- Reaksiyon puanı
- 38,494
- Puanı
- 1,060
Nasıl düzeltebilirim ?Sevgili @12.Adam konuyu şu fontta yazmazsan daha çok sevineceğim. 😅
Bu UEFA’nın ne yapacağı belli olmaz yapay zeka ile UEFA Avrupa ligi lig aşamasında yapabilir bunu Benfica-Nice Benfica elendi diyelim lig aşamasında bile karşılaştırabilirler kerem Aktürkoğlu gelmesin diye Fenerbahçe’nin hızı çok yavaştı Feyenord ise hücumcu bir takım durumunda olduğunu düşünüyorum @bazingaZor ama inşallah kazanırız ve 500 yıl sonra Şampiyonlar Ligi'ne katılabilmek için ilk adımı atarız.![]()
Bundan sonra açacağın konularda dikkat edebilirsin. 😅Nasıl düzeltebilirim ?
Diss atabilirsin.Bundan sonra açacağın konularda dikkat edebilirsin. 😅
Sende benim gibi sataşacak birini buldun demek ha.Maç demek S Sports. Başlasin bakalım. İzleyelim maç izlemeyi özledik sinirlenelim bakalım. Maç sonu yenilip @mesmeso nun mesajına sinir bozucu emojisi atalim. Takilmazsam olmuyor mesmesoya![]()
Maç sonları foruma girip Trabzon maçı harici memnun oldugjnu görmedim @mesmeso nun ama güzel yorumluyor takipteyim o yüzdenSende benim gibi sataşacak birini buldun demek ha.![]()
Evet at ki bunu buraya tepki verelim ama vermeyecegim cevabı @pompy başkan versin. Nicki neydi pompy nin @keith&long
Sizin sohbetiniz @xdragxx ile benim sataşmamızın tadını zerre veremez.Maç sonları foruma girip Trabzon maçı harici memnun oldugjnu görmedim @mesmeso nun ama güzel yorumluyor takipteyim o yüzden
------
Evet at ki bunu buraya tepki verelim ama vermeyecegim cevabı @pompy başkan versin. Nicki neydi pompy nin @keith&long
Mesmesonun birşey dediği yok zaten. Satasmiyoruz biz
Askere gitti.Mesmesonun birşey dediği yok zaten. Satasmiyoruz biz
Drag nerede kayboldu 😔