Dolar ve euro’nun inip çıkmasından daha heyecanlı.şimdi de deniz marulu öne geçti kıran kırana bir mücadele yaşanıyor boks maçı gibi iki tüy siklet kapışıyorEkli dosyayı görüntüle 60407
Dolar ve euro’nun inip çıkmasından daha heyecanlı.şimdi de deniz marulu öne geçti kıran kırana bir mücadele yaşanıyor boks maçı gibi iki tüy siklet kapışıyorEkli dosyayı görüntüle 60407
Şok şok şok. An itibariyle @Çiğdem- @denizz19 'u geçti.
@gözlemci @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @MayısKralı @ozmoturk @Thequeer @YıldırıM @yatutarsa @sokak sanati @Billy Kane @Aserat @Dosi @vadikızı @cookies @Harunnn60 @xemrexxx
Cehennemin dibine kadar yolu var
Hocam bu tepkileriniz bana şunu hatırlattı "foruma yeni gelmiş, ortamı bilmeyen, aşşırı ciddi üye"
Burada amaç @xemrexxx i geçmek o yer cücesi bunun farkında zaten @mrt-06şimdi de deniz marulu öne geçti kıran kırana bir mücadele yaşanıyor boks maçı gibi iki tüy siklet kapışıyorEkli dosyayı görüntüle 60407
hayatm bak @destere geçmeye kalktı ortadan kayboldu ; @sokak sanati nin adı elemli kederliye çıktı ; @ozan geçmeye kalktı @bazinga oldu ; @denizz19 askere yollandı; @mrt-06 desen şovu elden ele oyuncak oldu takasla fks14 tarih oldu sana nolacak acaba
Aaa @denizz19 ile ben rajebet etmiyoruz seni geçmek için birlik olduk ayoll ha o ha ben kim seni geçerse forumda kutlama yapacamhayatm bak @destere geçmeye kalktı ortadan kayboldu ; @sokak sanati nin adı elemli kederliye çıktı ; @ozan geçmeye kalktı @bazinga oldu ; @denizz19 askere yollandı; @mrt-06 desen şovu elden ele oyuncak oldu takasla fks14 tarih oldu sana nolacak acaba
2 yıa geçersin nasılsa eşin yok çocuğun yok işin yok okulun yok arkadaş desen tüm görelili kadınlar seninle konuşmuyor kocalarına sulanıyorsun diye sen de napıcan foruma yazıp durucan mecbur kara bahtın kör talihin işte @mrt-06 @denizz19 @Dosi @cookies @vadikızı @Ahmed @serhatt @Thequeer @Billy Kane @MasacRE- @MayısKralı @kerem @xBUGRAx @AseratAaa @denizz19 ile ben rajebet etmiyoruz seni geçmek için birlik olduk ayoll ha o ha ben kim seni geçerse forumda kutlama yapacam
Aaa seni geçip evlenirim Benden sonra sende gidersin beni geçme ihitmalinde olmaz2 yıa geçersin nasılsa eşin yok çocuğun yok işin yok okulun yok arkadaş desen tüm görelili kadınlar seninle konuşmuyor kocalarına sulanıyorsun diye sen de napıcan foruma yazıp durucan mecbur kara bahtın kör talihin işte @mrt-06 @denizz19 @Dosi @cookies @vadikızı @Ahmed @serhatt @Thequeer @Billy Kane @MasacRE- @MayısKralı @kerem @xBUGRAx @Aserat
Valla ama millet şok şok deyince bir şey oldu sandımHocam bu tepkileriniz bana şunu hatırlattı "foruma yeni gelmiş, ortamı bilmeyen, aşşırı ciddi üye"
La ben ona takılmadım şok şok yazısını görünce ciddi haber sandımAlt tarafı mesaj sayıları bunlar, biz bunu sadece gırgıra vurup şaka amaçlı söylüyoruz. Ciddiye alıp alınacaksan senin etiketini kaldıracağım.
Çiğdem'in çenesi ve Deniz'in askerlik arası Çiğdem'i öne geçirdi. Atak bekliyoruz maruldanŞok şok şok. An itibariyle @Çiğdem- @denizz19 'u geçti.
@gözlemci @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @MayısKralı @ozmoturk @Thequeer @YıldırıM @yatutarsa @sokak sanati @Billy Kane @Aserat @Dosi @vadikızı @cookies @Harunnn60 @xemrexxx
Habercilik böyle bir şey.La ben ona takılmadım şok şok yazısını görünce ciddi haber sandım
Canım ya bana mı özendinAslinda
Habercilik böyle bir şey.
kız bu @denizz19 ile @Çiğdem- beni geçmek için güçlerini birleştirir ve evlenir gibi.ss hazır @destere ve @Harunnn60 da ortada yok @mrt-06 töregereği bu evliliğe mani olman gerekiyor bence @vadikızı teyzem sen de o ka asker yolu gözledin sefasını çiğdem mi sürsün bence çiğdemi gebert ellerinle boğ @serhatt @xBUGRAx @Aserat @MasacRE- @kerem @Billy Kane @MayısKralıÇiğdem'in çenesi ve Deniz'in askerlik arası Çiğdem'i öne geçirdi. Atak bekliyoruz maruldan
Tabiki askerlik arası bayağı bir mesaj sayımı engelledi yoksa bana yetişmek ne mümkünÇiğdem'in çenesi ve Deniz'in askerlik arası Çiğdem'i öne geçirdi. Atak bekliyoruz maruldan
Olur mu olurkız bu @denizz19 ile @Çiğdem- beni geçmek için güçlerini birleştirir ve evlenir gibi.ss hazır @destere ve @Harunnn60 da ortada yok @mrt-06 töregereği bu evliliğe mani olman gerekiyor bence @vadikızı teyzem sen de o ka asker yolu gözledin sefasını çiğdem mi sürsün bence çiğdemi gebert ellerinle boğ @serhatt @xBUGRAx @Aserat @MasacRE- @kerem @Billy Kane @MayısKralı
Çiğdem'in çenesi ve Deniz'in askerlik arası Çiğdem'i öne geçirdi. Atak bekliyoruz maruldan
@xemrexxx de rahat foruma girmiyordu ogünden beridir forumdan daha çıkmıyor @kerem @denizz19kız bu @denizz19 ile @Çiğdem- beni geçmek için güçlerini birleştirir ve evlenir gibi.ss hazır @destere ve @Harunnn60 da ortada yok @mrt-06 töregereği bu evliliğe mani olman gerekiyor bence @vadikızı teyzem sen de o ka asker yolu gözledin sefasını çiğdem mi sürsün bence çiğdemi gebert ellerinle boğ @serhatt @xBUGRAx @Aserat @MasacRE- @kerem @Billy Kane @MayısKralı
Deniz benim arkadaşım,ayrıca gönlümde başkası varSen evlen
Aaa gece yine konusucaz kulağın çınlıyormuDeniz benim arkadaşım,ayrıca gönlümde başkası var
Kimseyle konuşmadığın için çınlama yokAaa gece yine konusucaz kulağın çınlıyormu
Hakkında bir takım şeyler diyor İnş doğru kişiyle konusuyoumdur .AKimseyle konuşmadığın için çınlama yok