- Reaksiyon puanı
- 63,871
- Puanı
- 1,060
Sayılırsın, ama tam değilsinEmektar sayılır mıyım?![]()
Sayılırsın, ama tam değilsinEmektar sayılır mıyım?![]()
Kaç yıl mesela ?Sayılırsın, ama tam değilsinBiraz daha eskimen gerekiyor
![]()
Birkaç yıl daha
Bende eyt den emekliBirkaç yıl dahaKavruğun çok eski üye olup baya yöneticilik katkısı da verdiği için tam emektar
![]()
Ne güzel övgü cümleleri ile giriş yaptın, koltuklarım kabardıForumu klip konuları ile donatan, müzik adamı lakabı ile nam şalmış emektar herkes ile anlaşan sevgili @Bully
Sana hediyem kendi çekimim olan bir foto (neresi olduğunu demeyeyim)
Ve her başlığa denk geldiğimde veya ufak bir kesiti gördüğümde muhakkak bir tur dinlediğim muhteşem şarkı
Demekki bulunmuş olduğun bir yer değilmiş, onu anladımNe güzel övgü cümleleri ile giriş yaptın, koltuklarım kabardı
Ooo mükemmel bir hediye oldu valla neresi olduğu hiç önemli değil, kendi çekimin bir foto attın yaÇok değerli bir hediye
Şarkı hediyen de harika oldu, zaten sevdiğim ve bu ara sık dinlediğim bir şarkı, daha da sever ve sık dinlerim artık![]()
Benim yön bilgim çok iyi değildir, sana sonradan bir tahmin belirtirimDemekki bulunmuş olduğun bir yer değilmiş, onu anladım![]()
Kullandigim cümleye dikkat edersen görme ihtimalinin cok yüksek oldugu bir yer oluyor. Cok uzaginda degil yaniBenim yön bilgim çok iyi değildir, sana sonradan bir tahmin belirtirimSen de renk vermezsin zaten, yurt içi de olabilir, yurt dışı da
![]()
Tahminim tuttu o zamanKullandigim cümleye dikkat edersen görme ihtimalinin cok yüksek oldugu bir yer oluyor. Cok uzaginda degil yani![]()
ben bir tahmin göremedimTahminim tuttu o zamanGüzel yerdir kendileri
![]()
İyi bak, görürsünben bir tahmin göremedim![]()
o sayilmazŞimdi oldu mu![]()
Aa saymadı, canın sağolsun napalımo sayilmaztelefonum sarjda bu arada. Ben hazir Pc ile girmisken profilimi düzenleyecegim. takip etmeyenleri takipten cikma gibi
böyle net belli oluyor
iki pencere acip kiyaslamak acisindan kolay.Aa saymadı, canın sağolsun napalım
Hazır Pc ile girmişken düzenle bakalım profili evetTakip etmeyenleri takipten çıkmak gerek. Takibe takip, bu işler böyle
Telefonda net belli olmayanlar Pc'de belli oluyor evet, Pc'de her şey daha net![]()
Aynen, iki pencere açma olayı büyük rahatlık oluyor. Pc'nin mobile göre güzelliğiiki pencere acip kiyaslamak acisindan kolay.
cok bir sey kalmadi. Az kaldi![]()