Haftayaki itiraflar arasında senle ilgili bomba bir itiraf var haberin olsun.
Haftayaki itiraflar arasında senle ilgili bomba bir itiraf var haberin olsun.
Benim sapığım sensin beee senden baskası sapıgım değil laflaştiğim olur ancak
senin hosuna gitmis galiba
2 hafta sonra diyorsun galiba yoksa haftalik yayinlayacakmisin itiraflari ?Haftayaki itiraflar arasında senle ilgili bomba bir itiraf var haberin olsun.
Hep aynı hatayı yapıyorum işte 2 hafta sonra yani.senin hosuna gitmis galiba
2 hafta sonra diyorsun galiba yoksa haftalik yayinlayacakmisin itiraflari ?
dusundum aslinda ama neyse sen sil itirafa ekleForuma kayıt olduğum gün yani 4 yıl önce bu avatarı kullanmaya başladım 3, 4 defa çok kısa süre avatarımı değiştirmiştim yani hep bu avatarım vardı doğrudur. Teşekkür ederim öğretmenim. Keşke itiraf olarak gönderseydin.
belki de faruk virüsü başkasından bulaşmıştır bekle ve görBenim sapığım sensin beee senden baskası sapıgım değil laflaştiğim olur ancak
Geçti artık. Zaten benim hakkımda pek itiraf yapılmıyor bir defasında biri yapmıştı utanmadan birde anonim olsun dedi.dusundum aslinda ama neyse sen sil itirafa ekle
Harikasın Güzin abim.
Cast kullanmayan tek programız, 4. sezonumuza rağmen hala forumda gündem yaratıyoruz ne düşmesi.
hhahah aa bu arada seninde bir sapığın var belli kafayıbirisi sana takmış cnm tatlım falan diyor sana tövbe estafurullahadamı en fazla sen taciz ediyorsun senden daha kötü sapıkmı bulacak bir kişi yeterli zaten )
Kaç doların vardı sorması ayıp.
Ne zaman yaptım. O başka biridir.
al işte niye söyledin ki , meraktan çatlarım ben şimdiHaftayaki itiraflar arasında senle ilgili bomba bir itiraf var haberin olsun.
ben ne alakayım onu anlamadımsenin hosuna gitmis galiba
2 hafta sonra diyorsun galiba yoksa haftalik yayinlayacakmisin itiraflari ?
bir kere daha canlılar nasıl çoğalıyor diye uygulamalı ders bile alamamışsın yani senden olsa olsa tüpçü olur tıpçılık için 6 yılı bitirmen şart tıpın çaylağına tüpçü diyorlardı )Sjsjdj tabisi reklam yapcam evde kalan bir doktor olmak istemiyorum her yerde tanıtımımı yapıyorum
sesli guldumGeçti artık. Zaten benim hakkımda pek itiraf yapılmıyor bir defasında biri yapmıştı utanmadan birde anonim olsun dedi.
olsun ben rahatsız değilim herkes beni sevebilir hem sen niye kıskandınki ? ) herkesten daha avantajlısın yeterki başlık parası ve yüz görümlülüğü vermeye razı ol beni kaparsınhhahah aa bu arada seninde bir sapığın var belli kafayıbirisi sana takmış cnm tatlım falan diyor sana tövbe estafurullah