'Çift Kişilik Oda' ve 'Leyla' Türkiye'den Önce Yurtdışında Yayınlandı!

Aserat

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
68,164
Puanı
1,060
3298-leyla-ve-cift-kisilik-oda-dizileri-ne-zaman-yayinlanacak-yeni-bolum-tarihi-aciklandi.jpg

NOW'un final yapmaya hazırlanan dizileri Çift Kişilik Oda ve Leyla'da şok gelişme!

Devrim Özkan ve Ulaş Tuna Astepe'nin başrollerini paylaştığı 'Çift Kişilik Oda'nın yetersiz reklam gelirleri nedeniyle henüz Türkiye'de yayınlanamayan son 2 bölümü Ortadoğu'nun en büyük dijital platformu olan Shadid üzerinden izleyiciyle buluşurken Cemre Baysel ve Gonca Vuslateri'li 'Leyla'nın stokta kalan son 3 bölümü ise Rusya'daki IVI üzerinden yayına girdi.

Reklam gelirlerinin yükselmesinin ardından iki dizinin ağustos sonu itibariyle NOW'daki yayınlarına geri dönmesi planlanıyor.

Ben gecenlerde Youtube'da gezerken karsima Cift Kisilik Oda'da daha izlemedigim bir sahne cikti, simdi anlasildi olay. Ilginc bir gelisme.

• Beğendim
Reactions: Angelica
Ülkemizde reklam gelirleri çok kötü. Yurt dışında bir tık daha iyi. O yüzden normal bu durum. :D

keşke bizim ekonomımız iyi olsa.Sankı dizi yurt dısında cekıldı.orda yayınlandı.sonra bızde yayınlancak..tuhaf bir durum..birde abd dizileri daha cok izleniliyor dunyada.bızım diziler hemen kalkıyor hemen yayından.abd para durumu ıyıdır.her yerden kazanıyor

• Beğendim
Reactions: cookies
Artık gerçekten yeni sezonda dizilerin süreli kısalmalı. PT-1 PT-2 dizi sistemi daha yararlı olacaktır. Acilen bu sisteme dönülmesi şart !

Artık gerçekten yeni sezonda dizilerin süreli kısalmalı. PT-1 PT-2 dizi sistemi daha yararlı olacaktır. Acilen bu sisteme dönülmesi şart !
Yada reklamların Avrupa’daki gibi yapılması lazım Yunanlar yoğurt reklamında dudaktan öpüşme sahnesi yazıyor bizim cornetto reklamı göze göze geldiklerinde bitiyor ama İspanyada ise öpüşme ile bitiyor İrlanda ise kamu spotu reklamını cinsellikle yapıyor sonu mezarlıkta bitiyor araba hız yapan kaldırıma takla atarak kız ve erkeğe çarpıyor Televizyonda olması gereken dizi şekli normal arkadaşlarla aynı evde kalmaları ve aynı yatakta uyumaları lazım hatta sarılıp uyumasını istiyorlar seyirciler
------

@Alemdar @Bully

• İlginç
Reactions: Mehmet Can
İki dizye uygulanan tavır da net seyirciye saygısızlık.
Böyle olursa dizi başına reklam sayısı azalır oyuncu ücretlerinin aynı kaldığı durumda reytingler de fazla iyi olmazsa yine kötü olur. Bu uygulama insanlar Tvden kopmadan önce yapılmalıydı. Özellikle bu durumda Now'un dizilere uygulayacağı tavrı merak etmiyorum da değil :A

• Beğendim

Böyle olursa dizi başına reklam sayısı azalır oyuncu ücretlerinin aynı kaldığı durumda reytingler de fazla iyi olmazsa yine kötü olur. Bu uygulama insanlar Tvden kopmadan önce yapılmalıydı. Özellikle bu durumda Now'un dizilere uygulayacağı tavrı merak etmiyorum da değil :A
Benim fikrim dizi ve reklamların Avrupa standartlarında olması lazım Fair city gibi aynı evde kalan kız ve erkek beraber uyuyorlar aynı yatakta sarılarak dizilerde böyle olması lazım buna Arka Sokaklarda geçmeli bu sisteme çünkü bizim nesilin hepsi İrlanda’ya kaçtı çünkü modernlikten uzaklaşıyoruz ülke olarak @Gerekli24

• Güldürdün
Reactions: Gerekli24

İşte oyuncular da fazla çalışmicak fiyatlar da düşmeli :) Aksine reklamlar 'bana' göre çoğalır hissiyatı geliyor. 😂 NOW'un tavrı PT-3 yaratıp 3. Proğram yerleştirelim der 😂

İşte oyuncular da fazla çalışmicak fiyatlar da düşmeli :) Aksine reklamlar 'bana' göre çoğalır hissiyatı geliyor. 😂 NOW'un tavrı PT-3 yaratıp 3. Proğram yerleştirelim der 😂
Hiç sanmıyorum bu düşünceleri eminim sektördeki insanlar da düşünüyordur ama uygulamada olabiliyor mu o önemli. Zaten en büyük maliyet oyuncu ücretleri deniyor. Oyuncu ben burada düşük ücret çalışacağıma dijitalde çalışırım diyor ora daha da rahat noname isim ve güzel hikayelerle olabilir ama bu riske de kimse girmez.

• Beğendim
Hiç sanmıyorum bu düşünceleri eminim sektördeki insanlar da düşünüyordur ama uygulamada olabiliyor mu o önemli. Zaten en büyük maliyet oyuncu ücretleri deniyor. Oyuncu ben burada düşük ücret çalışacağıma dijitalde çalışırım diyor ora daha da rahat noname isim ve güzel hikayelerle olabilir ama bu riske de kimse girmez.
Oyuncular da azdı 😂😂

• Güldürdün
@Gerekli24 benim fikrim nasıl İrlanda’da Üniversite mezunları yapıyor televizyon denetlemesini bizim gibi değiller ve iletişim bölümünde okuyanlar Denetliyor İrlanda’da
------

@Alemdar

Son düzenleme:
  • Okudum
İnsanlar artık "Now'da mı, 5 bölüme final" diyor. Dizi tutturmaları da kolay değil artık.
Bence tek kişilik oda olsaydı ismi tutardı
Normal arkadaş olan kız ve erkek o hotele gelirler hatta sevgilisi olanlar bile
Normal arkadaş olan erkek ve kız aynı odada kalmakta aynı yatakta uyumak zorundadır diğer gelen sevgili olan erkek ve kızda aynı yatakta yatmak zorunda çünkü fiyatlar pahalıdır Türkiye’de o yüzden tek kişilik oda alırlar iki kişi olmalarına rağmen normal arkadaş olan erkek ve kız fiyatlardan kaynaklı Aynı odada kalmalı ve aynı yatakta uyuması gerekiyor aynı olayı diğer sevgilileri olan başka erkek ve başka kızda fiyatlardan kaynaklı onlarda aynı oda da ve aynı yatakta uyumayı kabul ederler senaryo böyle olmalı diyor seyirci öyle istiyor ama buna RTÜK izin vermez @Mehmet Can @xemrexxx @Bully

Son düzenleme:
  • Beğendim
Reactions: xemrexxx
@Angelica Dizinin ismi yanlış ve sürekli aynı konu Bence Bir tatille başlayabilirdi Normal arkadaş olan erkek ve kız ve fiyatlardan kaynaklı Tek kişilik odada kalmak ve aynı yatakta yatmak zorundalar hatta diğer gelen erkek ve kız onlar sevgilidir onlarda tek kişilik odada aynı yatakta uyumak zorunda kalacaklar konu böyle olsa tutardı ismide tek kişilik oda ne patron var ne de sakar kız @Angelica
------

@xemrexxx
------

@Bully