Bende sen ders çalış diye kendimden vazgeçtim, ne kadar iyi bir insanım gör bunları.Reyting kazandırıyorum daha ne istiyorsun![]()
Bende sen ders çalış diye kendimden vazgeçtim, ne kadar iyi bir insanım gör bunları.Reyting kazandırıyorum daha ne istiyorsun![]()
hhahah aa inş orada belli etmez kendisinide dayak yemez ayollyiğit askeremi gitti sabahtan akşama kadar @Çiğdem- le parlak kovalıyorlardıkesin çürük raporu verirler dedim nasıl kabul etmişler hayret
![]()
İyi bir insan olduğunu bu kadar belli etmene gerek yok , cidden 😛Bende sen ders çalış diye kendimden vazgeçtim, ne kadar iyi bir insanım gör bunları.![]()
Valla aklıma geleni dedim o bana bu şekilde demişti. Çok yakışıklıyım bana yazar bu kız dedi.![]()
@Yiğitt benim kardeşimm bilir ona böyle birşey yapmıcağımı yanlış gelmiş aklına
![]()
Abladan ( @vadikızı ) ne istiyorlar anlamıyorum. Yaşına rağmen kalp kırmak yerine kardeşi yaşındaki insanları alttan almaya çalışıyor halen olumsuz eleştiri yapılıyor. Varsa şahsına yaptığı yanlış bir şey anonim yerine adını yazarsın ablada elinden geldiğince düzeltir bunda adım gibi eminim.
Öyle demiyordu ama.![]()
Her zaman yanındayım abla. Öyle anonimlerin arkasına saklanıp itiraf yapanlara yedirmeyiz seni.Çok teşekkür ederim ablacım valla umrumda değil nasıl düşünürse düşünsün itirafı yapan
arkadaş benim kitabımda kalp kırmak yok büyüğümüde küçüğümede saygılı olmayı
istiyorum böylede devam edecek gerisi önemli değil benim için
sus ortalığı karıştırmaa sende hee
Her zaman yanındayım abla. Öyle anonimlerin arkasına saklanıp itiraf yapanlara yedirmeyiz seni.
Ben belli etmemeye çalışsam bile artık mesajlarıma taşıyor yapacak bir şey yok.İyi bir insan olduğunu bu kadar belli etmene gerek yok , cidden 😛![]()