TVen Fav10 İtirafları 44.Bölüm

İtiraf 7 bence doğru mr.at bazen soğuk olabiliyor ama bu onu kötü yapmaz sadece kafa yapısı herkes ile uyuşmuyor diyelim.:D

Foruma kayıt olduğum gün yani 4 yıl önce bu avatarı kullanmaya başladım 3, 4 defa çok kısa süre avatarımı değiştirmiştim yani hep bu avatarım vardı doğrudur. :D Teşekkür ederim öğretmenim. :bhr: Keşke itiraf olarak gönderseydin. :A
dusundum aslinda ama neyse sen sil itirafa ekle :D :A

İtiraf 8 yorumsuz..

İtiraf 9 boş olmuş. benim post kasmak yalan iftira gibi özelliklerim yok o yüzden o kadarda ortak değiliz ama rahatsız olmana gerek yok zaten çok küs gibi olunmuyor malesef arkadaş çok cıvık.:)))

Harikasın Güzin abim. :A

Cast kullanmayan tek programız, 4. sezonumuza rağmen hala forumda gündem yaratıyoruz ne düşmesi. :A
CyyIC3SXUAACoE8.jpg

Sjsjdj tabisi reklam yapcam evde kalan bir doktor olmak istemiyorum her yerde tanıtımımı yapıyorum :F
bir kere daha canlılar nasıl çoğalıyor diye uygulamalı ders bile alamamışsın yani senden olsa olsa tüpçü olur tıpçılık için 6 yılı bitirmen şart tıpın çaylağına tüpçü diyorlardı :))

@xemrexxx şu tüpcanlı karikatür vardı şimdi o aklıma geldi:)) onu nerden bulmuştuk ya buraya yapıştırsaydık bari :))

İtiraf 10 hala komik duruma düşüyor. Destere dalgasını geçmeye devam ediyor boşa çırpınıyor arkadaş.:F

hhahah aa bu arada seninde bir sapığın var belli kafayıbirisi sana takmış cnm tatlım falan diyor sana tövbe estafurullah :F :F :F
olsun ben rahatsız değilim herkes beni sevebilir hem sen niye kıskandınki ? :)) herkesten daha avantajlısın yeterki başlık parası ve yüz görümlülüğü vermeye razı ol beni kaparsın :)