İstanbula ben gelene kadar istediğinle takıl ben sana çok farklı ve fresh geleceğimUzaktan olmuyor gel işte İstanbula![]()
Höst. Biz Harun'la gayet mutluyuz, fesat şeylere gerek yok.
Geldim ve şuan kahvalti yapıyoruzİstanbula ben gelene kadar istediğinle takıl ben sana çok farklı ve fresh geleceğim![]()
Fesat sana benzerHöst. Biz Harun'la gayet mutluyuz, fesat şeylere gerek yok.![]()
İnşallah yakışıklı biridir.Kahvaltıda ne yedin diye sormuyorumBiriyle![]()
Sormaİnşallah yakışıklı biridir.Kahvaltıda ne yedin diye sormuyorum![]()
İstanbula gitmişken @xemrexxx ile buluşun bana adresini vermemişti sana verir belkibi de benden selam söyle![]()
Iyy onunla buluşmam başkalarıyla buluşacam beklemede kalİstanbula gitmişken @xemrexxx ile buluşun bana adresini vermemişti sana verir belki![]()
Aaa kimin başını yakacaksın önceden söylede onu vaz geçireyimIyy onunla buluşmam başkalarıyla buluşacam beklemede kal![]()
Nah söylerimAaa kimin başını yakacaksın önceden söylede onu vaz geçireyim![]()
![]()
![]()
Hep aynı laflarAaa ayıp cnm burada bizi kimse duymaz![]()
![]()
![]()
İkiside kazanamadan gebersin![]()
@Çiğdem- geçer birkaç güne.![]()
Bu aralar taktı sana@Çiğdem-
Demek tipimi beğeniyorsuna
ÇiğDenn.![]()
Birbirinizi yiyin benim hedefim başka![]()
Aaa beni ilgilendiren şey @xemrexxx in geçilmesi ayoll bunu @denizz19 da yapsa ben de aynı şey yanı amaç o yer cücesinin oradan inmesi![]()
![]()
Zaten tedirgin olduğu için mezarından çıkıp forumda takılmaya başlamış sabah akşam
![]()
![]()
![]()
Bi senle ben kalalım![]()
Bu daha çok senin karizmana hayran olduğunu gösteriyor Deniz. Senin gibi olma arzusu![]()
gerginlik artıyor
10 bin tane daha yorum pırtlatırsam @bazinga'yı alt edeceğim.gerginlik artıyor@Yiğitt ver kısmetse olur gerilim müziğini
@xBUGRAx sen de cadolozla marulun yüzüne zoom yap
@gözlemci @MasacRE- @MEnes @S.G.A.T. @DarkLegenD @MayısKralı @ozmoturk @Ahmed @Thequeer @YıldırıM @yatutarsa @sokak sanati @Billy Kane Ekli dosyayı görüntüle 60400
@Çiğdem- yakında seni de geçer, ne heyecanı bu?gerginlik artıyor@Yiğitt ver kısmetse olur gerilim müziğini
@xBUGRAx sen de cadolozla marulun yüzüne zoom yap
@gözlemci @MasacRE- @MEnes @S.G.A.T. @DarkLegenD @MayısKralı @ozmoturk @Ahmed @Thequeer @YıldırıM @yatutarsa @sokak sanati @Billy Kane Ekli dosyayı görüntüle 60400