Uefa Şampiyonlar Ligi 3.Ön Eleme Turu İlk Maçı Feyenoord 2 - 1 Fenerbahçe

12.Adam

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,494
Puanı
1,060

IMG_2213.jpeg

Fenerbahçe, Şampiyonlar Ligi hedefi yolunda ilk maçına çıkıyor... Sarı-lacivertliler, UEFA Şampiyonlar Ligi 3. eleme turu ilk maçında bu gece saat 22.00’de Hollanda’nın Feyenoord ekibine konuk olacak. Kanarya, deplasmandan avantajlı bir sonuçla ayrılıp 12 Ağustos’taki rövanşta turu geçmeyi hedefliyor. İsveç Futbol Federasyonundan Glenn Nyberg’in yöneteceği 90 dakikada aynı ülkeden Mahbod Beigi ve Andreas Söderkvist yardımcı hakem olarak görev yapacak.Maç S Sport ve S Sport Plus’tan naklen yayınlanacak.

• Beğendim
Reactions: Dosi and cokiyitvci
Kazanmayı umuyorum. Talisca eksikliğini yaşarız diye düşünüyorum geçen sezon farkını ortaya koymuştu 1-2 maçta.

Zor ama inşallah kazanırız ve 500 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için ilk adımı atarız. :A
Bu UEFA’nın ne yapacağı belli olmaz yapay zeka ile UEFA Avrupa ligi lig aşamasında yapabilir bunu Benfica-Nice Benfica elendi diyelim lig aşamasında bile karşılaştırabilirler kerem Aktürkoğlu gelmesin diye Fenerbahçe’nin hızı çok yavaştı Feyenord ise hücumcu bir takım durumunda olduğunu düşünüyorum @bazinga

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam
Maç sonları foruma girip Trabzon maçı harici memnun oldugjnu görmedim @mesmeso nun ama güzel yorumluyor takipteyim o yüzden :D
------

Evet at ki bunu buraya tepki verelim ama vermeyecegim cevabı @pompy başkan versin. Nicki neydi pompy nin @keith&long
Sizin sohbetiniz @xdragxx ile benim sataşmamızın tadını zerre veremez. :A @Bully @Dosi