TVen Fav10 İtirafları 44.Bölüm

Hayır Perran annemin yerine geçebilecek biri yok. :X

Çağatay'a laf atman hoşuma gitmese de beni övmen güzel saol cadıcım :A
hhahaha onu koyacağına kendini koy diyorum ayoll o yumurta kafalı çağataya oranla seni tercih ederim bubir gerçek cnm :A :A :A

@mrt-06 aaa sakın değiştirme o avatarı ayoll senin enlerde söylediğim gibi afet öğretmenin ttlılığı senin kilşiliğinle çok iyi uyum sağlamış bir ara avatarını değiştirmiştin yakışmamıştı :F

hhahaha onu koyacağına kendini koy diyorum ayoll o yumurta kafalı çağataya oranla seni tercih ederim bubir gerçek cnm :A :A :A

@mrt-06 aaa sakın değiştirme o avatarı ayoll senin enlerde söylediğim gibi afet öğretmenin ttlılığı senin kilşiliğinle çok iyi uyum sağlamış bir ara avatarını değiştirmiştin yakışmamıştı :F
Hımm kötünün iyisisin diyorsun yani anladım ben anlayacağımı.ss

@Bully yanliz fotorafta karizma 10 numara. bene sen birak baskalarinin fotograflarini D

hhahahah çağataya kaç kişi kötü der ayoll ergen kızlar peşinde kosuyor sana ciddi şekilde çağataydan karizmasın diyorum avatarında yakışmış :A :A :A
Şimdi oldu işte güzel toparladın :A Aynen Çağatay da kimmiş benim yanımda :A

Canım sen @Çiğdem- cadısına bakma sen çağataydan daha karizmatiksin:D:D
Biliyorum abla teşekkürler güzel sözlerin için :Z

@Bully yanliz fotorafta karizma 10 numara. bene sen birak baskalarinin fotograflarini D
Yeter ki sen iste Zeyno, seni kıracağıma dişimi kırarım daha iyi :A

Post kasmak için açtığı konulara destek vermedim diye bize kinlenen vasat arkadaş ile değil konuşmak dislike'ım bile çok. Ama hakediyor atıyorum.:A

hhahaha evet kesinlikle :A :A :A

aaa bu arada içerde başlayacak birazdan yine mertin bölümü oluck belli hikye ona döndü iyice :A :A :A

İtiraf birin sahibi haklı ama boşa uğraşmış zaten post kasmak için konu uyduruyor kaale bile alan yok forumda.:D

İtiraf 2 için bir ara Acun resmi yaptı o bilgiyi vereyim o kişiye. @Maskeli Fedai ile iddiaya girip kaybetti sanırım ve Acun resmi yaptı Atacan.:F

hhahaha evet kesinlikle :A :A :A

aaa bu arada içerde başlayacak birazdan yine mertin bölümü oluck belli hikye ona döndü iyice :A :A :A
İlk yorumun için harika attım ikinci yorumun fiyasko :A

Eve geçeceğim birazdan merakla beklemiyorum bölümü :A

İtiraf yapmayı unutuyorum :A

Ya kesin öyledir.:A

Itiraf 3'e katılmıyorum. Çok tanımıyorum @MEnes 'i ama buraya geldiğimden beri eğlenmeye çalışan iyi bir arkadaş olarak izlenim kazandı bende o yüzden katılmıyorum :D

İtiraf 4 yorumsuz..

İtiraf 5 @Bully sen spora gidiyorum diyorsun her gün ama hamile kadınlar gibisin o göbek ne.:F

bak bak bugun hangi silaha sarildigin belli oldu :D bu 2 oldu . hadi tamam dunku hediyenin hatirinada tutman gereken bir söz kalmadi artik :D Toz pembe sayfamizla kaldigimiz yerden full Gaz yola devam :A

keyifli olmuş katıldığım iltifatlar baya oldu bu sefer hayret cnm bu arada emeğine sağlık @mrt-06 :bhr::bhr::bhr:

@sokak sanati ve @xemrexxx in barışma itirafı doğru güle eğlene konusan kişiler bir yarışma için küs olmamalı ogünde söylemiştim size ama dinleyen kim ayol İKİSİNİSİDE SEVEN BİRİSİ olarak barışmanızı umuyorum bende kötü niyet taşımıyorsunuz çünkü sizinki inat :A

@dosimosi ye kötü itirafa değilde iyi itirAf birşey söylemek istiyorum bayan üye olarak aktif olmasından bende memnunum inş devamlı olur :bhr::bhr::bhr:

@Bully itirafınada katılıyorum şuan baktımda kendi fotosunu koymuş zaten şu itici çağataydan daha karizmasın emin ol :A :A :A

@cookies e bu itirfı erkek üye yaptıysa @cookies cnm forumdan ayrıl ayoll kaç kurtul bence o nasıl mesaj tövbe estafurullah :A :A :A

Teklif dahi etme bu iğrençliği lütfen..

keyifli olmuş katıldığım iltifatlar baya oldu bu sefer hayret cnm bu arada emeğine sağlık @mrt-06 :bhr::bhr::bhr:

@sokak sanati ve @xemrexxx in barışma itirafı doğru güle eğlene konusan kişiler bir yarışma için küs olmamalı ogünde söylemiştim size ama dinleyen kim ayol İKİSİNİSİDE SEVEN BİRİSİ olarak barışmanızı umuyorum bende kötü niyet taşımıyorsunuz çünkü sizinki inat :A

@dosimosi ye kötü itirafa değilde iyi itirAf birşey söylemek istiyorum bayan üye olarak aktif olmasından bende memnunum inş devamlı olur :bhr::bhr::bhr:

@Bully itirafınada katılıyorum şuan baktımda kendi fotosunu koymuş zaten şu itici çağataydan daha karizmasın emin ol :A :A :A

@cookies e bu itirfı erkek üye yaptıysa @cookies cnm forumdan ayrıl ayoll kaç kurtul bence o nasıl mesaj tövbe estafurullah :A :A :A
Ben yaptım kendi itirafımı görmedin mi kendi kendime :F

itiraf 4 ile itiraf 8 pek celiskili :F
buradan itiraf 4e el saliyorum. 2 seneden sonra kasim ayinda ilgi cekme hevesim basladi :) iyi en azindan senin ilgini cekebilmisim guzel :A
itiraf 8 tesekkur ederim.
@Bully sana dun söylemistim bu hafta hakkimda itiraf olur diye. hisslerim kuvvetlidir.
itiraf 1 kim oldugunu adim gibi biliyorum :D
Kız emreyi şey ediyodun anladık Darklegendinde mi yandan yemişi yaptın beni :F

Hem karakterlerimiz benzeyebilir en çok zevk aldığım şey birileriyle uğraşmak.Kıbrısta bi arkadaşımla uğraşıyodum kız sevgili buldu .ss .ss

hhahahah aa senmiydin o hiç dikkat etmemişim cnm :F

dur sana haftaya bir itiraf yapayım ozaman madem itiraf istiyorsun :F

bir kere forumda reklam yapmak yasak @cookies in banlanması lazım:) hem forum kurallarına aykırı olarak reklam yapmış hemde kötü ürünü millete iyi diye kakalamaya çalışmış:) ordanda ban cezası alsa tam olacak :))
Sjsjdj tabisi reklam yapcam evde kalan bir doktor olmak istemiyorum her yerde tanıtımımı yapıyorum :F