Bully 85.000'ler Kulübünde!

Forumu klip konuları ile donatan, müzik adamı lakabı ile nam şalmış emektar herkes ile anlaşan sevgili @Bully

Sana hediyem kendi çekimim olan bir foto (neresi olduğunu demeyeyim :A )
IMG_5402.jpeg
Ve her başlığa denk geldiğimde veya ufak bir kesiti gördüğümde muhakkak bir tur dinlediğim muhteşem şarkı :Z

• Harika
Reactions: Bully
Forumu klip konuları ile donatan, müzik adamı lakabı ile nam şalmış emektar herkes ile anlaşan sevgili @Bully

Sana hediyem kendi çekimim olan bir foto (neresi olduğunu demeyeyim :A )
Ve her başlığa denk geldiğimde veya ufak bir kesiti gördüğümde muhakkak bir tur dinlediğim muhteşem şarkı :Z
Ne güzel övgü cümleleri ile giriş yaptın, koltuklarım kabardı :A

Ooo mükemmel bir hediye oldu valla neresi olduğu hiç önemli değil, kendi çekimin bir foto attın ya :A Çok değerli bir hediye :Z

Şarkı hediyen de harika oldu, zaten sevdiğim ve bu ara sık dinlediğim bir şarkı, daha da sever ve sık dinlerim artık :Z

• Harika
Reactions: Dosi
Ne güzel övgü cümleleri ile giriş yaptın, koltuklarım kabardı :A

Ooo mükemmel bir hediye oldu valla neresi olduğu hiç önemli değil, kendi çekimin bir foto attın ya :A Çok değerli bir hediye :Z

Şarkı hediyen de harika oldu, zaten sevdiğim ve bu ara sık dinlediğim bir şarkı, daha da sever ve sık dinlerim artık :Z
Demekki bulunmuş olduğun bir yer değilmiş, onu anladım :A

• Güldürdün
Benim yön bilgim çok iyi değildir, sana sonradan bir tahmin belirtirim :A Sen de renk vermezsin zaten, yurt içi de olabilir, yurt dışı da :A
Kullandigim cümleye dikkat edersen görme ihtimalinin cok yüksek oldugu bir yer oluyor. Cok uzaginda degil yani :A

• Güldürdün
o sayilmaz :A telefonum sarjda bu arada. Ben hazir Pc ile girmisken profilimi düzenleyecegim. takip etmeyenleri takipten cikma gibi :A:A böyle net belli oluyor
Aa saymadı, canın sağolsun napalım :A

Hazır Pc ile girmişken düzenle bakalım profili evet :A Takip etmeyenleri takipten çıkmak gerek. Takibe takip, bu işler böyle :A

Telefonda net belli olmayanlar Pc'de belli oluyor evet, Pc'de her şey daha net :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Aa saymadı, canın sağolsun napalım :A

Hazır Pc ile girmişken düzenle bakalım profili evet :A Takip etmeyenleri takipten çıkmak gerek. Takibe takip, bu işler böyle :A

Telefonda net belli olmayanlar Pc'de belli oluyor evet, Pc'de her şey daha net :A
iki pencere acip kiyaslamak acisindan kolay.
cok bir sey kalmadi. Az kaldi :A

• Güldürdün
Canımmmmmmm Bulişkommmmm nice 85.000'lereeeeee çok çok tebrik ediyorum. İyi ki burada bizimlesin. :Z :Z :Z :bhr: :bhr: :bhr:

Özel hediyelerin. :Z

ALİNA BURAK.jpg

GBfgqnPWoAAApw5.jpg

@Bully

• Harika