İşte bende diyorum ki şu an fark daha açıldıÇok değil işte geçersin sen gadasını aldığım
İşte bende diyorum ki şu an fark daha açıldıÇok değil işte geçersin sen gadasını aldığım
İşte bende diyorum ki şu an fark daha açıldı
Fındık tarlasına giderse o zaman geçerim o da benim askerlikte yokluğumu fırsat bilmişBende hala geçersin diyorumm
Fındık tarlasına giderse o zaman geçerim o da benim askerlikte yokluğumu fırsat bilmiş
Ben eski ben olsam mümkün değil geçmesi de işte eski hevesim Yok bu hevessiz halimGidecek ya o yüzden geçersin diyorum işte
kız bu @denizz19 ile @Çiğdem- beni geçmek için güçlerini birleştirir ve evlenir gibi.ss hazır @destere ve @Harunnn60 da ortada yok @mrt-06 töregereği bu evliliğe mani olman gerekiyor bence @vadikızı teyzem sen de o ka asker yolu gözledin sefasını çiğdem mi sürsün bence çiğdemi gebert ellerinle boğ @serhatt @xBUGRAx @Aserat @MasacRE- @kerem @Billy Kane @MayısKralı
Ben eski ben olsam mümkün değil geçmesi de işte eski hevesim Yok bu hevessiz halim
Hevessiz halimle 1000 küsür yazmışım demek ki hevesli olsam 3000 olurMS ile hevesin gelir merak etme sen gitmesin hevesin yaa
Hevessiz halimle 1000 küsür yazmışım demek ki hevesli olsam 3000 olur
Aylık 5 yazıyorum 12 ay da 160 eder hesaplarıma göre gelecek Ağustos ayı seni yakalıyorum 1 yıl çabuk geçiyor nasılsa @serhatt @mrt-06 @Bully @sokak sanati @Yiğitt
Kazanana madalya mı verilecek?
Maksat bu iki sıska birbirini yesinKazanana madalya mı verilecek?
Tarafımız Çiğdem hanım Seni de zirveden indirmesi dileklerimizleAylık 5 yazıyorum 12 ay da 160 eder hesaplarıma göre gelecek Ağustos ayı seni yakalıyorum 1 yıl çabuk geçiyor nasılsa @serhatt @mrt-06 @Bully @sokak sanati @Yiğitt
Gelecek yaz bu aylarda geçiyorum MS de başaldı şimdi hızım 2 katına çıkacak belki daha erkende olabilir @xemrexxxTarafımız Çiğdem hanım Seni de zirveden indirmesi dileklerimizle
Tarafımız Çiğdem hanım Seni de zirveden indirmesi dileklerimizle
Konudaki asıl amaç da o zaten buliscigim kimin yerimde gözü var ona bakıyorumKazanana madalya mı verilecek?
Aaa bu konuyu açtığı için onu hedef aldık çünkü bizi birbirimize kırdırıcaktı aklıncaKonudaki asıl amaç da o zaten buliscigim kimin yerimde gözü var ona bakıyorum
hayatım size haddinizi bildirmem lazım yoksa sen ve @serhatt gibi edepsiz oluyorlarAaa bu konuyu açtığı için onu hedef aldık çünkü bizi birbirimize kırdırıcaktı aklınca
Hafta içleri bu yer cücesi foruma girmiyordu sadece hafta sonu giriyordu ama bu konuyu açtıktan sonra hergün foruma girmeye başladı korkusuna ayoll @Bully
Ne edepsizliğimi gördün mahalle karısıhayatım size haddinizi bildirmem lazım yoksa sen ve @serhatt gibi edepsiz oluyorlar