TVen Fav10 İtirafları 44.Bölüm

tam itiraf 13u okurken anlamaya calisiyordum yazisini bi baktim itirafin sahibi @cookies oldugunu farkettim :)
@destere

Oy oy yerim ben bu tatlılığıı oyşş:love1:

İtiraf 6
Vadikızı'nın forumdaki insanlara fazla samimi mesajlar yazdığını düşünüyorum, sanki 10 yıllık arkadaşım. Şahsen ben rahatsız oluyorum, elinde olsa özellikle Deniz'e evlenme bile teklif eder. :)
- Anonim -

Sana itiraflar yazılması hoşuna gidiyor galiba :A

keyifli olmuş katıldığım iltifatlar baya oldu bu sefer hayret cnm bu arada emeğine sağlık @mrt-06 :bhr::bhr::bhr:

@sokak sanati ve @xemrexxx in barışma itirafı doğru güle eğlene konusan kişiler bir yarışma için küs olmamalı ogünde söylemiştim size ama dinleyen kim ayol İKİSİNİSİDE SEVEN BİRİSİ olarak barışmanızı umuyorum bende kötü niyet taşımıyorsunuz çünkü sizinki inat :A

@dosimosi ye kötü itirafa değilde iyi itirAf birşey söylemek istiyorum bayan üye olarak aktif olmasından bende memnunum inş devamlı olur :bhr::bhr::bhr:

@Bully itirafınada katılıyorum şuan baktımda kendi fotosunu koymuş zaten şu itici çağataydan daha karizmasın emin ol :A :A :A

@cookies e bu itirfı erkek üye yaptıysa @cookies cnm forumdan ayrıl ayoll kaç kurtul bence o nasıl mesaj tövbe estafurullah :A :A :A
Çağatay'a laf atman hoşuma gitmese de beni övmen güzel saol cadıcım :A

tam itiraf 13u okurken anlamaya calisiyordum yazisini bi baktim itirafin sahibi @cookies oldugunu farkettim :)
@destere

bir kere forumda reklam yapmak yasak @cookies in banlanması lazım:) hem forum kurallarına aykırı olarak reklam yapmış hemde kötü ürünü millete iyi diye kakalamaya çalışmış:) ordanda ban cezası alsa tam olacak :))

İtiraf 6
Vadikızı'nın forumdaki insanlara fazla samimi mesajlar yazdığını düşünüyorum, sanki 10 yıllık arkadaşım. Şahsen ben rahatsız oluyorum, elinde olsa özellikle Deniz'e evlenme bile teklif eder. :)
- Anonim -

Sana itiraflar yazılması hoşuna gidiyor galiba :A

Alıntı yaptığın mesajımı @Bully kaan profiline resmini koydu ona yorum yazdım
hakkımda yapılan itiraflarada gülüp geçiyorum:F:F

lanet olsun etiket geldi yine :))
Niye lanet okuyon şimdi. .ss Kaliteden mahrum kalmadın işte daha ne istiyorsun. :A

ben olmasam aç kalıcan programa konu çıkmayacak :A madem ara verdik yarışmaya @vadikızı ablacığım söyler misin özelden oy kullandın mı yarışma için bir de bunu dediğim gibi tartışmaya girmemek için yapmadın mı ? şu itiraf 1 kapak olsun :A

geyik konusuna açıklmaya gerek yok kaç kere dedik :D
itiraf 9 biz onu kovmuşuz ne barışması :A
@destere neyi tamamlamış o tek başına bir dev vücut ölçüleri açısından:A
Son haftalarda çıkıştasın sen birde haftaya kalan itirafları gör. :A

Bari sen de bir itiraf yap. :T:

@dosimosi itirafına bayıldım :F demek @mrt-06 atacanı abla sanıyordun hee :F:F
Bende şaşkınım. :A @dosimosi

kendimi ifsa edeyim. @Bully o resmin hakkindak itiraf bana ait :A anonim olmasada olurduda demeyi unuttum ben.