Biz her daim beraberiz zaten, kancalara hiç gerek yok.Ne blieyim kerem yapacağını yapmıştır sana çoktan![]()
biliyoruz
Yeni avatarın hiç olmamış. Queen Fazo çok daha cooldu.
Artık guzelligimle ön plana çıkmak istiyorumYeni avatarın hiç olmamış. Queen Fazo çok daha cooldu.![]()
Dikkat et bu güzellikle @destere köyden gelip üstüne atlamasın.Artık guzelligimle ön plana çıkmak istiyorum![]()
Hedefin bulaşıkları bitirmek, onu biliyoruz zaten Rachel.Birbirinizi yiyin benim hedefim başka![]()
Hedefin bulaşıkları bitirmek, onu biliyoruz zaten Rachel.![]()
Hedefin bulaşıkları bitirmek, onu biliyoruz zaten Rachel.![]()
Rezil olduğunu kabul ediyorsun yani. Üstüne bir özür de dilersen keserim belki.Hayatım az yaratıcı ol. Seni sıkmadı mi bu vizyonsuzluk beni sıktı şahsen.![]()
Rezil olduğunu kabul ediyorsun yani. Üstüne bir özür de dilersen keserim belki.![]()
Bunu bana muasır medeniyet mertebesi'ni kaplumbağadan daha yavaş söyleyen sen mi diyorsun? Aman, çok da tın.@serhatt öp şunuda rüyasından uyansın dönsün kaplumbağa yaşamına tekrar![]()
Bunu bana muasır medeniyet mertebesi'ni kaplumbağadan daha yavaş söyleyen sen mi diyorsun? Aman, çok da tın.![]()
Senin neden felç olduğun şimdi anlaşıldı o zaman.Çok ta tın deme ceza yersinFelç edici kelime bu forumda
![]()
Senin neden felç olduğun şimdi anlaşıldı o zaman.![]()
Anlamamazlıktan gelme diye birşey var, senin gibiler anlamaz tabii.
İkiside kazanamadan gebersin![]()
@Çiğdem- geçer birkaç güne.![]()
Bu aralar taktı sana@Çiğdem-
Demek tipimi beğeniyorsuna
ÇiğDenn.![]()
Aaa beni ilgilendiren şey @xemrexxx in geçilmesi ayoll bunu @denizz19 da yapsa ben de aynı şey yanı amaç o yer cücesinin oradan inmesiArtık guzelligimle ön plana çıkmak istiyorum![]()