@kerem niye takmıyor.
Biz her daim beraberiz zaten, kancalara hiç gerek yok. @Çiğdem- @sokak sanatiNe blieyim kerem yapacağını yapmıştır sana çoktan
Yeni avatarın hiç olmamış. Queen Fazo çok daha cooldu.
Artık guzelligimle ön plana çıkmak istiyorumYeni avatarın hiç olmamış. Queen Fazo çok daha cooldu.
Biz her daim beraberiz zaten, kancalara hiç gerek yok. @Çiğdem- @sokak sanati
Dikkat et bu güzellikle @destere köyden gelip üstüne atlamasın.Artık guzelligimle ön plana çıkmak istiyorum
Hedefin bulaşıkları bitirmek, onu biliyoruz zaten Rachel.Birbirinizi yiyin benim hedefim başka
Hedefin bulaşıkları bitirmek, onu biliyoruz zaten Rachel.
Hedefin bulaşıkları bitirmek, onu biliyoruz zaten Rachel.
Rezil olduğunu kabul ediyorsun yani. Üstüne bir özür de dilersen keserim belki.Hayatım az yaratıcı ol. Seni sıkmadı mi bu vizyonsuzluk beni sıktı şahsen.
Rezil olduğunu kabul ediyorsun yani. Üstüne bir özür de dilersen keserim belki.
Bunu bana muasır medeniyet mertebesi'ni kaplumbağadan daha yavaş söyleyen sen mi diyorsun? Aman, çok da tın.@serhatt öp şunuda rüyasından uyansın dönsün kaplumbağa yaşamına tekrar
Bunu bana muasır medeniyet mertebesi'ni kaplumbağadan daha yavaş söyleyen sen mi diyorsun? Aman, çok da tın.
Senin neden felç olduğun şimdi anlaşıldı o zaman.Çok ta tın deme ceza yersin Felç edici kelime bu forumda
Senin neden felç olduğun şimdi anlaşıldı o zaman.
Anlamamazlıktan gelme diye birşey var, senin gibiler anlamaz tabii.Cidden anlamıyorsun ne olacak bunun hali @Harunnn60 Hiç bi şey anlamıyor hiç eğlenceli değil.
İkiside kazanamadan gebersin
@Çiğdem- geçer birkaç güne.
Bu aralar taktı sana @Çiğdem-
Demek tipimi beğeniyorsun a
ÇiğDenn.
Aaa beni ilgilendiren şey @xemrexxx in geçilmesi ayoll bunu @denizz19 da yapsa ben de aynı şey yanı amaç o yer cücesinin oradan inmesiArtık guzelligimle ön plana çıkmak istiyorum