Aaa sende yetiş bize
Aaa sende yetiş bize
Tabii ben atağa kalkıp senden daha çok yazmazsam.10 bin tane daha yorum pırtlatırsam @bazinga'yı alt edeceğim.![]()
Sende 100 ol artık bırakıcaksanda öyle bırak çok yazmayı ayolTabii ben atağa kalkıp senden daha çok yazmazsam.![]()
2 defa toplu mesaj silimi yapmasan şuan önündeydim zaten, hile hurdayla önümdesin. Konuşturma beni.Tabii ben atağa kalkıp senden daha çok yazmazsam.![]()
Benim silinenlerim gelse 200.000 olurdum şimdiye.2 defa toplu mesaj silimi yapmasan şuan önündeydim zaten, hile hurdayla önümdesin. Konuşturma beni.![]()
İnşallah.Sende 100 ol artık bırakıcaksanda öyle bırak çok yazmayı ayol![]()
Ozan zirveyi kaybetmemek için eski değil yeniye yakın mesajları siliyor diye bir dedikodu vardı eskiden, bilemeyeceğim.Benim silinenlerim gelse 200.000 olurdum şimdiye.
İnşallah.![]()
Öyle bir şey yok eski mesajların çoğu silindi çoktan.Ozan zirveyi kaybetmemek için eski değil yeniye yakın mesajları siliyor diye bir dedikodu vardı eskiden, bilemeyeceğim.![]()
Ben bilmem artık senin arkandan öyle konuşuluyordu o zaman.Öyle bir şey yok eski mesajların çoğu silindi çoktan.![]()
Saf ben zaten her zaman mesaj yazıyorum askerde bile yazıyordumOndan motoru bozulmuş @destere gibi her yeri mesajlarınla kokuttun![]()
Ayy ne dert ettiniz be
Cehennemin dibine kadar yolu varŞok şok şok. An itibariyle @Çiğdem- @denizz19 'u geçti.
@gözlemci @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @MayısKralı @ozmoturk @Thequeer @YıldırıM @yatutarsa @sokak sanati @Billy Kane @Aserat @Dosi @vadikızı @cookies @Harunnn60 @xemrexxx
![]()
Ee beni geçince madalya mı alacak nedir yaniDert eden yok. @Çiğdem- 'in arap atı misali başarısından bahsediyoruz.![]()
Alt tarafı mesaj sayıları bunlar, biz bunu sadece gırgıra vurup şaka amaçlı söylüyoruz. Ciddiye alıp alınacaksan senin etiketini kaldıracağım.Ee beni geçince madalya mı alacak nedir yani![]()
Ayy ne dert ettiniz be![]()
Hocam bu tepkileriniz bana şunu hatırlattı "foruma yeni gelmiş, ortamı bilmeyen, aşşırı ciddi üye"Ee beni geçince madalya mı alacak nedir yani![]()
şimdi de deniz marulu öne geçti kıran kırana bir mücadele yaşanıyor boks maçı gibiŞok şok şok. An itibariyle @Çiğdem- @denizz19 'u geçti.
@gözlemci @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @MayısKralı @ozmoturk @Thequeer @YıldırıM @yatutarsa @sokak sanati @Billy Kane @Aserat @Dosi @vadikızı @cookies @Harunnn60 @xemrexxx
![]()