Romantiklik açısından şey ettiydim ablaAaa demek öyle![]()
![]()
![]()
Romantiklik açısından şey ettiydim ablaAaa demek öyle![]()
![]()
![]()
Aaa @serhatt ı al Kıbrısa götür hem canın sıkılmazRomantiklik açısından şey ettiydim ablaForumda bir oda kuralım başbaşa olmak isteyenler oraya gitsin
![]()
Aaa ayıp ayoll hem geldiğinde o beni destekler seni geçmemiay bırak mezarında ters dönsün totoş selim![]()
siz sevişmekten mesaj yazamazsınız destere ileAaa ayıp ayoll hem geldiğinde o beni destekler seni geçmemi![]()
![]()
![]()
O ne be android sürümü gibi.zaten gay olmana gerek yok LGBTQ 5 seçeneğin var![]()
Küçük, minik, tatsız şakalar falan.Niye bir erkek bir erkeği beğendiği zaman Gay mi oluyor Ne saçma düşünce![]()
Aaa ozaman dua et gelsin seni geçmeden
@serhatt gel kıbrısta yüksek lisans yap canikom hem beraber oluruz hep hem free takılmana da izin veririm
@destere yokAaa ozaman dua et gelsin seni geçmeden![]()
![]()
![]()
@serhatt birazda benim peşimde olsa
Aaa biz bir yolunu buluruz ayoll
Türkiye de sizi yakalarsalar zaten hapise atarlar@serhatt gel kıbrısta yüksek lisans yap canikom hem beraber oluruz hep hem free takılmana da izin veririm![]()
Biz gizli takılmasını iyi biliriz @serhatt in deneyimi ve benim cesaretimle bu iş olurTürkiye de sizi yakalarsalar zaten hapise atarlar![]()
![]()
![]()
Aaa yinede Kıbrısa al götür bence işinizi sağlama alın ayoll hem ondan kurtuluruzBiz gizli takılmasını iyi biliriz @serhatt in deneyimi ve benim cesaretimle bu iş olur![]()
beter olsun melun
Ne diyon biraderKüçük, minik, tatsız şakalar falan.