Ben yarın İstanbula gidiyorum canım akrabalarına söylede beni gardan alsınlar
İSTEMEM KIBRISI@serhatt gel kıbrısta yüksek lisans yap canikom hem beraber oluruz hep hem free takılmana da izin veririm![]()
Güzel özet
Aaa kırmızı halıda sersinler miBen yarın İstanbula gidiyorum canım akrabalarına söylede beni gardan alsınlar![]()
El birliğiyle inş.
Yok karşılasınlar kafiAaa kırmızı halıda sersinler mi![]()
![]()
![]()
Ben olmasam köpekler güler be halineAaa başta istemiyordum ama kurtuluruz![]()
![]()
![]()
Aaa @denizz19 ile benim yüzümden tekrar foruma bulaştın ne güzel elini eteğini çekmiştin tühh bize![]()
![]()
@mrt-06 @Harunnn60
İyi oldu iyi Emre ile yılanlara çıyanlara karşı ittifak kurduk.kız yazdan önce 5.30 ka iş 9.30 a ka ders 11 de anca evde oluyordum bir de sizi mi çekecektim hoşttt kendinizi o ka değerli görmeyin neticede forumun en havalısı en starı en sevileni benim ; sen @mrt-06 @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @kerem @Dosi @Aserat @xBUGRAx falan kenarda öyle duran paçozlarsınız![]()
![]()
![]()
![]()
Bu yeni nesil şakadan falan da anlamıyor canım aa. Boş ver canım.Ne diyon birader![]()
Sen çok eskisin gerçektenBu yeni nesil şakadan falan da anlamıyor canım aa. Boş ver canım.
İtiraf ediyorum; 40 yaşındayım, hepinizin abisiyim.Sen çok eskisin gerçekten![]()
İtiraf ediyorum; 40 yaşındayım, hepinizin abisiyim.
40 yaşında üniversite hazırlığıİtiraf ediyorum; 40 yaşındayım, hepinizin abisiyim.
AnlamıştımBu daha çok senin karizmana hayran olduğunu gösteriyor Deniz. Senin gibi olma arzusu![]()