TVen Fav10 İtirafları 44.Bölüm

Kız emreyi şey ediyodun anladık Darklegendinde mi yandan yemişi yaptın beni :F

Hem karakterlerimiz benzeyebilir en çok zevk aldığım şey birileriyle uğraşmak.Kıbrısta bi arkadaşımla uğraşıyodum kız sevgili buldu .ss .ss
:F agzimizdan bir kere cikti diye sahibi bizmi olduk :A

Ya kesin öyledir.:A

Itiraf 3'e katılmıyorum. Çok tanımıyorum @MEnes 'i ama buraya geldiğimden beri eğlenmeye çalışan iyi bir arkadaş olarak izlenim kazandı bende o yüzden katılmıyorum :D

İtiraf 4 yorumsuz..

İtiraf 5 @Bully sen spora gidiyorum diyorsun her gün ama hamile kadınlar gibisin o göbek ne.:F

Aynen @Bully o göbek ne :F

Bende belki fotoğrafımı koyarım:A

Tüh be o kadar dolar bozdurmuştum sırf dansöze yerli ve milli paramızı yapıştırmak için :A Tombalaya talim edeceğiz o zaman :A
Kaç doların vardı sorması ayıp. :A

İtiraf birin sahibi haklı ama boşa uğraşmış zaten post kasmak için konu uyduruyor kaale bile alan yok forumda.:D

İtiraf 2 için bir ara Acun resmi yaptı o bilgiyi vereyim o kişiye. @Maskeli Fedai ile iddiaya girip kaybetti sanırım ve Acun resmi yaptı Atacan.:F
Ne zaman yaptım. (b) O başka biridir.

@mrt-06 nın profili reyhan mazhardı bir ara :F
Çok kısa bir dönem yapmıştım aynen çok önceden sen yokken bir defa da Ürperi ve İrem Derici'yi avatar yapmıştım. :D

hhahaha onu koyacağına kendini koy diyorum ayoll o yumurta kafalı çağataya oranla seni tercih ederim bubir gerçek cnm :A :A :A

@mrt-06 aaa sakın değiştirme o avatarı ayoll senin enlerde söylediğim gibi afet öğretmenin ttlılığı senin kilşiliğinle çok iyi uyum sağlamış bir ara avatarını değiştirmiştin yakışmamıştı :F
Teşekkür ederim ablacım o senin şekerliğinden. :bhr:

Çok kısa bir dönem yapmıştım aynen çok önceden sen yokken bir defa da Ürperi ve İrem Derici'yi avatar yapmıştım. :D
ben bu forumda oldum olali hep bu avatarina denk geldim :D herhalde yazisma tarzindaki olgunlugundan dolayi öyle bir izlenime sahip oldum. yanliz adin Atacanmi Mertmi?? ben daha gecen haftaya kadar seni Mert diye biliyordum . millet atacan deyip duruyorda lakapmi isimmi bilemedim :D buda baska bir itirafim olsun :F

ayyy @vadikızı özelden mesaj atıyorum demesein rağmen itiraf 1 in sahibi sokak totoşu hala kıvırıyor :F yok post kasmak için konu açıyormuşum la zaten en yakın üyeye 55 binden fazka mesaj fark atmışım post kssam nolacak :F kudur kudur :A

ben bu forumda oldum olali hep bu avatarina denk geldim :D herhalde yazisma tarzindaki olgunlugundan dolayi öyle bir izlenime sahip oldum. yanliz adin Atacanmi Mertmi?? ben daha gecen haftaya kadar seni Mert diye biliyordum . millet atacan deyip duruyorda lakapmi isimmi bilemedim :D buda baska bir itirafim olsun :F
Foruma kayıt olduğum gün yani 4 yıl önce bu avatarı kullanmaya başladım 3, 4 defa çok kısa süre avatarımı değiştirmiştim yani hep bu avatarım vardı doğrudur. :D Teşekkür ederim öğretmenim. :bhr: Keşke itiraf olarak gönderseydin. :A

Bunu özelde istişare edebiliriz hem senin durumunu da merak etmekteyim dediğim tavsiyeleri dinlemişsindir diye umuyorum :A
Zaten özelden mesaj atıcam da bugün hastayım birazdan çıkcam diye atmıyorum yarın atcam. Konuşacak konular birikti çünkü. :A

Ne zaman istersen. Beni Güzin Abla (eskiler bilir :A) olarak görebilirsin 7/24 açığız :A
Harikasın Güzin abim. :A

@mrt-06 nın ay reytinglerim çok düşük bi yardım et demesi üzerine gelecek programa @Forumdash @faruk un forumdaki sapığını açıklayacağım bilginize:A @Çiğdem- @destere @Bully @denizz19 @cookies @vadikızı @eskici @dosimosi @MayısKralı @sürgünüm
Cast kullanmayan tek programız, 4. sezonumuza rağmen hala forumda gündem yaratıyoruz ne düşmesi. :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,997
Üyeler
8,481
Son Üye
Tufan