Aaa sende yetiş bize
Aaa sende yetiş bize
Tabii ben atağa kalkıp senden daha çok yazmazsam.10 bin tane daha yorum pırtlatırsam @bazinga'yı alt edeceğim.
Sende 100 ol artık bırakıcaksanda öyle bırak çok yazmayı ayolTabii ben atağa kalkıp senden daha çok yazmazsam.
2 defa toplu mesaj silimi yapmasan şuan önündeydim zaten, hile hurdayla önümdesin. Konuşturma beni.Tabii ben atağa kalkıp senden daha çok yazmazsam.
Benim silinenlerim gelse 200.000 olurdum şimdiye.2 defa toplu mesaj silimi yapmasan şuan önündeydim zaten, hile hurdayla önümdesin. Konuşturma beni.
İnşallah.Sende 100 ol artık bırakıcaksanda öyle bırak çok yazmayı ayol
Ozan zirveyi kaybetmemek için eski değil yeniye yakın mesajları siliyor diye bir dedikodu vardı eskiden, bilemeyeceğim.Benim silinenlerim gelse 200.000 olurdum şimdiye.
İnşallah.
Öyle bir şey yok eski mesajların çoğu silindi çoktan.Ozan zirveyi kaybetmemek için eski değil yeniye yakın mesajları siliyor diye bir dedikodu vardı eskiden, bilemeyeceğim.
Ben bilmem artık senin arkandan öyle konuşuluyordu o zaman.Öyle bir şey yok eski mesajların çoğu silindi çoktan.
Saf ben zaten her zaman mesaj yazıyorum askerde bile yazıyordumOndan motoru bozulmuş @destere gibi her yeri mesajlarınla kokuttun
Ayy ne dert ettiniz be
Cehennemin dibine kadar yolu varŞok şok şok. An itibariyle @Çiğdem- @denizz19 'u geçti.
@gözlemci @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @MayısKralı @ozmoturk @Thequeer @YıldırıM @yatutarsa @sokak sanati @Billy Kane @Aserat @Dosi @vadikızı @cookies @Harunnn60 @xemrexxx
Ee beni geçince madalya mı alacak nedir yaniDert eden yok. @Çiğdem- 'in arap atı misali başarısından bahsediyoruz.
Alt tarafı mesaj sayıları bunlar, biz bunu sadece gırgıra vurup şaka amaçlı söylüyoruz. Ciddiye alıp alınacaksan senin etiketini kaldıracağım.Ee beni geçince madalya mı alacak nedir yani
Ayy ne dert ettiniz be
Hocam bu tepkileriniz bana şunu hatırlattı "foruma yeni gelmiş, ortamı bilmeyen, aşşırı ciddi üye"Ee beni geçince madalya mı alacak nedir yani
şimdi de deniz marulu öne geçti kıran kırana bir mücadele yaşanıyor boks maçı gibi iki tüy siklet kapışıyorŞok şok şok. An itibariyle @Çiğdem- @denizz19 'u geçti.
@gözlemci @MasacRE- @MEnes @DarkLegenD @MayısKralı @ozmoturk @Thequeer @YıldırıM @yatutarsa @sokak sanati @Billy Kane @Aserat @Dosi @vadikızı @cookies @Harunnn60 @xemrexxx