Romantiklik açısından şey ettiydim abla Forumda bir oda kuralım başbaşa olmak isteyenler oraya gitsinAaa demek öyle
Romantiklik açısından şey ettiydim abla Forumda bir oda kuralım başbaşa olmak isteyenler oraya gitsinAaa demek öyle
Aaa @serhatt ı al Kıbrısa götür hem canın sıkılmazRomantiklik açısından şey ettiydim abla Forumda bir oda kuralım başbaşa olmak isteyenler oraya gitsin
Aaa ayıp ayoll hem geldiğinde o beni destekler seni geçmemiay bırak mezarında ters dönsün totoş selim
siz sevişmekten mesaj yazamazsınız destere ile tıpkı @Harunnn60 ile @kerem gibiAaa ayıp ayoll hem geldiğinde o beni destekler seni geçmemi
O ne be android sürümü gibi.zaten gay olmana gerek yok LGBTQ 5 seçeneğin var
Küçük, minik, tatsız şakalar falan.Niye bir erkek bir erkeği beğendiği zaman Gay mi oluyor Ne saçma düşünce
Aaa ozaman dua et gelsin seni geçmedensiz sevişmekten mesaj yazamazsınız destere ile tıpkı @Harunnn60 ile @kerem gibi
@destere yokAaa ozaman dua et gelsin seni geçmeden
@serhatt birazda benim peşimde olsa
Aaa biz bir yolunu buluruz ayoll
Türkiye de sizi yakalarsalar zaten hapise atarlar@serhatt gel kıbrısta yüksek lisans yap canikom hem beraber oluruz hep hem free takılmana da izin veririm
Biz gizli takılmasını iyi biliriz @serhatt in deneyimi ve benim cesaretimle bu iş olurTürkiye de sizi yakalarsalar zaten hapise atarlar
Aaa yinede Kıbrısa al götür bence işinizi sağlama alın ayoll hem ondan kurtuluruzBiz gizli takılmasını iyi biliriz @serhatt in deneyimi ve benim cesaretimle bu iş olur
Ne diyon biraderKüçük, minik, tatsız şakalar falan.