Fav10'da Büyük Rekabet

Şok şok şok. An itibariyle @Çiğdem- @denizz19 'u geçti. :A

@gözlemci @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @MayısKralı @ozmoturk @Thequeer @YıldırıM @yatutarsa @sokak sanati @Billy Kane @Aserat @Dosi @vadikızı @cookies @Harunnn60 @xemrexxx

cf3f970265.jpeg

Cehennemin dibine kadar yolu var :A

Hocam bu tepkileriniz bana şunu hatırlattı "foruma yeni gelmiş, ortamı bilmeyen, aşşırı ciddi üye"

şimdi de deniz marulu öne geçti kıran kırana bir mücadele yaşanıyor boks maçı gibi :A iki tüy siklet kapışıyor:AEkli dosyayı görüntüle 60407
Burada amaç @xemrexxx i geçmek o yer cücesi bunun farkında zaten :A :A :A @mrt-06

Aaa @denizz19 ile ben rajebet etmiyoruz seni geçmek için birlik olduk ayoll ha o ha ben kim seni geçerse forumda kutlama yapacam :A :A :A
2 yıa geçersin nasılsa eşin yok çocuğun yok işin yok okulun yok arkadaş desen tüm görelili kadınlar seninle konuşmuyor kocalarına sulanıyorsun diye sen de napıcan foruma yazıp durucan mecbur kara bahtın kör talihin işte:A :A @mrt-06 @denizz19 @Dosi @cookies @vadikızı @Ahmed @serhatt @Thequeer @Billy Kane @MasacRE- @MayısKralı @kerem @xBUGRAx @Aserat

2 yıa geçersin nasılsa eşin yok çocuğun yok işin yok okulun yok arkadaş desen tüm görelili kadınlar seninle konuşmuyor kocalarına sulanıyorsun diye sen de napıcan foruma yazıp durucan mecbur kara bahtın kör talihin işte:A :A @mrt-06 @denizz19 @Dosi @cookies @vadikızı @Ahmed @serhatt @Thequeer @Billy Kane @MasacRE- @MayısKralı @kerem @xBUGRAx @Aserat
Aaa seni geçip evlenirim :A :A :A Benden sonra sende gidersin beni geçme ihitmalinde olmaz :F

Çiğdem'in çenesi ve Deniz'in askerlik arası Çiğdem'i öne geçirdi. Atak bekliyoruz maruldan :A
kız bu @denizz19 ile @Çiğdem- beni geçmek için güçlerini birleştirir ve evlenir gibi.ss hazır @destere ve @Harunnn60 da ortada yok :A @mrt-06 töregereği bu evliliğe mani olman gerekiyor bence @vadikızı teyzem sen de o ka asker yolu gözledin sefasını çiğdem mi sürsün bence çiğdemi gebert ellerinle boğ:A @serhatt @xBUGRAx @Aserat @MasacRE- @kerem @Billy Kane @MayısKralı

Çiğdem'in çenesi ve Deniz'in askerlik arası Çiğdem'i öne geçirdi. Atak bekliyoruz maruldan :A

kız bu @denizz19 ile @Çiğdem- beni geçmek için güçlerini birleştirir ve evlenir gibi.ss hazır @destere ve @Harunnn60 da ortada yok :A @mrt-06 töregereği bu evliliğe mani olman gerekiyor bence @vadikızı teyzem sen de o ka asker yolu gözledin sefasını çiğdem mi sürsün bence çiğdemi gebert ellerinle boğ:A @serhatt @xBUGRAx @Aserat @MasacRE- @kerem @Billy Kane @MayısKralı
@xemrexxx de rahat foruma girmiyordu ogünden beridir forumdan daha çıkmıyor :A :A :A @kerem @denizz19