Sarp Levendoğlu 'Arka Sokaklar' Kadrosunda! | Kanal D

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,436
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Gxu9LJoWUAABaTE

Kanal D'nin D Media imzalı uzun soluklu sevilen dizisi 'Arka Sokaklar'a sürpriz isim!

Zafer Ergin, Şevket Çoruh, Özgür Ozan, Oya Okar, Ozan Çobanoğlu, Ebru Cündübeyoğlu ve Burak Satıbol'un başrollerini paylaştığı yapımın kadrosuna, Bozo lakaplı polis Barış Bozoğlu karakteriyle başarılı oyuncu Sarp Levendoğlu dahil oldu.

Arka Sokaklar, yeni sezonuyla yakında Kanal D'de !

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Çok iyi isim gelmiş. Ama dizi artık zor alır eskisi gibi 6-7 reyting.

Çok iyi isim gelmiş. Ama dizi artık zor alır eskisi gibi 6-7 reyting.
O 691.Bölümdeki konu iyiydi RTÜK ceza vermeseydi daha iyiydi o konudan devam edebilirdi en azından ölen cevher geri dönmezdi yenidoğan çetesi fragmanını bir kere verdiler ama fragmansız yayınlandı o bölüm birde sosyal medyası çok kötü ve pr yapamıyorlar birde o 9 aylık ara mahaf etti @cokiyitvci

Bitir artık hoca.
Bu kadar televizyon kanunları rağmen bu kadar devam etmesi lazım Türkiye’de hiç bir erkeğe güven olmaz kızların hiç biri Avrupa’da bile olan Türk kızları kendinden güzel kızlardan kıskanıyor bunu 2022 de gördüm birde İrlanda’da Yalı çapkını kızılcık şerbetinden ve çok metresli ve çok kumalı dizi var birde şimdi bir haber duydum İrlanda’da normal arkadaş kız ve erkek olan aynı evde kalıyorlar birde aynı yatakta tek kişilik yatakta tek yastıkta yatıyorlar birde sarmaş dolaş zaten 37.Sezonuna girecek olan fair city dizisi öyle onlarda Arka Sokaklar gibi gündemden alıyor
Bizdeki gündem şu an din normalde arkadaş olan erkek kızlar buluşmayacakmış ancak sevgili olanlar buluşabilir kadınlar doğru dürüst giyincekmiş etek olmayacakmış
Bunları işlemek isterde Arka Sokaklar ama RTÜK izin vermez çünkü konu dini @xemrexxx @serhatt @xemrexxx
@Angelica @Bully bende Orhan oğuz o kadar çekti dini konu ile ya dramdan RTÜK kaçtı o yüzden ceza yemedi şu 691.Bölüm nasıl ceza aldı onu anlamadım hiç bizim televizyonda RTÜK’ün başına Dosi mi geçse acaba
Yapımcılar korkudan senaryo mu alamıyorlar 95 sayfalık senaryomu

Son düzenleme:
Aksiyona yakışan bir oyuncu, iyi transfer.
Bizim neslimiz sürekli Avrupa’ya kaçıyor sebebi ise özellikle İrlanda’ya orada aynı odada kız ve erkek yatabilimekte birde normal arkadaş olsalar bilede aynı yatakta uyuyorlar birde sarılmak serbest
Arka Sokaklarda böyle senaryo yazmasını istiyorlar eski hedef kitlesi arka sokakların ama RTÜK izin vermez @Bully