- Reaksiyon puanı
- 63,858
- Puanı
- 1,060
7 aylık bir sürenin ardından 85.000’ler kulübüne girmiş bulunuyorum. Hep birlikte nice mesajlara 
İlk kez kendi kulüp konumu açtımSana diğer konuda laf atarken bi bakayım online mi diye tıklayınca gördüm 85 bini. En son açtığım konuyu bulmaya çalışırken açmış olduğunu gördüm
Mobilden böyle görsel almak daha iyi sanki?
Hediyeyi sonra getiririm
Ekli dosyayı görüntüle 136306
İlk kez kendi kulüp konumu açtımBu görseli de senin alman daha iyi oldu
Bekliyorum hediyemi![]()
Kendi konuma da şarkı paylaşmam, o kadar da değilÇok cimrisin bu arada. Konunda yararlanacağımız şarkı nerde?insan bir iki şarkı paylaşır
O an ne denk gelirse geliriz![]()
Vay, yoldaşım teşekkür ederim. Çok güzel bir şarkı seçimi, yarasın
Çok teşekkür ederim, hediyemi de çok beğendim, güzel şarkı, güzel klip
Teşekkür ederimTebrik ederim @Bully, nice mesajlara![]()
Teşekkürler ablacım, hep birlikte inşallah@Bully tebrikler kuzum nice nice mesajlara inşallah 😊❤️
Teşekkür ederimHayırlı olsun nice mesajlara kardeşim .![]()
Şerefine yoldaşım içelim güzelleşim.Vay, yoldaşım teşekkür ederim. Çok güzel bir şarkı seçimi, yarasın![]()
Teşekkür ederim, sen de iyi ki varsınTebrik ederim iyi ki varsın. @Bully ❤️
Elbette yoldaşım, müzik seçimine güvenim sonsuzŞerefine yoldaşım içelim güzelleşim.Müzik seçimime güveniyorsun değil mi?
Sağolasın güzel cümlelerin için de, duygular karşılıklıTebrikler @Bully nice mesajlara. Forumda oldukça dengeli sakin anlaşması kolay emektar üyelerinden birisin.
Emektar sayılır mıyım?Sağolasın güzel cümlelerin için de, duygular karşılıklıBen de senin için aynı şeyleri düşünüyorum
Tabii emektar olmak için kat etmen gereken yol var daha
![]()