Anam herifi karı olarak veriyorum alan yok, temizlikçi olarak veriyorum alan yok, dana olarak veriyorum tarlada sürün diyorum alan yok, evlatlık veriyim diyorum alan yok. Başıma kaldı yılan.Evlat olsa sevilmez
Anam herifi karı olarak veriyorum alan yok, temizlikçi olarak veriyorum alan yok, dana olarak veriyorum tarlada sürün diyorum alan yok, evlatlık veriyim diyorum alan yok. Başıma kaldı yılan.Evlat olsa sevilmez
Kanka dana tarlayı süremez zaten yanlış stratejiyle satamamışsınAnam herifi karı olarak veriyorum alan yok, temizlikçi olarak veriyorum alan yok, dana olarak veriyorum tarlada sürün diyorum alan yok, evlatlık veriyim diyorum alan yok. Başıma kaldı yılan.
Ayy ne biliyim bu o işi de görür işte her şeyi yapar. Alan yok anam.Kanka dana tarlayı süremez zaten yanlış stratejiyle satamamışsın
Bu tatlı rekabet evliliğe dönüşür ve bence çok yakışırsınız. @xemrexxx @sokak sanati
@sokak sanati'nı da evlat edinirsiniz işte ne tatlı aile demi. @Çiğdem- @xemrexxx
Hadi lütfen bir çay için bari.
Aaa olmaz ayoll benim 2 tane var zaten birisi diğer dünyada destere diğeri hayatta @Yiğitt bir de belalım Harun @xemrexxxEvliliğe sıcak bakmıyordum daha da soğudum
Babası atmış bizim foruma kundaktayken bakıyoruz işte @sokak sanatiAyy ne biliyim bu o işi de görür işte her şeyi yapar. Alan yok anam.
Aaa hayır ayoll yakında kulağını çekeryalan söylüyorsun
@sokak sanati'nı da evlat edinirsiniz işte ne tatlı aile demi. @Çiğdem- @xemrexxx
Hadi lütfen bir çay için bari.
Evlat olsa sevilmez
Hoşuna gidiyor dimi namıssızAllah sizi pompy senaryosuna layık görsün inşallah güzel bi belanızı bulursunuz
Hoşuna gidiyor dimi namıssız
Psikolojini bilmem de akıllı olmadığını biliyorumHayır hoşuma gitmiyor
Hoşuma gitse harika atardım sizler gibi bozuk psikolojide birimiyim ben
Forumda mı oluştu bu çocuk yani.Babası atmış bizim foruma kundaktayken bakıyoruz işte @sokak sanati
Babası bakmak istememiş aileyi rezil eder diyeForumda mı oluştu bu çocuk yani.
Şok şok şok. An itibariyle @Çiğdem- @denizz19 'u geçti.
@gözlemci @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @MayısKralı @ozmoturk @Thequeer @YıldırıM @yatutarsa @sokak sanati @Billy Kane @Aserat @Dosi @vadikızı @cookies @Harunnn60 @xemrexxx
Ben boş çene çalamam o kadar benim dışarda da bir hayatım varÇok fark yok @denizz19 onu geçer bu çeneyle
Ben boş çene çalamam o kadar benim dışarda da bir hayatım var
Az değil ki bak bakalımHee o yüzden Çiğdemle aranda az bir farkı var çenesek herif seni
Az değil ki bak bakalım