@Çiğdem- kişisel olarak sana güveniyor yani senden çiğdeme zarar gelmez ama erkeklerle olan ilişkinde sana güvenmiyor![]()
Aaa erkeklere uslu duracağına dahil güvenmiyorum yanı bosuna kandırma oğlanlarıKız ben ne yaptım da güvenmiyorsun![]()
@Çiğdem- kişisel olarak sana güveniyor yani senden çiğdeme zarar gelmez ama erkeklerle olan ilişkinde sana güvenmiyor![]()
Aaa erkeklere uslu duracağına dahil güvenmiyorum yanı bosuna kandırma oğlanlarıKız ben ne yaptım da güvenmiyorsun![]()
@serhatt uslu duramaz ki zatenAaa erkeklere uslu duracağına dahil güvenmiyorum yanı bosuna kandırma oğlanları![]()
![]()
![]()
Sadece Yiğit benim olursa uslu dururumAaa erkeklere uslu duracağına dahil güvenmiyorum yanı bosuna kandırma oğlanları![]()
![]()
![]()
Bana kaçacakmış öyle dedi bugün
@serhatt bi anlamadı bu forumda ona bi ben bakıyom![]()
Bir sen bakıyorsun oda sana bakmıyorBana kaçacakmış öyle dedi bugün![]()
bana bakan var en azından sana o da yokBir sen bakıyorsun oda sana bakmıyor![]()
Başka kim bakar sana beSen öyle san![]()
@serhatt çünkü bad boy seviyor.Çocuk herkese yakışıklı diyo bana tipsizBir sen bakıyorsun oda sana bakmıyor![]()
Zaten kaçacam ama bu gidişle daha çabuk olacak gibi
Nereye tatlım,daha yeni kaynaşıyordukZaten kaçacam ama bu gidişle daha çabuk olacak gibi![]()