Bully 85.000'ler Kulübünde!

Bully

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
63,857
Puanı
1,060
7 aylık bir sürenin ardından 85.000’ler kulübüne girmiş bulunuyorum. Hep birlikte nice mesajlara :Z

IMG_2378.jpeg

Sana diğer konuda laf atarken bi bakayım online mi diye tıklayınca gördüm 85 bini. En son açtığım konuyu bulmaya çalışırken açmış olduğunu gördüm :A

Mobilden böyle görsel almak daha iyi sanki?
Hediyeyi sonra getiririm :A
IMG_5397.jpeg

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Bully
Sana diğer konuda laf atarken bi bakayım online mi diye tıklayınca gördüm 85 bini. En son açtığım konuyu bulmaya çalışırken açmış olduğunu gördüm :A

Mobilden böyle görsel almak daha iyi sanki?
Hediyeyi sonra getiririm :A
Ekli dosyayı görüntüle 136306
İlk kez kendi kulüp konumu açtım :A Bu görseli de senin alman daha iyi oldu :Z

Bekliyorum hediyemi :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and Dosi
Çok cimrisin bu arada. Konunda yararlanacağımız şarkı nerde? :A insan bir iki şarkı paylaşır :A

O an ne denk gelirse geliriz :A
Kendi konuma da şarkı paylaşmam, o kadar da değil :F Bunu açabilmek bile büyük olay benim için :A

Kendi konunu açma olayı sana ve @serhatt 'a yakışıyor, bir sürü kişinin kulüp konuları es geçiliyor kendilerinde eğreti duracağını düşündükleri için :A

Eski forumda birbirimizin konularını açardık hep, artık yeniye ayak uydurmak gerek. Napalım :A

Tebrikler @Bully nice mesajlara. Forumda oldukça dengeli sakin anlaşması kolay emektar üyelerinden birisin.
Sağolasın güzel cümlelerin için de, duygular karşılıklı :D Ben de senin için aynı şeyleri düşünüyorum :A Tabii emektar olmak için kat etmen gereken yol var daha :A