Ben yarın İstanbula gidiyorum canım akrabalarına söylede beni gardan alsınlarAaa @serhatt ı al Kıbrısa götür hem canın sıkılmaz
İSTEMEM KIBRISI@serhatt gel kıbrısta yüksek lisans yap canikom hem beraber oluruz hep hem free takılmana da izin veririm
Güzel özet
Aaa kırmızı halıda sersinler miBen yarın İstanbula gidiyorum canım akrabalarına söylede beni gardan alsınlar
Yok karşılasınlar kafiAaa kırmızı halıda sersinler mi
Ben olmasam köpekler güler be halineAaa başta istemiyordum ama kurtuluruz
Aaa @denizz19 ile benim yüzümden tekrar foruma bulaştın ne güzel elini eteğini çekmiştin tühh bize @mrt-06 @Harunnn60
İyi oldu iyi Emre ile yılanlara çıyanlara karşı ittifak kurduk.kız yazdan önce 5.30 ka iş 9.30 a ka ders 11 de anca evde oluyordum bir de sizi mi çekecektim hoşttt kendinizi o ka değerli görmeyin neticede forumun en havalısı en starı en sevileni benim ; sen @mrt-06 @serhatt @Forumdash @Harunnn60 @kerem @Dosi @Aserat @xBUGRAx falan kenarda öyle duran paçozlarsınız
Bu yeni nesil şakadan falan da anlamıyor canım aa. Boş ver canım.Ne diyon birader
Sen çok eskisin gerçektenBu yeni nesil şakadan falan da anlamıyor canım aa. Boş ver canım.
İtiraf ediyorum; 40 yaşındayım, hepinizin abisiyim.Sen çok eskisin gerçekten
İtiraf ediyorum; 40 yaşındayım, hepinizin abisiyim.
40 yaşında üniversite hazırlığıİtiraf ediyorum; 40 yaşındayım, hepinizin abisiyim.
AnlamıştımBu daha çok senin karizmana hayran olduğunu gösteriyor Deniz. Senin gibi olma arzusu