Gay değilim canım şansına küs.Demek tipimi beğeniyorsun a
zaten gay olmana gerek yok LGBTQ 5 seçeneğin varGay değilim canım şansına küs.
Aaa @denizz19 ile benim yüzümden tekrar foruma bulaştın ne güzel elini eteğini çekmiştin tühh bize @mrt-06 @Harunnn60meydanı sizew bırakacak değilim al sana kenarda ağla git
Ekli dosyayı görüntüle 60127
kız yazdan önce 5.30 ka iş 9.30 a ka ders 11 de anca evde oluyordum bir de sizi mi çekecektim hoşttt kendinizi o ka değerli görmeyin neticede forumun en havalısı en starı en sevileni benim ; sen @mrt-06 @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @kerem @Dosi @Aserat @xBUGRAx falan kenarda öyle duran paçozlarsınızAaa @denizz19 ile benim yüzümden tekrar foruma bulaştın ne güzel elini eteğini çekmiştin tühh bize @mrt-06 @Harunnn60
Aç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş seninki de o hesapkız yazdan önce 5.30 ka iş 9.30 a ka ders 11 de anca evde oluyordum bir de sizi mi çekecektim hoşttt kendinizi o ka değerli görmeyin neticede forumun en havalısı en starı en sevileni benim ; sen @mrt-06 @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @kerem @Dosi @Aserat @xBUGRAx falan kenarda öyle duran paçozlarsınız
Bu açtığın konuda destekliyor dediğimi eteğin tutuşmuşkız yazdan önce 5.30 ka iş 9.30 a ka ders 11 de anca evde oluyordum bir de sizi mi çekecektim hoşttt kendinizi o ka değerli görmeyin neticede forumun en havalısı en starı en sevileni benim ; sen @mrt-06 @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @kerem @Dosi @Aserat @xBUGRAx falan kenarda öyle duran paçozlarsınız
Geçileceğini anlayınca etekleri tutuşmuş ayoll @xemrexxxAç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş seninki de o hesap
Aaa bunlarda iyice zıvanadan çıktı ayoll @xemrexxx in kedili fotosu gerçekten uyuyor bunlara @Harunnn60 @sokak sanatiBiz her daim beraberiz zaten, kancalara hiç gerek yok. @Çiğdem- @sokak sanati
Niye bir erkek bir erkeği beğendiği zaman Gay mi oluyor Ne saçma düşünceGay değilim canım şansına küs.
ayol senin gibi kendimi @kerem in kucğaında sanmıyorum en azındanAç tavuk kendini darı ambarında zannedermiş seninki de o hesap
Aaa oda oyüzden mezarından çıkmış ayoll @xemrexxxSen bu çeneyle geçersin Emre'yi
hayatım ben oyn kurarsam sen o safoz aklınla farkedene ka gebermiş olursunAaa oda oyüzden mezarından çıkmış ayoll @xemrexxx
Bizi birbirimize düşürüp şey edecek yer cücesi tuzaklarına dikkat et
Aaa o avatar ne yine öyle Sana avatar hediye edecemhayatım ben oyn kurarsam sen o safoz aklınla farkedene ka gebermiş olursun
sen bayat şeyler hediye edersin hoşt.ssAaa o avatar ne yine öyle Sana avatar hediye edecem
sen bayat şeyler hediye edersin hoşt.ss
Aaa o avatar ne yine öyle Sana avatar hediye edecem
ay bırak mezarında ters dönsün totoş selimAaa bak rahmetli destere tosbağa derdi sana Bunu avatar et sanada yakışır @mrt-06 @serhatt @Forumdash @Harunnn60