Tebrikler yoldaşım
Benim vesilemle. O mesajı sana ben yazdırttım
Hangi mesajı ?Benim vesilemle. O mesajı sana ben yazdırttım
@xemrexxx ’de verdiğim reaksiyonlar sonucu 7 barajını yakalamış
Geçen hafta kimse reaksiyon almamışlar bu hafta herkes coşmuş(geçen hafta listede “vardım” aslında ama teknik bir mevzudan dolayı görünmedim
)
Kutlama konun hemen kendine yer edinmiş @Bully
Bende sahalara hızlı bir giriş yapmışım ama artık iş hayatı göz kırpıyor. Yeniden durgunluk zamanı![]()
Ben kutlama konum, sen de Ayın Favori Üyesi ile iyi varlık göstermişsinBenim vesilemle. O mesajı sana ben yazdırttım
@xemrexxx ’de verdiğim reaksiyonlar sonucu 7 barajını yakalamış
Geçen hafta kimse reaksiyon almamışlar bu hafta herkes coşmuş(geçen hafta listede “vardım” aslında ama teknik bir mevzudan dolayı görünmedim
)
Kutlama konun hemen kendine yer edinmiş @Bully
Bende sahalara hızlı bir giriş yapmışım ama artık iş hayatı göz kırpıyor. Yeniden durgunluk zamanı![]()
Teşekkür ederim yoldaşım.Tebrikler yoldaşım![]()
(Gaza bastı)Ben kutlama konum, sen de Ayın Favori Üyesi ile iyi varlık göstermişsin
Ben izinliyim bu hafta, biraz fazla yazarım herhaldeGeçen sene ilk geldiğinde 1 hafta epey durgundun, bakalım yine öyle olacak mısın
![]()
İnsanları etiketle dediğim mesaj işteHangi mesajı ?
Tabii sen olmazsan benim işim ne burada.![]()
Bu kez tam tersi ayın favorisini açarak iyi açılış yaptım ama artık yoğun iş temposu başlıyor. İlk başlarda düzen vs oturtmak zaman alıyor. Şu son 2 günden daha fazla olmaz aktiflik uzun bir süreBen kutlama konum, sen de Ayın Favori Üyesi ile iyi varlık göstermişsin
Ben izinliyim bu hafta, biraz fazla yazarım herhaldeGeçen sene ilk geldiğinde 1 hafta epey durgundun, bakalım yine öyle olacak mısın
![]()
Kicktipp te hafta bitmedi ki ?İnsanları etiketle dediğim mesaj işte
Bu kez tam tersi ayın favorisini açarak iyi açılış yaptım ama artık yoğun iş temposu başlıyor. İlk başlarda düzen vs oturtmak zaman alıyor. Şu son 2 günden daha fazla olmaz aktiflik uzun bir süre![]()
Bunun benim mesajım ile alakası ne? 🤦🏻♀️ eski mesajdan bahsediyoruz.Kicktipp te hafta bitmedi ki ?![]()
Benim futbol konusu mu?Bunun benim mesajım ile alakası ne? 🤦🏻♀️ eski mesajdan bahsediyoruz.
Listeye girdiğin mesaj düz etiketli mesajındı bende konudaki yazılarını etiketine ekledim. O mesajın bile öyle değildi 😡