'Halef: Köklerin Çağrısı'ndan İlk Kareler Yayınlandı! | NOW

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
65,248
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
Gxkfu1WWEAAXk9C

NOW'ın Most Production imzalı 'Halef: Köklerin Çağrısı' dizisi için geri sayım tüm hızıyla devam ediyor.

Yönetmen koltuğuna Deniz Çelebi Dikilitaş'ın oturduğu, senaryosunu Ercan Uğur'un kaleme aldığı, başrollerinde İlhan Şen, Aybüke Pusat ve Biran Damla Yılmaz'ın yer aldığı yapımın Urfa çekimleri geçtiğimiz günlerde başladı.

Gxkfu1WWYAAohVA

Gxkfu1dWcAAY94q

GxQKGtXXcAMuAx7

GxQKGtXWcAATUAc

GxQKGtUWIAAKnzN

Halef: Köklerin Çağrısı, yakında NOW'da!

• Harika
Reactions: Angelica
Aybükenin tarzı tam romcom ya da enerjik karakter oynayacak gibi duruyor ama dizi onla alakalı değil duruyor :A Uyum da olmamış.

Dizinin konusundan da bahsedilse iyi olurdu kimse konusu ne dememis. İsmi fantastik tür gibi duruyor ama öyle değildir TR de nerdeee 😆

Dizinin konusundan da bahsedilse iyi olurdu kimse konusu ne dememis. İsmi fantastik tür gibi duruyor ama öyle değildir TR de nerdeee 😆
Dur özet geçeyim: Doğu/Güneydoğu’dan teeee İstanbullara gidip okuyup meslek sahibi olan delikanlı orda bir şehirli kız ile sevgili olur evlenir. Ailesine anlatmaz çünkü hayır derler. Sonra bir iş için memleketine gelir ve kader ağlarını örmüştür, okumuş adam kendini bir anda ağa olarak bulur ve kan davası olayları devrededir, sona ermesi için bi de memleketinde köylü kız ile evlenir. Sonra bir gün şehirli karısı konağa gelir ve gel git zaman izleyicilerde konakta yaşayan herkesin gizledikleri karanlık yüzleri ile karşılaşır.

Kısaca ortalama böyle bir şey olacak ve kuma olayları benimsenecek. Seyirciler şehirli hanımı olsun, imam nikahı olanıyla olsun diye diye tartışacaklar :A

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü
Dur özet geçeyim: Doğu/Güneydoğu’dan teeee İstanbullara gidip okuyup meslek sahibi olan delikanlı orda bir şehirli kız ile sevgili olur evlenir. Ailesine anlatmaz çünkü hayır derler. Sonra bir iş için memleketine gelir ve kader ağlarını örmüştür, okumuş adam kendini bir anda ağa olarak bulur ve kan davası olayları devrededir, sona ermesi için bi de memleketinde köylü kız ile evlenir. Sonra bir gün şehirli karısı konağa gelir ve gel git zaman izleyicilerde konakta yaşayan herkesin gizledikleri karanlık yüzleri ile karşılaşır.

Kısaca ortalama böyle bir şey olacak ve kuma olayları benimsenecek. Seyirciler şehirli hanımı olsun, imam nikahı olanıyla olsun diye diye tartışacaklar :A
Ne kadar güncel bir hikaye bu. :D

Teşekürler özet için. Fantastik olmadığı için üzüldüm.

• Güldürdün
Reactions: Dosi
Ne kadar güncel bir hikaye bu. :D

Teşekürler özet için. Fantastik olmadığı için üzüldüm.
Hiç duyulmamış, görülmemiş bir senaryo ile ekrana kilitlenmemiz için çok taze güncel konu bulmuşlar :bhr:
Özeti yazarken keyifle yazdım. Bir film şeridi gibi canlandı gözümde. İzlemiş kadar oldum :A
Her bir kelimesini el emeği göz nuru olarak yazdım. 1 tane bile kopyala yapıştır cümlem yok :A
Fantastik denendi ama tutmadı.

• Güldürdün
Reactions: RüzgarGülü