@Çiğdem- kişisel olarak sana güveniyor yani senden çiğdeme zarar gelmez ama erkeklerle olan ilişkinde sana güvenmiyor
Aaa erkeklere uslu duracağına dahil güvenmiyorum yanı bosuna kandırma oğlanlarıKız ben ne yaptım da güvenmiyorsun
@Çiğdem- kişisel olarak sana güveniyor yani senden çiğdeme zarar gelmez ama erkeklerle olan ilişkinde sana güvenmiyor
Aaa erkeklere uslu duracağına dahil güvenmiyorum yanı bosuna kandırma oğlanlarıKız ben ne yaptım da güvenmiyorsun
@serhatt uslu duramaz ki zatenAaa erkeklere uslu duracağına dahil güvenmiyorum yanı bosuna kandırma oğlanları
Sadece Yiğit benim olursa uslu dururumAaa erkeklere uslu duracağına dahil güvenmiyorum yanı bosuna kandırma oğlanları
Bana kaçacakmış öyle dedi bugün
@serhatt bi anlamadı bu forumda ona bi ben bakıyom
Bir sen bakıyorsun oda sana bakmıyorBana kaçacakmış öyle dedi bugün
bana bakan var en azından sana o da yokBir sen bakıyorsun oda sana bakmıyor
Başka kim bakar sana be Sen dedin ya göğüs kasım var diye sende olsa olsa Musculus gluteus Maximus vardır baya güçlü olan (popo kası )Sen öyle san
@serhatt çünkü bad boy seviyor.Çocuk herkese yakışıklı diyo bana tipsizBir sen bakıyorsun oda sana bakmıyor
Zaten kaçacam ama bu gidişle daha çabuk olacak gibi
Nereye tatlım,daha yeni kaynaşıyordukZaten kaçacam ama bu gidişle daha çabuk olacak gibi