Oy oy yerim ben bu tatlılığıı oyşş
Çağatay'a laf atman hoşuma gitmese de beni övmen güzel saol cadıcımkeyifli olmuş katıldığım iltifatlar baya oldu bu sefer hayret cnm bu arada emeğine sağlık @mrt-06
@sokak sanati ve @xemrexxx in barışma itirafı doğru güle eğlene konusan kişiler bir yarışma için küs olmamalı ogünde söylemiştim size ama dinleyen kim ayol İKİSİNİSİDE SEVEN BİRİSİ olarak barışmanızı umuyorum bende kötü niyet taşımıyorsunuz çünkü sizinki inat
@dosimosi ye kötü itirafa değilde iyi itirAf birşey söylemek istiyorum bayan üye olarak aktif olmasından bende memnunum inş devamlı olur
@Bully itirafınada katılıyorum şuan baktımda kendi fotosunu koymuş zaten şu itici çağataydan daha karizmasın emin ol
@cookies e bu itirfı erkek üye yaptıysa @cookies cnm forumdan ayrıl ayoll kaç kurtul bence o nasıl mesaj tövbe estafurullah
İtiraf 6
Vadikızı'nın forumdaki insanlara fazla samimi mesajlar yazdığını düşünüyorum, sanki 10 yıllık arkadaşım. Şahsen ben rahatsız oluyorum, elinde olsa özellikle Deniz'e evlenme bile teklif eder.
- Anonim -
Sana itiraflar yazılması hoşuna gidiyor galiba
Niye lanet okuyon şimdi. .ss Kaliteden mahrum kalmadın işte daha ne istiyorsun.lanet olsun etiket geldi yine )
Son haftalarda çıkıştasın sen birde haftaya kalan itirafları gör.ben olmasam aç kalıcan programa konu çıkmayacak madem ara verdik yarışmaya @vadikızı ablacığım söyler misin özelden oy kullandın mı yarışma için bir de bunu dediğim gibi tartışmaya girmemek için yapmadın mı ? şu itiraf 1 kapak olsun
geyik konusuna açıklmaya gerek yok kaç kere dedik
itiraf 9 biz onu kovmuşuz ne barışması
@destere neyi tamamlamış o tek başına bir dev vücut ölçüleri açısından
Bende şaşkınım. @dosimosi
ben biliyorum o kisiyiİtiraf 1 kim dediyse evet özelden oy kullandım tartışmak istemediğimden özelden göndermek istedim yani hayal kişi yok
Alıntı yaptığın mesajımı @Bully kaan profiline resmini koydu ona yorum yazdım
hakkımda yapılan itiraflarada gülüp geçiyorum
Niye lanet okuyon şimdi. .ss Kaliteden mahrum kalmadın işte daha ne istiyorsun.
Son haftalarda çıkıştasın sen birde haftaya kalan itirafları gör.
Bari sen de bir itiraf yap.
Bende şaşkınım. @dosimosi
Saol ablacım
Senin şu bombalar hala bekleniyor bari yılbaşı özele gönder.İtiraf 3'ü yapan kişi @MEnes'i yakından tanımıyor herhalde. Dünyanın en samimi insanlarından biridir. Selam olsun sıvacı kardeş
Çarpık bacaklı gönderme de yaparmış.İtirafların hepsi anonim olunca "bomba" gibi bir program olmuyor üzgünüm. @mrt-06
Artık değiştirmem abla, hem yerine koyacak bir şey yok.ne yapsın kız profilde hep aynı resim arada bir dğeiştir ablam ya
ni demek gadasını aldığım
Artık değiştirmem abla, hem yerine koyacak bir şey yok.
Yılbaşı özel programında pastadan dansöz çıkmazsa yollamam @destere de benim gibi düşünüyorSenin şu bombalar hala bekleniyor bari yılbaşı özele gönder.
Çarpık bacaklı gönderme de yaparmış.
yok demem. 😛 arkadan konusmayi sevmemkim kızz söylesen özelden
Hayır Perran annemin yerine geçebilecek biri yok.ayol hayran olduğun başka hanımefendi yokmu onu koy
Tahmin etmiştim zaten Geçende de oyu yanlış vermişsin dikkat et kendine bu aralarkendimi ifsa edeyim. @Bully o resmin hakkindak itiraf bana ait anonim olmasada olurduda demeyi unuttum ben.
Maalesef dansöz oynatamayız forumumuzun RTÜK'ünden izin çıkmaz.Yılbaşı özel programında pastadan dansöz çıkmazsa yollamam @destere de benim gibi düşünüyor