yok demem. 😛 arkadan konusmayi sevmem
yaaa lütfennn
yok demem. 😛 arkadan konusmayi sevmem
Hayır Perran annemin yerine geçebilecek biri yok.
hhahaha onu koyacağına kendini koy diyorum ayoll o yumurta kafalı çağataya oranla seni tercih ederim bubir gerçek cnmÇağatay'a laf atman hoşuma gitmese de beni övmen güzel saol cadıcım
Tüh be o kadar dolar bozdurmuştum sırf dansöze yerli ve milli paramızı yapıştırmak için Tombalaya talim edeceğiz o zamanMaalesef dansöz oynatamayız forumumuzun RTÜK'ünden izin çıkmaz.
Hımm kötünün iyisisin diyorsun yani anladım ben anlayacağımı.sshhahaha onu koyacağına kendini koy diyorum ayoll o yumurta kafalı çağataya oranla seni tercih ederim bubir gerçek cnm
@mrt-06 aaa sakın değiştirme o avatarı ayoll senin enlerde söylediğim gibi afet öğretmenin ttlılığı senin kilşiliğinle çok iyi uyum sağlamış bir ara avatarını değiştirmiştin yakışmamıştı
hhahahah çağataya kaç kişi kötü der ayoll ergen kızlar peşinde kosuyor sana ciddi şekilde çağataydan karizmasın diyorum avatarında yakışmışHımm kötünün iyisisin diyorsun yani anladım ben anlayacağımı.ss
Hımm kötünün iyisisin diyorsun yani anladım ben anlayacağımı.ss
Şimdi oldu işte güzel toparladın Aynen Çağatay da kimmiş benim yanımdahhahahah çağataya kaç kişi kötü der ayoll ergen kızlar peşinde kosuyor sana ciddi şekilde çağataydan karizmasın diyorum avatarında yakışmış
Biliyorum abla teşekkürler güzel sözlerin içinCanım sen @Çiğdem- cadısına bakma sen çağataydan daha karizmatiksin
Yeter ki sen iste Zeyno, seni kıracağıma dişimi kırarım daha iyi@Bully yanliz fotorafta karizma 10 numara. bene sen birak baskalarinin fotograflarini D
hhahaha evet kesinlikleŞimdi oldu işte güzel toparladın Aynen Çağatay da kimmiş benim yanımda
Biliyorum abla teşekkürler güzel sözlerin için
Yeter ki sen iste Zeyno, seni kıracağıma dişimi kırarım daha iyi
İlk yorumun için harika attım ikinci yorumun fiyaskohhahaha evet kesinlikle
aaa bu arada içerde başlayacak birazdan yine mertin bölümü oluck belli hikye ona döndü iyice
İtiraf yapmayı unutuyorum
bak bak bugun hangi silaha sarildigin belli oldu bu 2 oldu . hadi tamam dunku hediyenin hatirinada tutman gereken bir söz kalmadi artik Toz pembe sayfamizla kaldigimiz yerden full Gaz yola devamŞimdi oldu işte güzel toparladın Aynen Çağatay da kimmiş benim yanımda
Biliyorum abla teşekkürler güzel sözlerin için
Yeter ki sen iste Zeyno, seni kıracağıma dişimi kırarım daha iyi
keyifli olmuş katıldığım iltifatlar baya oldu bu sefer hayret cnm bu arada emeğine sağlık @mrt-06
@sokak sanati ve @xemrexxx in barışma itirafı doğru güle eğlene konusan kişiler bir yarışma için küs olmamalı ogünde söylemiştim size ama dinleyen kim ayol İKİSİNİSİDE SEVEN BİRİSİ olarak barışmanızı umuyorum bende kötü niyet taşımıyorsunuz çünkü sizinki inat
@dosimosi ye kötü itirafa değilde iyi itirAf birşey söylemek istiyorum bayan üye olarak aktif olmasından bende memnunum inş devamlı olur
@Bully itirafınada katılıyorum şuan baktımda kendi fotosunu koymuş zaten şu itici çağataydan daha karizmasın emin ol
@cookies e bu itirfı erkek üye yaptıysa @cookies cnm forumdan ayrıl ayoll kaç kurtul bence o nasıl mesaj tövbe estafurullah
birgün barışıcaksınız elbet ben içinizde kötülük olmadığına eminim sizinki dediğim gibi inatTeklif dahi etme bu iğrençliği lütfen..
Ben yaptım kendi itirafımı görmedin mi kendi kendimekeyifli olmuş katıldığım iltifatlar baya oldu bu sefer hayret cnm bu arada emeğine sağlık @mrt-06
@sokak sanati ve @xemrexxx in barışma itirafı doğru güle eğlene konusan kişiler bir yarışma için küs olmamalı ogünde söylemiştim size ama dinleyen kim ayol İKİSİNİSİDE SEVEN BİRİSİ olarak barışmanızı umuyorum bende kötü niyet taşımıyorsunuz çünkü sizinki inat
@dosimosi ye kötü itirafa değilde iyi itirAf birşey söylemek istiyorum bayan üye olarak aktif olmasından bende memnunum inş devamlı olur
@Bully itirafınada katılıyorum şuan baktımda kendi fotosunu koymuş zaten şu itici çağataydan daha karizmasın emin ol
@cookies e bu itirfı erkek üye yaptıysa @cookies cnm forumdan ayrıl ayoll kaç kurtul bence o nasıl mesaj tövbe estafurullah
hhahahah aa senmiydin o hiç dikkat etmemişim cnmBen yaptım kendi itirafımı görmedin mi kendi kendime
Kız emreyi şey ediyodun anladık Darklegendinde mi yandan yemişi yaptın beniitiraf 4 ile itiraf 8 pek celiskili
buradan itiraf 4e el saliyorum. 2 seneden sonra kasim ayinda ilgi cekme hevesim basladi iyi en azindan senin ilgini cekebilmisim guzel
itiraf 8 tesekkur ederim.
@Bully sana dun söylemistim bu hafta hakkimda itiraf olur diye. hisslerim kuvvetlidir.
itiraf 1 kim oldugunu adim gibi biliyorum
hhahahah aa senmiydin o hiç dikkat etmemişim cnm
dur sana haftaya bir itiraf yapayım ozaman madem itiraf istiyorsun
Sjsjdj tabisi reklam yapcam evde kalan bir doktor olmak istemiyorum her yerde tanıtımımı yapıyorumbir kere forumda reklam yapmak yasak @cookies in banlanması lazım hem forum kurallarına aykırı olarak reklam yapmış hemde kötü ürünü millete iyi diye kakalamaya çalışmış ordanda ban cezası alsa tam olacak )