Anam herifi karı olarak veriyorum alan yok, temizlikçi olarak veriyorum alan yok, dana olarak veriyorum tarlada sürün diyorum alan yok, evlatlık veriyim diyorum alan yok. Başıma kaldı yılan.Evlat olsa sevilmez![]()
Anam herifi karı olarak veriyorum alan yok, temizlikçi olarak veriyorum alan yok, dana olarak veriyorum tarlada sürün diyorum alan yok, evlatlık veriyim diyorum alan yok. Başıma kaldı yılan.Evlat olsa sevilmez![]()
Anam herifi karı olarak veriyorum alan yok, temizlikçi olarak veriyorum alan yok, dana olarak veriyorum tarlada sürün diyorum alan yok, evlatlık veriyim diyorum alan yok. Başıma kaldı yılan.![]()
Ayy ne biliyim bu o işi de görür işte her şeyi yapar. Alan yok anam.Kanka dana tarlayı süremez zaten yanlış stratejiyle satamamışsın
![]()
@sokak sanati'nı da evlat edinirsiniz işte ne tatlı aile demi.@Çiğdem- @xemrexxx
Hadi lütfen bir çay için bari.![]()
Aaa olmaz ayoll benim 2 tane var zaten birisi diğer dünyada destere diğeri hayatta @Yiğitt bir de belalım HarunEvliliğe sıcak bakmıyordum daha da soğudum![]()
Babası atmış bizim foruma kundaktayken bakıyoruz işte @sokak sanatiAyy ne biliyim bu o işi de görür işte her şeyi yapar. Alan yok anam.![]()
Aaa hayır ayoll yakında kulağını çekeryalan söylüyorsun![]()
@sokak sanati'nı da evlat edinirsiniz işte ne tatlı aile demi.@Çiğdem- @xemrexxx
Hadi lütfen bir çay için bari.![]()
Evlat olsa sevilmez![]()
Hoşuna gidiyor dimi namıssızAllah sizi pompy senaryosuna layık görsün inşallah güzel bi belanızı bulursunuz
Hoşuna gidiyor dimi namıssız![]()
Psikolojini bilmem de akıllı olmadığını biliyorumHayır hoşuma gitmiyor
Hoşuma gitse harika atardım sizler gibi bozuk psikolojide birimiyim ben![]()
Forumda mı oluştu bu çocuk yani.Babası atmış bizim foruma kundaktayken bakıyoruz işte @sokak sanati![]()
Babası bakmak istememiş aileyi rezil eder diyeForumda mı oluştu bu çocuk yani.![]()
Şok şok şok. An itibariyle @Çiğdem- @denizz19 'u geçti.
@gözlemci @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @MayısKralı @ozmoturk @Thequeer @YıldırıM @yatutarsa @sokak sanati @Billy Kane @Aserat @Dosi @vadikızı @cookies @Harunnn60 @xemrexxx
![]()
Ben boş çene çalamam o kadar benim dışarda da bir hayatım varÇok fark yok @denizz19 onu geçer bu çeneyle
Ben boş çene çalamam o kadar benim dışarda da bir hayatım var![]()
Az değil ki bak bakalımHee o yüzden Çiğdemle aranda az bir farkı var çenesek herif seni
Az değil ki bak bakalım![]()