İstanbula ben gelene kadar istediğinle takıl ben sana çok farklı ve fresh geleceğimUzaktan olmuyor gel işte İstanbula
Höst. Biz Harun'la gayet mutluyuz, fesat şeylere gerek yok.
Geldim ve şuan kahvalti yapıyoruzİstanbula ben gelene kadar istediğinle takıl ben sana çok farklı ve fresh geleceğim
Fesat sana benzerHöst. Biz Harun'la gayet mutluyuz, fesat şeylere gerek yok.
İnşallah yakışıklı biridir.Kahvaltıda ne yedin diye sormuyorumBiriyle
Sormaİnşallah yakışıklı biridir.Kahvaltıda ne yedin diye sormuyorum
İstanbula gitmişken @xemrexxx ile buluşun bana adresini vermemişti sana verir belkibi de benden selam söyle
Iyy onunla buluşmam başkalarıyla buluşacam beklemede kalİstanbula gitmişken @xemrexxx ile buluşun bana adresini vermemişti sana verir belki
Aaa kimin başını yakacaksın önceden söylede onu vaz geçireyimIyy onunla buluşmam başkalarıyla buluşacam beklemede kal
Nah söylerimAaa kimin başını yakacaksın önceden söylede onu vaz geçireyim
Hep aynı laflarAaa ayıp cnm burada bizi kimse duymaz
İkiside kazanamadan gebersin
@Çiğdem- geçer birkaç güne.
Bu aralar taktı sana@Çiğdem-
Demek tipimi beğeniyorsuna
ÇiğDenn.
Birbirinizi yiyin benim hedefim başka
Aaa beni ilgilendiren şey @xemrexxx in geçilmesi ayoll bunu @denizz19 da yapsa ben de aynı şey yanı amaç o yer cücesinin oradan inmesi
Zaten tedirgin olduğu için mezarından çıkıp forumda takılmaya başlamış sabah akşam
Bi senle ben kalalım
Bu daha çok senin karizmana hayran olduğunu gösteriyor Deniz. Senin gibi olma arzusu
gerginlik artıyor
10 bin tane daha yorum pırtlatırsam @bazinga'yı alt edeceğim.gerginlik artıyor@Yiğitt ver kısmetse olur gerilim müziğini@xBUGRAx sen de cadolozla marulun yüzüne zoom yap@gözlemci @MasacRE- @MEnes @S.G.A.T. @DarkLegenD @MayısKralı @ozmoturk @Ahmed @Thequeer @YıldırıM @yatutarsa @sokak sanati @Billy Kane Ekli dosyayı görüntüle 60400
@Çiğdem- yakında seni de geçer, ne heyecanı bu?gerginlik artıyor@Yiğitt ver kısmetse olur gerilim müziğini@xBUGRAx sen de cadolozla marulun yüzüne zoom yap@gözlemci @MasacRE- @MEnes @S.G.A.T. @DarkLegenD @MayısKralı @ozmoturk @Ahmed @Thequeer @YıldırıM @yatutarsa @sokak sanati @Billy Kane Ekli dosyayı görüntüle 60400
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?