu da izlemek artık milli görev gibi bir şey. :D

Ben de katılmak istiyorum. Okulum tatil olduğu için filmleri rahatça izleyebilirim sanıyorum. :)
Bekleriz, filmleri izleyip yorumlarını yaparsan tabloya eklenirsin. :):)

Neyin hangi grupta olduğu hangi filmlerin iddialı olduğunu bilirsek daha bilinçli izleriz.Örnek vereyim mesela The Good Lie filmi malum ortamlara çıktı ama film ilgimi çekmedi fakat bu filmin bir iddiası varsa ben direk izlerim çünkü şuan 2015 Oscar filmleri dışında izleyebileceğim film yok.:)

iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
O her filmin neden önemli olduğu açıklamasını geçen sene yaptım ama bir süre sonra konu aşırı uzamaya başladı o açıklamalarla. Yine de yaparım belki bir düşüneyim. :):)

The Good Lie iddialı değil Oscar'da sıfır çekecek muhtemelen ama şahsen benim merak ettiğim bir film başrolleri nedeniyle, akşama izleyeceğim film olacak. :):)

Hepsini izleyeceğim diyordun şimdiden düşmeye başladın. :D A grubundakilerin hepsi kesin adaylık alacak. Sadece Kış Uykusu aday olmayabilir ama onu da izlemek artık milli görev gibi bir şey. :D
Adaylık alan filmlerin hepsini izlicem işte :D A grubunda şimdiden izleyeceğim 2-3 film var ama diğerleride adaylık alırsa izlerim tabi ama Kış Uykusu En İyi Film adaylığı alsa bile izlemem :D

Belki bende katılırım. Listede 'The Fault in Our Stars' filmini izlemiştim zaten. Listede 'The Grand Budapest Hotel' ve 'Boyhood' listemde. Listede 'Gone Girl' filmini, David Fincher etkisiyle merak ediyorum, izlemeyi düşünüyorum. Kış Uykusu'nu da izleyebilirim, sonuçta bizi iyi yerlere taşıyabilecek bir film. Listedeki filmlerin çoğu, izlemeyi düşündüğüm filmler. :)

Beni de ekleyebilirsin tabloya @OzaN, Kış Uykusu yorumumu yapmıştım... :)