Gaziantep FK 0-3 Galatasaray | Süper Lig 25-26 Sezonu | 1. Hafta Maçı

emreemreu

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
8,400
Puanı
1,060
Yeni sezonun ilk karşılaşmasında Gaziantep FK, ligin son şampiyonu Galatasaray'ı ağırlıyor.

21.30'da başlayacak maç ile ilgili yorumlar ve sohbet bu konudan yapılabilir.

Galatasaray'da İcardi ve Osimhen maç kadrosuna alınmadı. Yeni transfer Sane ise ilk kez sarı kırmızılı formayı giyecek.

Gaziantep FK: Burak, Arda, Abena, Rodrigues, Mbakata, Maxim, Kozlowski, Bacuna, Lungoyi, Sorescu, Boateng

Galatasaray: Günay, Sallai, Sanchez, Abdülkerim, Eren, Torreira, Lemina, Yunus, Sara, Sane, Barış Alper

Osimhen'in olmayışı Galatasaray'ı gol yollarında zorlar ama yine de 2 tane atarlar. Muslera'nın olmayışı ile de 1 tane yerler, 1-2 biter. :A

Antep'in kadro çok tatlı duruyor. İsmet hoca buradan bir şeyler çıkartabilir.

Bu sezonun ilk golü geldi.

Barış Alper'in penaltı golü ile Galatasaray deplasmanda 0-1 öne geçti.

Son düzenleme:
Rezalet ile başladık. Antep'in net penaltısını yediler. Topun oyunda olmadığı an yapılan harekete penaltı verildi. Tam tersi kalelerde olsa verilir miydi? Sanmıyorum. İstediğin kadar para harca, şöyleyim böyleyim de ama hâlâ ittirilmeye ihtiyacın var.

• Beğendim
Reactions: Gerekli24
Eren helal sana. Takımdaki ilk golün oldukça güzeldi, bu arada senin ne işin vardı orda :A

Sahanın zemini oldukça kötü, dikkat etmek gerek. Antep de geldi mi tehlikeli geliyor. 0-2 tehlikeli skor, henüz rahat değilim.

Sane toparlanmalısın, ayakta zor duruyorsun.

Antep maça iyi başlamıştı. Rodrigues'in saçma hareketi 10 dakikada maçı bitirdi. Galatasaray'a karşı böyle saçma davranamazsın. Sen zaten o bir anlık fırsatı vermemek için 90 dakika sahaya çıkıyorsun.
------

M'bakata çaprazı kopardı.

Son düzenleme:
Oo işkence başlıyor muymuş? :A 4-5 atar Galatasaray, bizim yüzümüz gülecek değil ya.
Karamsar gençlik 😑

Fenerliyiz ve bu sene şampiyon olacağız :)
------

Eren helal sana. Takımdaki ilk golün oldukça güzeldi, bu arada senin ne işin vardı orda :A

Sahanın zemini oldukça kötü, dikkat etmek gerek. Antep de geldi mi tehlikeli geliyor. 0-2 tehlikeli skor, henüz rahat değilim.

Sane toparlanmalısın, ayakta zor duruyorsun.
Antep Max 1 atar. GS için kolay maç. Evet zemin neden bu kadar kötü bakımı yapılmamış masraf olmasın diye muhtemeln sıcaklar malûm 🤤

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Adam ayak tabanıyla dokundu bu ne gaddarlık? Ondan sonra Avrupa'da böyle yapınca çarpıyorlar.

Şu kalecilerin iş bilmemezliğine bitiyorum. Maça çıkmadan önce rakiplerine asla çalışmıyorlar. Adamın penaltıyı atabileceği yer belli. Beli diğer tarafa dönmez ama inatla oraya atlıyor.

Adam ayak tabanıyla dokundu bu ne gaddarlık? Ondan sonra Avrupa'da böyle yapınca çarpıyorlar.

Şu kalecilerin iş bilmemezliğine bitiyorum. Maça çıkmadan önce rakiplerine asla çalışmıyorlar. Adamın penaltıyı atabileceği yer belli. Beli diğer tarafa dönmez ama inatla oraya atlıyor.
İki kalecinin ayağı çok kötü